175

Анонимен

преди 4 години

Как не я е срам?!

174

гербоклизма

преди 4 години

Да гласуваш за пореден път за провала - на това са способни само промитите герберунгелски мозъци.

173

Анонимен

преди 4 години

Защо нов екип нали бяхте успешни,значи нещо не е наред и не се връзва с успешното управление така ,че къщи да гониш кокошките на село.

172

13

преди 4 години

В събота преди изборите, всеки кандидат на живо в студиото на детектор на лъжата. Взимал ли е подкупи, заобикалял ли е закона, пропускал ли е умишлено нередности, изпълнявал ли е политически поръчки, изпълнявал ли е фирмени поръчки? 5 въпроса по 30 сек, с всички кандидати отнема час. Смеят ли да направят истински избори?

171

Анонимен

преди 4 години

10 години нищо. И сега се сетила за буферни паркинги и чист въздух. Айде бе.

170

Билет за никъде

преди 4 години

Стига вече с тия билети, ставате банални!Всяка година трябва да се увеличават цените на билетите, таксите и данъците с малък процент, за да може държавата да прави повече в ремонтни дейсности, покупки на нови превозни средства, ремонта им и т.н.

169

олеле

преди 4 години

Ай како , къш на село да садиш компир ! Дано като аграр те бива , ама надали ....

168

Анонимен

преди 4 години

Аз бих гласувал за когото и да е но не и фандъкова. Резултатите(или липсата им) от управлението й са видими. Не ща мръсен въздух, не ща застроен изцяло бетонен град, грозна архитектура, некачествени ремонти и своеволие. Очевидно фандъкова не е способна да предотврати тези неща.

167

kiril

преди 4 години

Фъндъка е касичката на 9-ти дан доктор баце.

166

Реалист

преди 4 години

Тази жена не трябва да е кмет където и да било. Това е срам за всички българи, дори да ни затварят очите, като работим само за да съществуваме, наказателно ще гласувам за който и да е само тази да си отиде

165

Модерното

преди 4 години

Модерно е да дишаме мръсен въздух.Елате и го заметете в Модерно предградие след месец два.Това е резултат от 10 години управление на вас и свитата ви съветници.Защо ни занимавате само с избрани квартали и техните проблемчета??

164

Модерното

преди 4 години

Г-жо Фандъкова, много често използвате думата Модерно.В София има един квартал, Модерно предградие, който вие за 10 години не посетихте и не споменахте в речите си?Защо?Може би се срамувате от инвестициите ви в него, от превръщането му в тотално гето, или от отношението ви към българите в квартала?Роми тормозят българите с кражби, музика и псувни, а полицай идват само при българи, ако говорят в дворовете си в по-късен час.Това ли имате предвид с думата Модерно?

163

pipo

преди 4 години

Много нагло и безсрамно същество! Трябва да бъде премахната на всяка цена.

162

Реалист

преди 4 години

Страшна мърсотия е в София, нито мият улиците, нито поддържат дърветата и зеленината на столицата. Толкова безвкусна от алчни за пари и нагли управници София не е била никога. Метрото ОК, но всички милиони евро от съюза с едно метро не можеш да ги оправдаеш и как не те е срам да искаш отново да си кмет .. егати наглите хора

161

Анонимен

преди 4 години

Едно паркингче не е направила за 10 години - всеки ден ни залива със снимките си.

160

Анонимен

преди 4 години

Да бе, да ми бучат мотористи по 24 часа щото я чукал някакъв моторист - само не и тая.

159

Провал

преди 4 години

10 години гербави лъжи. Никой не е казал, че трябва да се гласува за Маналова. Има достатъчно други кандидати. Но трябва да си тотално изпeркал, за да гласуваш за доказал се провал.

158

Сандо

преди 4 години

акули, перси, пейки за по 15 бона, столичани май се нагледаха на Фандъкова

157

Анонимен

преди 4 години

Нов езизод от сагата за графа има ли в програмата на Фандъкова. Или ще ни го поднесат като изненада, допълнителен бонус, без да е включен в програмата.

156

Анонимен

преди 4 години

До sofeto"Партия или личност са ми безразличи!"И аз така разсъждавам. Отдавна не ме интересува нито партия нито личност. Нужен е порядъчен човек, който да изпълни това, което обещава, да не влиза в корупционни схеми с фирми и групировки. И да излезе от кметството толкова богат, колкото е влязъл. Само че има огромен дефицит от честни хора, особено от честни кандидати за кметско място.