46

ПроСоТо

преди 4 години

До изнервен"това съобщи председателя на ЕНП"...Демек,се едно Боко е похвалил калинката си,зер са от една кръв..

45

Анонимен

преди 4 години

ТОЛСТОЙ..ЕВРОСЪЮЗЪТ ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА ПРИСЪЕДИНЯВА СТРАНИ, КОИТО СА В НАШАТА СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ..-ЖИРИНОВСКИ.."ДА СТЪПИМ НА БАЛКАНИТЕ, ПОСЛЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ИЗТЛАСКА ОТ ТАМ"..ПОТЪРСИ ПО ЦИТАТИТЕ В ГУГЪЛ- ТОВА ПОКАЗВА СЪЩНОСТТА НА РУСОФИЛИТЕ! НАСОЧЕНО Е КЪМ КОМЕНТИРАЩИТЕ ПО ДОЛУ- КЪДЕ ИСКАТЕ В БОГАТА ЕВРОПА ИЛИ В ЦЪФНАЛА ЕВРАЗИЯ...

44

изнервен

преди 4 години

До ПроСоТо. Два ресора, тъ.пак. просто провери - иновации и младеж се казват.

43

Байфидан

преди 4 години

До 33 червен анонимник. А ти имаш огромни комплекси, нали? Защото не си постигнал нищо в невзрачния си живот?

42

ПроСоТо

преди 4 години

До изнервенпробвай пак!как споменатите две комисии са ..."В РЕСОРИТЕ Й"?..Колко "ресора" има тая?МОЛЯ!

41

изнервен

преди 4 години

До 30. Ама това пак според теб. А ти кой си? И стига с тази стара манджа за купуването на гласове. Ако не си разбрал, досега ОФИЦИАЛНО за купуване на гласове са уличеи лица от БСП и ДПС, другото са измислици на такива като теб (нещо да си чувал за ДОКАЗАТЕЛСТВА?). И между другото, ГЕРБ спечели няколко избори и когато не беше на власт - 2013, 2014, 2017.

40

ПроСоТо

преди 4 години

най-трагичното е че въпроси ОТ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС,какъвто е примерно въпроса със ЗАПЛАТАТА на въпросната Гаргамел,се преекспонират в обществото ,пробутвайки се за неща,които са "важни за всеки отделен човек"..А цялото боричкане е за ПАРИТЕ И ВЛИЯНИЕТО!!!!!..ЦЯЛОТО!!Но за да не скочат хората срещу тях,мошениците измислят всякакви интриги,които всъщност са лишени от значение за обществото,което се превърна във добре снабден със съвременни джаджи впрегатен ***...."И така,делото ИМ преуспява"..

39

изнервен

преди 4 години

До ПроСоТо. Аман от нискоинтелигентни личности по сайтовете. Единодушно е от двете комисии, които са в ресорите й, а другите комисии не се произнасят за нея, глу.пак. Те гласуват направо в парламента.

38

Mockingbird

преди 4 години

не вярвам някой да е очаквал нещо друго в институции, които повече приличат на конгрес на кпсс-бкп.в службите на ессср цари такова завидно единогласие, че тия от конгресите на бкп направо позеленяват от яд... всички си се самоизбират по службите на 100% единодушно, а ако трябва и правилата се сменят, стига назначеният да бъде "избран".. :-)))

37

ПроСоТо

преди 4 години

може и да не съм разбрал правилно,но тук споменават,ча въпросната Гаргамел "получила ЕДИНОДУШНОТО одобрение",на...ДВЕ от комисиите-тази на "Култура и образование" и "Индустрия,изследвания и енергетика"....обаче било "ЕДИНОДУШНО!!..А останалите 26 комисии?..Какво е тяхното мнение,някой знае ли?..Обаче нашите гробари ПО ПРАВИЛО викат "хоп!" преди да са скочили.....изобщо,"ЩУРОТИИ НА КУТИИ"!!!!!

36

A

преди 4 години

До Чиновник 15Да, за сега я одобрява мъжът й, а той знае как да лобира за доходите и издигането на жена си.

35

Анонимен

преди 4 години

България единствена предложи комисарката за втори мандат. Явно Бойко/Делян се задъхват за кадри.

34

Така е ..

преди 4 години

Лоши новини за Корделка и БСП.

33

Анонимен

преди 4 години

Има си хас след като е единствен кандидат. И тя е като Гешев и предварително режат всички други кандидати и като остане, всички единодушно. Ако се яви за берачи на сливи едва ли ще се пребори. Но за ЕС е цирк на ГЕРБ и не може друг.

32

Анонимен

преди 4 години

До До ИзнервенЧАКАЙ МАЛКО, ББ НЕ БЕШЕ ЛИ ГЕНЕРАЛ В МВР- ГЛАВЕН СЕКРЕТАР...ГАБРИЕЛ БИЛА КУХА ЧИНОВНИЧКА- Е ДРУГО Е АКО БЕШЕ РУСОФИЛКЪ- СЛЕДВА ПОДМОКРЯНЕ...РАЗЛИЧНИ ХОРА- РАЗЛИЧНИ РУСОФИЛИ, РАЗЛИЧНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, ВЗИМАЙ КОПЕЙКИТЕ И МАРШ ЗА ЦИГАРИ....

31

Анонимен

преди 4 години

Безмислена, но послушна еврочиновничка, излъчена от групировката ГЕРБ/ДПС.

30

Mister Cro

преди 4 години

Поредната куха чиновничка...тези назначения нямат нищо общо с реалния живот....Та боли ме шнура къде я назначават тази кокошка, дрънкаща заучени клишета и празни приказки!

29

Анонимен

преди 4 години

До ИзнервенПо-леко, да не ти се пукне аневризмата. Ти как мислиш, че са се появили гербаджиите, просто са поникнали от земята ли? ГЕРБ е формирана от най-некадърните ***, гравитиращи около бившата БКП - шофьори, охранители и прочие физкултурници. И няма защо да се правиш на информиран. Как ГЕРБ печели изборите знае всяко хлапе - с купен ромейски вот, манипулиране на резултатите и плащане под масата в избирателните комисии. Никой млад, адекватен, работещ човек не гласува за мутрите ти.

28

Анонимен

преди 4 години

Еврокомисар по разтягането на локуми, дрънкането на празни приказки, влажния поглед и още няколко неща, които няма да посоча, за да не ми изтрият коментара.

27

ГНЕВЕН

преди 4 години

До ИзнервенОбъркал си се тиквенико!За партия ГЕП гласуват само крадците и чиновничешката партия.Само некадърници ,които нямат никакъв друг шанс и разчитат на партията на Тиквата за службица.Един успял човек няма в ГЕП ,само мошеници ,близки до селяка от Банкя.Аааа ,сетих се за Киро Гела-той е плод на герберската алчност.