9

повечко са

преди 4 години

Зад тия 10 000 кандидата има поне още 100 000 *** дето чакат да се уредят на хубава службичка без да имат качествата за това. То за това и цялото това тролене из интернет. Важното е службичка да има и нашите да са на власт та и *** да е добре пък че не става за нищо.... на кой му пука!

8

Анонимен

преди 4 години

В Плевен пак ще си гризем ноктите следващите няколко години!

7

Анонимен

преди 4 години

Нищо не работи както трябва в тази държава, но въпреки това имаме най-много партии и администрация. Всички са навързани, оплетени и преплетени от страх да не би да им се наложи да работят някога и привилегиите им да спрат.

6

Анонимен

преди 4 години

Щом и Милко Калайджиев се кандидатира за кмет, няма нужда и да коментираме даже....Падение тотално!

5

Буревестников

преди 4 години

... Само толкова ?!?! ... Имах очаквания за поне 200 - 300 хиляди !!! ... При толкова много ТАРИКАТИ , ДАЛАВЕРАДЖИИ и откровени последователи на Бай Ви *** в Абсурдистан ... Напълно нормално тази "бройка" да е малка !!! ... Само толкова ли са "желаещите" да бъркат здраво в ... КАЦАТА С МЕД ?!?! ... И да си го "вадят" абсолютно безнаказано ... Или са само толкова "НАШИТЕ ХОРА" , а ?!?! ... Тоест - ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАНИ , МУТРЕНСКИ ОБВЪРЗАНИ , РОДНИНИ , ЛЮБОВНИЦИ ..... ?!?! :) ;) :)

4

шматка

преди 4 години

Мерака умира последен

3

избирател

преди 4 години

Във Варна са малко над 870 кандидата?!870,5 трябва да са?!Ей........,не се научихте бе!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Мързеливите социалисти не се отказват от възможност да откраднат от работещите.. свърши баницата за приватизиращите червенковци , а и само се прикриват с независими кандидати - това говори много за интелигентността на избирателите им

1

Анонимен

преди 4 години

Който се докопа започва да строй тераси, балдъзите вземат къщи в планината със средства на ЕС ...Ето това ги интетесува абсолютно всички, нещо за народа и България? Не, само за тях.