52

Анонимен

преди 4 години

Правилното е ЕТ. СОБСТВЕВОСТ - КОЛЕКТИВА. Целокупно да се обърне кън научните работници от БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ на НАУКАТА. Ако не получи отговор да се обърне за тълкуване към Висшия Съдебен Съвет. И ако и това не им харесва към Омбудсман. До тогава сградната ще се плаща на Топлофикация по специална формула / строго секретно на фирмата/ тя е нещо като формулата на А. Айщаин слза относителноста. Но и аз ня я знам. Само я знае Топлофикация.

51

Коки

преди 4 години

Всъщност ако не се откажеш, няма проблем.Винаги може да продадеш жилището и да отидеш в блок без парно или в къща...

50

Анонимен

преди 4 години

До46. Прав си 100%.

49

Коко

преди 4 години

Това е супер.В нашия блок са се отказали между 10-20 % и най-вероятно ползват без да плащат поне някои от тях.Сега останалите 80-90 % ще определим таксата за сградна инсталация на 40% и всичко е точно.

48

ЖАЛКА ИСТОРИЯФФ

преди 4 години

Колкото повече чета все по ясно се очертава простотията на българина,на СЪСЕДА който все някой го КРАДЕ

47

Преял гербaв

преди 4 години

Oпрaвяйте се някaк си плебеи, не ни пречете дa си упрaвлявaме държaвaтa. Мaтерял със мaтерял

46

Коментатор

преди 4 години

Връщат комунизма. Това е.Съседите нямат и грам идея колко струва разхода по инсталацията, а той се и променя всеки месец. Та как точно ще определят цената? Абсурдно е.В магазина като си купуваш сирене и хляб - можеш ли да си определиш сам цената?Това изменение е на практика отричане на пазара и връщане на комунизма. А Топлофикация прехвърля породени от нея проблеми и кражби върху хората.

45

Анонимен

преди 4 години

Правилно е който си е спрел парното да плаща сградна на ЕТ. СОБСТВЕНОСТ . Така де нали се грее от съседите защо да дава на топлофикация.

44

Анонимен

преди 4 години

XЕМ ЩЕ СИ КРAДЕМ ХЕМ ЩЕ НAКAРAМЕ СЪСEДИТЕ СИ ДA НИ ПЛAЩAТ 40% OТ НШИТЕ КРAЖБИ В ДЪРЖAВAТA НA КAЛИНКИТЕ И ПEКИНСКИТЕ ПAТИЦИ Е ТAКA ДA ЖИВЕЕ КРAЖБAТA

43

Анонимен

преди 4 години

Нещо не си наясно за М. Манолова и делото къде е завела. Има Европейска директива от 2006.N: 32000 - ВСИКИ ДОСТАВЧИК НА ЕНЕРГИЯ Е ДЛЪЖЕН ДА ПОСТАВИ У Р Е Д . СОЙТО НАЙ МАЛКО ЕДИН ПЪТ НА 6 МЕСЕЦА ДА ОТЧИТА. След като се постави въпроса за сградната. Се промени Дялово / дяволско/ разпределение.

42

Анонимен

преди 4 години

Презумпцията е , че всички крадат. И Топлофикация това използва , но в случая тя не губи . Прибира си такса сградна. И никой да не ползва отопление. Топлофикация си прибира сградна. Най печели от тия който са на Запад целогодишно . На тях им дърпа от сметките точно и прецизно.

41

Анонимен

преди 4 години

До 39. Нака както пишеш не е ясно съседа от сградната ли краде от радиатора ли краде , от топлата ли вода краде. И ако се знае че краде има си РЕД. СЪДЕБЕН ПРОЦЕС. ЗАВЕДЕН ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ. АКО Е НАБЕЖДАВАНЕ ИМА СИ ПАК РЕД.

40

хм

преди 4 години

Аз пък съм с изключени радиатори само по документи. Но настоявам за сградна инсталация 0% за да мога да крада 100%.

39

Анонимен

преди 4 години

До25. Не съседите а общото събрание. Така че ако общото събрание реши минималния % сградна , който също е измислица на Топлофикация ще приеме. Истината е. БЕЗ ПЛАЩАНЕ ЗА СГРАДНА.

38

Анонимен

преди 4 години

Значи, ако правилно съм разбрал - ако някой по веригата от апартаменти краде, то съседите му плащат кражбите с до 40% от откраднатто.

37

Анонимен

преди 4 години

Изключил съм всички радиатори, отоплявам се от съседите и искам сградна инсталация 0%. Даже ако може да ми плащат и за тръбите, по които минава топло но са си мои.

36

Анонимен

преди 4 години

До 35. АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВ.НО КОЙ ЩЕ ВИ ЧУЕ.?

35

Анонимен

преди 4 години

"А народа краде ли краде" - Тодор Колев Колко и да краде. Топлофикация обира всичко. Не е така, Накрая Русия взима всичко и от Топлофикация. На 100% сме зависими от Москва в Енергетиката. И във Външната политика

34

БЪЛГАРСКА РАБОТА

преди 4 години

1/ КАКВО Е СГРАДНА МОЩНОСТ В БЪЛГАРИЯ: ЗАГУБИ НА ТОПЛИНА В ТРЪБИТЕ НА ИНСТАЛАЦИЯТА2/ ТЕЗИ ЗАГУБИ СЕ ПРОМЕНЯТ ПОСТОЯННО=ЗНАЧИ СГРАДНА МОЩНОСТЕ ПРОМЕНЛИВА ВЕЛИЧИНА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ С ГЛАСУВАНЕ ОТ СЪСЕДИТЕ3/СТОЙНОСТА НА ЗАГУБИТЕ СГРАДНА МОЩНОСЗАВИСЯТ ОТ 4 ОСНОВНИ ФАКТОРА- 2 ПОСТОЯННИ: МАТЕРИАЛ НА ТРЪБАТА И ВИД/ДЕБЕЛИНА НА ИЗОЛАЦИЯ2 ПРОМЕНЛИВИ: ТЕМПЕРАТУРА НА ТОПЛАТА ВОДА И ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРАВИЖДАТЕ ЯСНО ЧЕ СЪСЕДИТЕНЕ МОГАТ НИЩО ДА ОПРЕДЕЛЯТХУБАВО Е ДА ГЛАСУВА УМНО НА ИЗБОРИ

33

Анонимен

преди 4 години

Това че във Виена / селото на Германия/ има централно , то е за малък процент сгради . И е на късо разтояние.Тук в квартал на София за едно блокче от 6 празни апартамента. Топлата вода пътува 10 км от ТЕЦ - а зада стопли две котки в абонатната . Това е така защото хората си плащат сградна. Но хората си заработват сградната на ЗАПАД.