23

честно

преди 4 години

А католическата и протестантска църква що не пишат едно писмо до компанията за кукли?Това е един извращение на семейните ценности. Не съм религиозен, но ми се струва неприемливо да промиват мозъците на малки деца. Един вид ако има осиновени деца от обратни да знаят,че татко и татко са си нормалнии, не е противоестествено какво вършат в леглото ,само не могат да си направят дете. Така излиза един вид.

22

Оптимизъм

преди 4 години

Поне се пести от пластмаса.

21

Анонимен

преди 4 години

Пуснете и секс кукли без полови белези, да ги видя аз тогава джендурята

20

лично мнение

преди 4 години

Едно време барби такива хубави кукли имаха! Бяха руси красавици с дълги вечерни лъскави рокли и стойки да ги наредиш във витрината за красота. После измислиха да са чер*нокожи, да имали розови и сини коси, едно малко парче плат имитиращо пола или дънци с дупки да са модерни,сега пък обратни кукли! Скоро чакам и специална серия младоженци. Мъж се жени за мъж двамата се прегърнали и се мляскат в брачна целувка. И на това казват нормално. На къде въри тоя свят!

19

Анонимен

преди 4 години

жендърите ликуват!

18

Анонимен

преди 4 години

Тия *** както са тръгнали, като нищо ще трошат чуркaтa от статуята на Микеланжело - Давид.

17

интересно

преди 4 години

На доста години съм.Едно време нямаше кукли с гърди, както сега продават куклите Барби. Нито бяха облечени с кичозни дрехи и накичени с бижута.Бяха с невинни детски физиономии и облечени с детски дрехи.Сега извратеностите спрямо децата нямат край - и става въпрос не само за куклите, а за множество детски играчки и книжки дори. Няма почти нищо детско в тях, за съжаление.Коментарът ми е не защото съм на доста години, а защото виждам изкривеното възпитание на децата.

16

Анонимен

преди 4 години

Ненормални хора...бой до посиняване му е майката

15

Анонимен

преди 4 години

Джендърски простизми. Както е нормално всеки човек да има полови белези, той си се ражда с тях, така е в норма и куклите, които са човешка имитация, да имат такива. Колкото и да се опитват тия безполови и безмозъчни същества да пренастроят природата, тя си съществува и си работи по своите закони, които не човекът определя. За радост.

14

въпросче

преди 4 години

Интересно ми е дали и надуваемите кукли ще ги правят без полови белези?Голям майтап ей, но това вече не е за смях, а е трагично накъде отива света.

13

Анонимен

преди 4 години

За нас е като гръм от ясно небе, но може би обяснението се крие в историята на фирмата и по-точно човекът създал куклата Барби.За съжаление това е опит чрез превръщането на един фетиш в играчка, да бъде подменена ценностната система на няколко поколения.

12

Анонимен

преди 4 години

До 12Освен Странджата и Циника ама те са сериозни случаи.

11

Анонимен

преди 4 години

Тази фирма май не си познава много аудиторията... никое дете не си взима кукла за да и гледа ко има в гащите.

10

Анонимен

преди 4 години

Има толкова хора които от малки са започнали да се тъпчат с хормони само и само да съжаляват по-късно когато им дойде акъла... ама да са спасяват.

9

само питам

преди 4 години

И кое е това дете,което цитирам,, Сободно изразява предпочитанията си и начина, по който се чувства"? Говорим за дете!! Ако един ден моето дете каже такава глупост такъв шамар ще му зашлевя,че няма да посмее и да погледне обратните кукли. Жалко,че от компанията Barbie удариха дъното само да са оригинални.Скоро бяха пуснали серия кукли с недъзи: една с протеза, друга на инвалиден стол и др. такива. Ако едно малко дете види кукла без крак, ще вземе да реве,че някой й е откраднал крака. Ценности.

8

Недожендаросани

преди 4 години

Жендърите съвсем се побъркаха. Чудят се каква глyпост да измислят.

7

Константин

преди 4 години

Утре ще създадат педофилски кукли и кукли изнасилвачи. Не, не и не на подмяна на ценностите на хората. В България трябва да има мъж, жена и деца (момчета и момичета). Другото са перверзии.

6

анонимен

преди 4 години

Искам да пуснат кукла на богат и красив Гущер за да се гавря с него.Интересно ми е какви ще бъдат половите му белези!?

5

Анонимен

преди 4 години

интересно решение, след като така или иначе само момичета си играт с куклижендър топки ще пускат ли? половината футболна, другата половина за народна топка

4

Анонимен

преди 4 години

И тия мислят ли че някой от нормалните родители ще им купи куклите. Кои са тези истински родители които ще купят на децата си жендър кукла която да ги възпитава в безполовност.