12

Анонимен

преди 4 години

Тва на снимката не е tresher.Изглежда като подводница от ВСВ.Може би руска.

11

Хххх

преди 4 години

До ЛОШО 7Разбрала ти тъпата кра.туна лимит е английска дума на която превода е предел....И думата предел няма никаква връзка нито с капитализма нито с комунизма....пий си хапчетата.

10

българин

преди 4 години

До 8..Че то в тази тяхна "армия" Има ли изобщо кадърни? От кол и въже събрани за пари присъстват само и покриват бройка! -:)

9

Анонимен

преди 4 години

До ЛОШОНяма думи, измислени от лошите комунисти-има технически термини!Не е важно, как е на английски, важно е, как е прието да се нарича на български, защото сме българи и сме в България!А и ти като "авторката", еднакво не познаваши двата езика))

8

Светозар

преди 4 години

Спукване на тръбопроводите за извънбордна вода, които пълнят / празнят баластните цистерни. " Стандартна " авария " за подводници. Нищо ново под Слънцето. Случая е отдавна изяснен.

7

Анонимен

преди 4 години

На английски термините са test depth и crushing depth съответно. Статията не говори за причините, а именно калпав ремонт. Подводницата е излязла да проведе тестове на плътност след ремонт за ъпгрейд и проблемът се е появил на дълбочина много по-малка от колкото е достигала при бойни дежурства. Последвали са серия от аварии, като фаталната е била замръзване на клапаните за аварийно продухване на баластните резервоари.

6

Иванов

преди 4 години

Кофти работа. Вината е на некадърни чантаджии в американския флот.

5

ЛОШО

преди 4 години

Лимит и Предел са едно и също - всъщност Предел е глупост като определение .Гадните Комунисти имаха такива думи като Предел .Поздрави за Авторката .

4

До "авторката&q

преди 4 години

Пиленце, подводниците нямат "лимит"а "пределна дълбочина" на потапяне!Липсата на обща култура може да бъде разбрана ,но не и липсата на грамотност!.Бъркаш миналите глаголни времена при преразказ, нещо, което се учи в 4-ти клас!Засрами се!

3

Сенсей Ага

преди 4 години

Бог да ги прости ! Курск беше ударен от американците от страх но си платиха 10 милиарда на Жужето и то забрави ! Това да си подводничар изобщо не е лесно , не е като Красьо прасето да седне на софрата и да ръси мозък !

2

шматка

преди 4 години

Абе как ги пишете тези статииНа 1200 фута има пълен разпат но те загубили връзка на 8500фута

1

Donnie Trump

преди 4 години

Tragedy are the russian underwater barutniks.