111

Антрополог

преди 4 години

Когато в обществото няма индивиди с собсвени интереси и умения,творци,мислители-личности-човеци ,а само маса плебеси нацизма е единственият отдушник за комплексирания безличен Хомо сапиенс.Той няма с какво да се гордее и отличи освен с бутафорни националистически митове-Арийци,Атланти,Извънземни всякакви митове за уникален произход.Произхода небесен ,а битието смачкано безидейно оповаващо се на нарцисизъм и омраза към слабите различните чуждите и т.н.т

110

Пешкира

преди 4 години

До Шорошов страхСлавяните стават само за тор според Хитлер ,но все пак е нещо обогатява почвата...

109

Няма Бавария Мавария

преди 4 години

Поздрави от Георги Димитров-унищожителя на Райхстага и то в разцвета на нацизма.

108

Шорошов страх

преди 4 години

Евентуалното разбирателство между германци и славяни е най-големият геополитически страх на хазарите. Хазарите винаги са насъсквали германци срещу славяни. И днес това е основно занимание на ***. Маркс е един от идейните източници на нацизма. Русофобията и омразата му към славяните са пословични и са документирани в десетки негови статии и произведения. Писал е срещу руснаци,чехи,словаци,хървати,турци,мексиканци. *** 121 даже се е уплашил.

107

човек

преди 4 години

Леле, като гледам колко много симпатизанти на нацистите пишат тука, и като ги събера с русофилите и симпатизантите на Тодор Живков и комунизма и СССР...Тръпки ме побиват! Един нopмален няма!!!

106

Анонимен

преди 4 години

комунистите да си ходят в Русия.

105

Анонимен

преди 4 години

Българите никога не са живяли толкова добро както преди 1989та когато бяхме с Русия.

104

Анонимен

преди 4 години

До И каквоА как е ситуацията днес в България след 30 години американско партньорство?

103

И какво

преди 4 години

Аз пък мразя хитлер най-вече и защото заради него дойдоха руснаците и съсипаха България.

102

СС

преди 4 години

Пълна с глупости е тази "статия".

101

човек

преди 4 години

Единственото деяние на Адолф Хитлер за което той със сигурност е невинен, е актът на неговото раждане!Виновни за това са майка му и баща му (първородният грях, Адам и ***, нали знаете притчата от Библията?).Ако са знаели какво създание са щели да сътворят, щяха да се стерилизират!!!

100

Юзър

преди 4 години

До Да Юбер Алес Ще ЕНе забравяй кой прави "американските" филми, какво е Холивуд и от кои се финансира, какви са по етнос "големите" режисьори на Холивуд - Стивън Спийлбърг, режисьора на Списъкът на Шиндлер дори го снима на чернобяла лента, за да изглежда юдейската, антихристиянска пропаганда истинска. В ерата на интернет обаче въпреки цензората народа гледа и вижда. Филмите за Хитлер на Dennis Wise се качват, "Adolf *** - the greatest story never told" трябва да се гледа от всички.

99

Муамед

преди 4 години

До Анонимен 142Естествено че Хитлер не е толкова лош. Все пак е убил Хитлер.

98

Анонимен

преди 4 години

Чудесно, дадохте ни седмичната доза пропаганда за това колко лош е бил Хитлер, остава и да ни припомните за Холокоста и 6-те милиарда ли бяха, трилиона ли бяха евреи, изпепелени и изпарили се в концлагерите на "фашистка" Гемания и ще сте съвсем по план! А и някоя пара от еврейските фондацийки на Сорос и сие ще изкарате. Това е най-доходоносната послушническа журналистика и може директно от сайта на Дойче Веле да преписвате. А ако ви остане време може и за горките "бежанци" и "мултикултурализма"!

97

Муамед

преди 4 години

До ИстинатаТи май злоупотребяваш често с алкохола а?

96

Муамед

преди 4 години

Ами сред пияници и алкохолици такива идеи се развиват.

95

Една от Вн

преди 4 години

До Общ хабитатНеграмотен си пич. Много е тъжно, като видиш как някой се опитва да предаде идеи и да изкаже себе си, но не може да пише грамотно! Пунктуация, запетайки... "отмряли", "полуотмряли"...жалко е, наистина! Пиша ти го с цел конструктивен критицизъм, а не да ти се подигравам. Успех!

94

Истината

преди 4 години

Адолф Хитлер е уважавал много България и българите знаейки за нашия арийски, староседелски произход на Балкана и Европа! Затова ни е помогнал да се обединим почти в пълните граници на Българското землище и благодарение на него и до днес Южна Добруджа си е част от България! Да, Хитлер загуби войната, защото срещу него масоноюдеите мобилизираха почти цял свят, включая Америка, посредством масоноюдейското лоби там и режисираната атака от Пърл Харбър, чрез един съшит с бели конци плот, като от 9/11!

93

Да Юбер Алес Ще Е

преди 4 години

Живея в Мюнхен и въпреки, че повечето хора избягват разговорите за ВСВ2, съм говорил с доста хора по въпроса и всички ми казват че Хитлер е бил обичан от хората. Нашите *** след 89-та година до сега не успяха да направят 1% от това, което той е направил за страната и за хората си за 5-6 години (преди започването на войната). Естествено като гледате американски филми няма как да знаете това, тъй като там се разделя на простото лоши и добри, а американците не могат да бъдат лоши!

92

Да Юбер Алес Ще Е

преди 4 години

Всички подкрепяте тези постове в социалните мрежи "България на 3 морета" с картата на Велика България, само че на никой не му стиска да направи нещо по въпроса и да си върне териториите нали? Германците след първата световна война са били лишени от супер много немски земи. Земи с немци, които до един ден са живели в Германия и от следващия са били в Чехословакия или Полша. Ако сте такива националисти излезте и си вземете териториите! И прочетете някоя друга книжка за войната преди да пишете ...