11

проба

преди 4 години

подават оставки поетапно, да видят дали държавата няма да клекне! ако държавата не им даде исканите заплати ше оттеглят оставките - по социалистически пример (другарката импексова)!

10

Анонимен

преди 4 години

Преди две седмици сестрите от Детското отделение, сега втора оставка от сестрите от Вътрешни болести, а ще има и трета оставка от сестрите от дестките ясли. Защо не са се координирали и вкупом всички да подадат оставка? Така само затрудняват някои да разберат кой подава втора оставка.

9

Анонимен

преди 4 години

С колективните оставки се изваждат наяве симптомите на социалната болест здравеопазване и хроничният дефицит на солидарност.

8

Анонимен

преди 4 години

Не бях чувал, че може да има няколко оставки! До изборите ще чакаме за четвърта и пета, а после докторите ще ги сложат на място.

7

Смешник

преди 4 години

Да напуснат всички кво си мислят тия че ще има желаещи за тази професия или ще внесътмот чужбина кадри ли . Напускат в купом 20 000 медицински сестри ли колкото там са останали и до там нито тези който са студени ще отидат за тези пари нито нищо няма да имат избор освен да им вдигнат заплатите

6

Анонимен

преди 4 години

До края на деня своите оставки подготвят и медицински сестри от детските ясли в Карлово.Незнам ,само да не са пробни балони и докъде са готови да отстъпят , но без медицински сестри, и кой ще отговаря за живота и здравето на поверените деца!

5

Анонимен

преди 4 години

Тиквата ги измами за пореден път.

4

Анонимен

преди 4 години

В лидъл брутната заплата е 950 лева - чисти 720 лв.Медицинските сестри получават бруто 700 лева - чисти 600 лева! - 300 ЕВРО! ТОВА Е ЗА ЦЕЛИЯ МЕСЕЦ! 300 ЕВРО ЗА МЕСЕЦ!

3

Я па ти..

преди 4 години

До Коко 1 Заплатите в Лидл не са 1 200 лева , а на половината.Недей да лъжеш.

2

Ти да видиш..

преди 4 години

Първата колективна оставка не е ли достатъчна ?Още ли не са им приело оставките, че повтарят ?

1

Коко

преди 4 години

Не подценявам ничий труд, но е несериозно касиер в Лидл да започва на 1200 бруто, а мед сестрите да са на 750 лева...