40

1

преди 4 години

До Ха-хаНа времето в казармата палехме печките с тротилови гръмчета. Тротила се взривява от детонация.

39

Анонимен

преди 4 години

виновни в България,още не искат да кажат за хората обадили се за спиране на радиото,и си направиха комисия в НС да разследва. Толкова са гладни за кокала.

38

Анонимен

преди 4 години

Искат на Гебрев да му вземат бизнеса. Първо лиценза, сега палежи...няма нищо случайно в тая работа.

37

Ичо

преди 4 години

Тате,.....Тия пак палят....- ,,Ами палят ,тате....Болшевишка им работа.

36

Анонимен

преди 4 години

Хляб няма, но пък в зрелищата взеха да се "престарават" вече.... Последните три години особено няма ден без гаф, скандал и измислени интриги и т.н.

35

Анонимен

преди 4 години

И след тази поредна серия, уважаеми зрители и слушатели, очаквайте новата, която гешефтура и цацаратура ще излъчат веднага с разкриването и залавянето на "виновниците". :)

34

Анонимен

преди 4 години

Нямат наяждане нерезите и това е.

33

Аха

преди 4 години

Съгласен съм с тези, които пишат ,че има тероризъм. Това е див свински тероризъм, глигански тероризъм, тероризмът на трите прасета, на тримата глигани. Кои са те? Не е трудно да се досетите!

32

Ха-ха

преди 4 години

Навремето едни сапьори ми изкараха акъла с такъв тротил.Той не се взривявал от огън,ама аз не знаех и като го видях на печката отгоре да се суши-веднага на заден.А един от сапьорите хвърли пресовка в огъня и хептен ме шашна.Паднаха си от смях!Е,сетне обясниха за какво става въпрос,ама оттогава вяра на бомбаджии нямам!

31

Пламен

преди 4 години

Джелял Касапина чак от Корея е телефонирал. Ще го затрият Русе, няма как...

30

Анонимен

преди 4 години

#КОЙ запали Дунарит

29

Анонимен

преди 4 години

#КОЙ разбира се няма нищо общо с това.

28

Анонимен

преди 4 години

КОЙ# има интерес към този завод?

27

TOP SECRET

преди 4 години

На тва нещо в наше време се нарича Тероризъм , не е запален умишлено или самозапалил , а перфектно планиран Тероризъм

26

Анонимен

преди 4 години

Бързо се прибирай от далечната екскурзия, хващай пак твоята мушама и гаси пожара, че изгоряхте пак в собствените си нагласени циркове и филми. :)Дописването на мъртви души и цветен вот няма да ви помогнат този път, нито фалшивите протоколи. На тези и парламентарните избори ще ви измете народа с големи метли!

25

Анонимен

преди 4 години

До 26Пий си редовно хапчетата. Днес май си ги пропуснал.

24

Анонимен

преди 4 години

След разкритията за руския шпионаж, руската диверсия е в ход. Бог да пази България от руската измеет!

23

Анонимен

преди 4 години

Абе дека е летвотрошачо да гаси пожаро бе. Нали това му е професията. Какви шимпа, нзета се подвизават при взривни материали. Замитат следите ли. Да неможе да се разбере колко контрабанда са продали. Тарикатчета са сеяндурите така покриха следите и в челопечене преди 20 години когато разтърсиха цяла София а осколките летяха чак до околовръстното. Гласувай народе за айдуци и мутри и ще настигнете краварите.

22

Victimized

преди 4 години

Джихадистите имат нужда от нова порция контрабандни оръжия, като онези дето ги изкарваха с дипломатически самолети на САЩ и Азербайджан.Уволниха дори една журналистка от Труд ако не се лъжа заради разкритията и никой, дори и най-големите "борци" срещу корупцията от Биволь не докоснаха темата. Докато в западни алтернативни медии се говори доста.Сега същата работа, палеж, пожар, после всичко което го е имало в наличност го пишем заминало и така се пълнят черни партийни каси.

21

odpo

преди 4 години

Всеки пожар и инцидент в заводи за оръжия в България гори или гърми само за да прикрие липсите от контрабандата на Цвъко Апартамента!!! Що за журналисти сте - НЕ ЗНАМ!