34

Щапаров Младши

преди 4 години

Нямало било македонски Българи,писал е някой- а тези 2,5 млн. Българско население с корени от Македония какви са? "Македонците" у нас са повече от тези в Македония-Скопие,но не искат фалшивата им нация ни жива ни умряла! Ако предадем Вардарските Българи на македонистите,значи сме предали и тези 2,5 милиона днешно Българско население за което стана реч,заедно с кръвта на Кубер и Аспарух!

33

Анонимен

преди 4 години

В чакалнята, докато се сетят кои са и откъде са! Първи ги признахме, подписахме милостив договор, но те са като дете-изтърсаче и искат всичко!

32

Ганиоо

преди 4 години

Какви общи празници, ще празнувам с вас бе промити мозаци. Ако народа требва да гласува скоро нема давидите еурпота. Те затова не дават думата на народа, щото истината е ясна македониа _квартал на България.

31

Анонимен

преди 4 години

Пак лъжат ! Природата им е такава !

30

Копе...

преди 4 години

До Анонимен 14.Каква Русия пък тебе те гони бе.Бяхме с нея дълги години, та затова сме ,като просяци голи, бедни, зли.

29

Анонимен

преди 4 години

на бочко и сърбите и македонците му ср*ха в устата горкият беше се помислил за обединител на балканите а иначе само беше активиран от вън да свърши една работа и толкоз горкия така о си остана без спечелена битка на външнополитическата сцена

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24AБЕ КOЙ ПРЕДAДЕ 2 МЛН БЪЛГAРИ И ГИ ПРAТИ ЗAД ГРAНИЦA НИЕ НЕ РЕШAВAМЕ НИЩO ВСИЧК Е СТРAТЕГИЯ ДA СЕ ПРOВOКИРA РУСИЯ НAТO Е OТБРAНИТЕЛЕН СЪЮЗ НЯКOЙ СИ ИГРAЕ С OГЪНЯ

27

Калеко Алеко

преди 4 години

Абе те братята "македонци" са си такива, все се опитват да хитруват, ама както е казал едни виден български държавник - Андрей Ляпчев, който е родом от македонско, с тях требе да се действа деликатно: " Со кротце, со благо и со малце кютек ... " !!!

26

Българина

преди 4 години

О, ние приемаме вашите дерзания, но македонците не са българи колкото албанците не са албанци! Разбираме ви, но ще влезете в ЕС както българска македонка ви е родила. Иначе само след 30 г ще приемем просто Велика Албания с област Македония, но без македонци вътре. А кво прайм с езика след като албанския стана втори национален?

25

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям Щапаров Младши.

24

Анонимен

преди 4 години

Македонските българи са тези,които имат произход от регион Македония и са с българска идентичност.Така,че не е като да ги няма.Около 3милиона.Доста повече от смятащите се за етнически македонци,които сигурно вече нямат и милион.

23

Анонимен

преди 4 години

Пак ще ги излъжа нашите шарани!

22

Щапаров Младши

преди 4 години

Ние не искаме много а искаме само едно: Македония да напише в своите учебници истината за помакедончването!

21

Анонимен

преди 4 години

Зайко-байко знае много византийски номера. Сигурно е от южната част на област Македония.

20

Анонимен

преди 4 години

Гърция да каже, какво става с договора за Беломорието, който има 100 години период. Избивани са Българи при почистването на Беломорието и населването му с гърци. Кога ще ни плащат репарациите за това? Искат от Македония да отговорят и на нашите питания?

19

Анонимен

преди 4 години

По договор е прието, че имаме обща история.Какво делим тогава?Излиза, че ние от масовката знаем много малко.

18

Анонимен

преди 4 години

Едно си Зоран знае, едно си Зоран бае... каква история имате? Две страници. Няма да ви търпим повече простотиите. Говорите на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, историята ви е БЪЛГАРСКА. Като искате в еуропската уния ще се научите да приемате фактите.

17

Историк

преди 4 години

До Щапаров МладшиОтди в Македония и виж лично, дали се чувстват българи.За тях сме татари, насилници, естествено това идва от сръбската пропаганда.Както писах и преди, сърбите имат комплекс за малоценост от нас.

16

Анонимен

преди 4 години

Като отпадне границата и са в НАТО и ЕС. Ще се пише както трябва от Северна Македония

15

Анонимен

преди 4 години

Толкова мокри ц;елувки и страстни прегръдки на Борисов и Заев! Ха-ха-ха