25

БИОГРАФ:

преди 4 години

Тримцата марксисти от БКП:Ралин,Живков,Дърева фалшифицираха прехода а още Хайтов ги беше приравнил под общ знаменателРадой Ралин е рязал глави на монархистите на Симеон Сакскобурготски преди 9.9.1944заслужил червен човек като Дърева и ЖивковРадой сам си признава:"Ей,едно време бяхме много гоуеми приятели с ЛЕВ ГЛАВИНЧЕВ/то туй шефът на Тодор Живков бе с минало като агент на Никола Гешев и лежал в червените концлагери в Белене и Ловеч/"После се разочаровах и скарах с него"Ц.иган

24

Погрешна стратегия

преди 4 години

Замисля мероприятия, чрез които трайно да се установят в столицата лица, които по традиция нито учат, нито работят, но в замяна на това се размножават в геометрична прогресия?!За 20-30 години броят им ще се увеличи неколкократно, ще налагат своя манталитет и начин на живот. Те правят това усърдно и агресивно.Да се стремиш да задържиш в София такива, означава умишлено да се стараеш да промениш и демографския, и културния облик на столицата. Някой плаща ли на Сидеров да се опита да направи това?

23

Истукан

преди 4 години

Този само знае да лъже в очите чрез крясъци. Умее го убедително. Способен е този лъжец да излъже много хора.

22

Анонимен

преди 4 години

Като свършат рублите, прави някаква простотия и господарите си развързват кесиите

21

Сидеров греши

преди 4 години

Създаване на специална Дирекция за интеграция на ромите?Този подиграва ли се с нас? Да хрантутим още чиновници и да наливаме пари в каца без дъно! Видяхме резултатите от десетилетието на ромското включване. милиарди се пропиляха без никакъв резултат. Сега Сидеров иска да издои още пари и то не европейските фондове, а от бюджета, за да има претекст, че уж върши нещо.Не това е начинът. Направи така, че да стане невъзможно да живее неинтегриран и да се изсели от Бг, ако не ще да се интегрира!

20

Анонимен

преди 4 години

Ей не останахме хора в държавата и пак се караме

19

иво

преди 4 години

Тая белокосата пак превъртя играта :D

18

Сидеров е неподходящ

преди 4 години

Регулация на ромските махали?! Значи софиянецът-данъкоплатец да плаща за изграждане на инфраструктура на райони, в които недобросъвестни индивиди са си изградили незаконни постройки върху земя, която не е тяхна?! И повечето от тях са придошли отнякъде, след като е ясно, че за тях работа в столицата няма, защото нямат образование и професия?! Редно е да се върнат на село и да обработват земя или да гледат животни. Това важи и за родените в София, които не могат да намерят работа тук.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако паяците и парадите бяха проблем на софия леля Данче от воре взимаше следващ мандат...

16

БИОГРАФ:

преди 4 години

Непрекъснато надрусан наркоман е Волен Сидеров без изобщо да употребява наркотициПартизанина от БКП и червеноармеец и бригадир при Тито Р.Ралин които все пак е отличен писател му създал фалшив свят в които да живееУдарният отряд му беше агитката на ЦСКА на този умствен инвалидЖивков награждава копаещия Радой с ордени непресъснато че и с орден ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ НА ТРУДАХайтов приравнява Живков,Радой,Дърева че са едно и също нещо та адашът на Радой:Митьо Гестапото направи кариера...а и Ж"елев

15

Анонимен

преди 4 години

София без Сидеров - най-добре

14

Анонимен

преди 4 години

Той нещо и за пенсиите обещаваше...

13

Optimist

преди 4 години

Загуби ме!За паяците съм, както и за махането на номерата на неправилно паркиралите.Живея в центъра и знам, че и сегашните мерки не са достатъчни и всеки прави каквото си иска. Когато се обадия за сигнал в ЦГМ, ми казват "ами не можем да направим нищо, нямаме достатъчно ресурс".

12

Анонимен

преди 4 години

И безплатни тротинетки за всеки пенсионер, Волене! И да имат право да ги карат без книжка!!!

11

Вуте

преди 4 години

Язе обещавам безплатна бира и тройка кебапчета с гарнитура за всеки, който гласува за мене!

10

Анонимен

преди 4 години

Отслабнал е доста Сидepacта.

9

Анонимен

преди 4 години

Следващата глупост която изрече Сидеров , тоа се подиграва с нискообразованияте хора които мисли за г л у п а ц и

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Ще,ще...Не само тези живущи в центъра, всички сме с Вас! Дори искам и моя квартал да стане поне зелена зона.

7

ShaMana

преди 4 години

мхм, мишката излиза от дупката, лапва едни пари и се прибира обратно. Изборни политици като него не трябва да се промотират, субсидират и избират. Пари на вятъра

6

АнонимеН

преди 4 години

ЧИСТ ПОПУЛИЗЪМ!!!БЕЗ ПАРАД МОЖЕ НО ЗАЩО БЕЗ ПАЯЦИ!!!ТЕЯ ПАЯЦИ СА ТОЧНО ЗА ДА ВДИГАТ НАХАЛНИТЕ