13

Анонимен

преди 4 години

Не е искал, не е тръшнал 2-3 барети.С преговори всеки може.

12

Анонимен

преди 4 години

всички луди и комунисти на държавен преглед.

11

пецата

преди 4 години

Стрелят само по еничарите от полицията дошли да самоубият някой, Петко от лясковец и той луд ама е жив

10

Анонимен

преди 4 години

До Реалист понеже, докато бсп бяха на власт нямаше такива!! ако е луд, защо не хвърля пари и бижута?

9

Анонимен

преди 4 години

"В София има над 500 хил. човека, които нямат нужната регистрация и са безконтролни"Ихаааа, 1/4 от софиянци са изтрещели.

8

Реалист

преди 4 години

Ами така правят ***, изтрещели от успешното правителство на Господин Борисов, гледат да изт репят повече нормални хора, та да спечелят най сетне избори, но и това няма да ги спаси, Бойко ще печели избори, докато си иска

7

чувам гласове

преди 4 години

Много сме !

6

Анонимен

преди 4 години

Те такива ни управляват...

5

Анонимен

преди 4 години

И всеки може да се окаже в същата ситуация, когато е отчаян до краен предел - без пари, без работа, без доходи, без близки и помощ.

4

Анонимен

преди 4 години

Е не първият удар отдавна са го поели съседите да не мислите че от вчера му е било.Имах такъв съсед -крещи буйства,налита на бой,нож вади трупа отпадъци върши си тоалетните нужди по коридорите,стълбищата... И така 20 години. Идва полиция оня почва да се прави на луд -"нищо не съм направил,докажете че съм виновен съседите ме топят щот ме мразят" И те си тръгват. И оня продължава.Добре че умря от много пиене.Тва мойто не е изолиран случай.Това е ежедневие което се случва навсякъде из България.

3

Анонимен

преди 4 години

"Такива случаи ще бъдат все по-чести, докато не се направи план и действия в тази посока. В София има над 500 хил. човека, които нямат нужната регистрация и са безконтролни", коментира експертът по сигурност."Тоя половината ни изкара луди в София. Сигурно тоя "експерт" си мечтае да ни накарат всички да ходим при него да види дали сме луди и да му плащаме такса 20 кинта и да ни регистрира.

2

Ще зачестяват такива

преди 4 години

'В София има на 500 000'. Цифрата е стряскаща, но напълно реалистична. Всеки, ама всеки ден се сблъсквам с поне един тотално опасен луд в София, без значение дали мъж или жена. Дори сред жените май има повече чалнати. И ей така си се разхождат. Това не са изнервени или стресирани хора, а тотално смахнати, които би следвало да са прибрани в болнични заведения. Пълно е с опасни кукувци

1

Анонимен

преди 4 години

Президента Радев докара хората до лудост а чакахме подобрение на нещата