155

Размишляваш римлянин

преди 4 години

Така са мислели и римляните, малко преди вандалите да им резнат зелките.

154

Размишляващ

преди 4 години

А в миналото на Земята е имало какви ли не климатични аномалии.Всичко тече, всичко се променя, нищо не остава неизменно.(оценете, че не го пиша на гръцки)Ще става все по-топло и в един момент ще почне да става по-студено.Ако стане твърде неиздържащо се първо ще замине африканското население, после азия и южна америка.Близкия изток.Накрая ще останат богатите страни, дето хората са умни, работят и имат ресурси.В самите богати страни също ще има диверсификация.

153

Размишляващ

преди 4 години

Начи по света луди много има!И се плюнчат и плашат и се карат!Ама кой я покани тая в ООНето да се изходи.Като гледам се е срещала с Обамката и си мисля, че са я пуснали специялно за Дончо. Да си изпусне нервите и да се скара с нея, а що да не се и оскубят и нахрачат.... ама не им се получи.:-)

152

Редът на Гея

преди 4 години

Англоговорящата *** предлага пари за да се откупи, но Земята не е дала оферта и няма да даде. Хората трябва да живеят без да проявяват алчност и с минимални ресурси. Това значи, че трябва да се промени размяната и думата "печалба" да бъде непозната за идните поколения, инак няма да се родят. Икономистите не могат да го осъзнаят, те са разхитители, бизнесмените също. Подлежат на унищожение!!!! По-добре мързелив, отколкото алчен, вредата е кратно по-малка.

151

голфчи

преди 4 години

не я познавам тази ама все е едно е обладана от няколко дявола ...... от снимката това виждам

150

Анонимен

преди 4 години

всява страх другия път, всява насмешки по нейн адрес, ама как да го разбере като няма акъл

149

Анонимен

преди 4 години

Когато на едно дете му докарат ранна слава, то или се пропива/наркоманизира, или се самоубива. Чиста математика (статистика).

148

Анонимен

преди 4 години

До 155 ""твърде рано събуденият полов нагон води до подобни ефекти."Рано ? Почти на 17 години е. Освен очевадните психически проблеми явно мима и хормонални такива. Физически изглежда на 10 г.

147

Анонимен

преди 4 години

Майтапа настрана, но твърде рано събуденият полов нагон води до подобни ефекти.

146

Анонимен

преди 4 години

Проблема и ще се реши с яко е..не. Натурално,естествено, така както майката Природа го е сзъдала.

145

Минчо Делников

преди 4 години

Само 1.3 %? В Австралия живеят 23 милиона или по малко от 0.3% от световното население.А замърсяват 1.3 или над 4 пъти повече от средното.Същото е със САЩ и Канада и скандинавските страни.И иминно те навиват вой до небесата.Глобалното затопляне е нещо ужасно за някои и нещо прекрасно за други.Лафа -ще се срещнем в Айтос на вълнолома ще стане реалност.В Сибир от -50 ще се вдигне на -40 - пука им на чукчите.В Австрания от 40 ще стане 50 -пука им на аборигените!

144

ШибиРиби

преди 4 години

Ще дойде време децата от нейното ще развяват скалповете на политици като тоя и Тръмп

143

Анонимен

преди 4 години

Еееех на времето какви шведки имаше на Златните. Руси, красиви, с дълги клака и голеееееми очи. А сега ето го цвета на Шведската нация - грозновато, болно и обратното на умно момиченце. Марионетка на еко бизнесмените. Горкото дете, никога няма да разбере как демократите и НПО-така го използват срещу Тръмп защото той с един удър им спря еко бизнеса. Амо Тръмпчо си е темерут и не се трогва от такъв Балшой театър

142

Анонимен

преди 4 години

Нека да са им неудобни гащите на управляващите света. Всички до един са безмозъчни марионетки.

141

Анонимен

преди 4 години

защо екипа на този сайт толерира такава профанщина?

140

Анонимен

преди 4 години

момичето било болно....ми то в 99% от коментарите по долу се вижда почти целия спектър психични разстройства...

139

Край

преди 4 години

Това девойче може да те накара да намразиш природата.

138

Бойко

преди 4 години

Червеният марксист и комунист Джок Полфриимън е идеологът на масовия убиец от Крайсчърч в Нова Зеландия които също е АвстралиецА нищо чудно дори да имат общ шефПроблема е че Австралия е бивш континент-ЗАТВОР за английски каторжници и рецидивистиА в най-нови времена Австралия е постигнала чудеса в цивилизацията,хуманизма и навсякъде преди Джок Полфрииман да тръгне да унищожава родината си подкрепен от С"орос,БХК,ГЕРБ,БСП,Цска,русофобите и "Путин" то ест подкрепен да унищожи АВСТРАЛИЯ

137

Сата НАТО

преди 4 години

Грети Дългото Чорапче е едно лъчезарно дете от слънчева Шведция. Скоро името и ще стане търговска марка и ще може да си купува колкото иска люкарства за шмъркане.

136

Християн Бойко

преди 4 години

Иван Тодоров ама не оня Доктора взривен в автомобила си сигурно откраднат и продаден му от фирма ИПОН да не е човек на Австралия?Онова недоразумение Джок Полфриимън е огромна заплаха за националната сигурност на АвстралияАтентатора от Крайсчърч в Нова Зеландия също е АВСТРАЛИЕЦ а да няма общ голям шеф с Джок Полфрийкок се питат някои хора вече?Маните ги Мосад и ЦРУТайните служби и професионални австралийски командоси кат довтасат и ще поразстрелят с"ороси,гербери и хелкомитетски и"диоти