9

Анонимен

преди 4 години

Айдееее, някои хора пак си правят реклама и Пи Ар даже и със смъртта на другите. Те едни пози, едни костюмчета, напереност и арогантност, същата работа както например Рамадан Кънев когато го снимат да чете книжка докато се вози в метрото по време на избори. По друго време не можеш да го видиш нито книжки да чете, нито в метрото да се вози. И се започна едно реване, ама умен бил, ама ерудиран бил, ама честен бил, ама умът му като бръснач бил... А ние всички виждахме съвсем друго, докато беше жив.

8

Анонимен

преди 4 години

Отиват си умните и честните а айдуците и про, стите остават да мъчат земята. Рядко надарен с остър ум човек. На 83 г мозъка му беше като бръснач. Бог да го прости. Светла му памет. Почивай в мир професоре.

7

Стою

преди 4 години

Уникален,ерудиран ,с добра мисъл и изказ.Скоро подобно явление , като проф.Вучков не ще имаме.

6

Анонимен

преди 4 години

Много ще ни липсваш, професоре. Много те обичахме и ценяхме. Искрено съжалявам. Дано сме научили поне нещо от твоите анализи. Уникален и неповторим. Няма втори като него. Проплаках като разбрах, че е починал. Ще те помним вечно. Искрено се надявам телевизионното му творчество да е запазено някъде, защото според мен ще бъде оценено и от идните поколения да могат да се докоснат до него.

5

Van Duke

преди 4 години

Последно сбогом професоре, ще ни липсваш изключително много 😢С нетърпение следя всяко твое предаване. СВЕТЛА ТИ ПАМЕТ😭😢😢😢😢Това беше единственият стойностен истински човек.

4

Горан

преди 4 години

Колоритен, остър, буден! Дълго ще те помним, професоре!

3

Румео се завръща

преди 4 години

Напусна ни един грамотен мъж.....Благодаря за познанията които ни даваше години наред..

2

Невена

преди 4 години

Мир и светлина по пътя на душата ти, професоре, смел, честен и образован,не търпеше пошлостта и посредствеността в обществото ни,ще липсваш!

1

Анонимен

преди 4 години

България критично бързо обеднява откъм културни, честни и смели хора като Ю. Вучков. Мир на праха му.