93

lol

преди 4 години

Абе, какво става? Тия мойте документи, ---------------нивото на културата на тази чалга територия..................

92

Стоичков

преди 4 години

А за мен пожизнена пенсия няма ли, че едвам свързвам двата края.

91

анонимен

преди 4 години

Пожизнени пенсии и награди само за другарите, а за обикновените хора работили цял живот-кукиш. Много справедливо. За другарката Маргарита ми е думата.......

90

Анонимен

преди 4 години

жалко и срамно. Маргарита Хранова е звезда на българската култура, един несравним и впечтляващ глас с който най-добрите ни композитори стават популярни. С неуважението към нея се обижда и цялата гилдия на българки творци

89

123

преди 4 години

На каквото е осигурена това ще вземе. Награда за какво?

88

ха ха

преди 4 години

До хеЩом са изграждали те ке зе се то и още взимат пенсия,значи са минали деведесетака и получават пенсия от доста време.Да са живи и здрави.

87

Анонимен

преди 4 години

Аз пък взимам 240 лв. пенсия, не се оплаквам. Произвела съм хранителни продукти, с които са се изхранвали хиляди българи, тя какво е произвела, та търси награди.

86

хе

преди 4 години

Моята баба и дядо,цял живот на полето неуморно изграждаха ТКЗС-то и сега хопп 250 лева пенсия.А,Хранова цял живот на коленца е сядала и песни е пяла и взима повече пара от баба ми,па и още иска за заслуги.Какви са заслугите?

85

Анонимен

преди 4 години

А ПРЕЦЕДЕНТА СТОЯНОВ Е СЪС СКРОМНИТЕ 8 БОНА ПЕНЦИЯ!ДЕМОКРАД!И НЕ САМО ТОЙ.ТОВА Е ПЕНЦИЯТА НА ХРАНОВА ЗА 2 ГОДИНИ.

84

Аз

преди 4 години

А за Гери-Никол и Дриско пожизнена награда няма ли?

83

az

преди 4 години

А от къде на къде? Певачки и всякакви други хрантутници да им изхранваме и старините? Да е учила инженерни науки и да е работила. А не да виси по кафетата и кръчмите всяка вечер и после и пожизнена награда да иска за това. Нагло.

82

Анонимен

преди 4 години

Е некой лев не е ли спестила тия години.... правата от песните от музикаутор? То пък съвсем така...

81

Анонимен

преди 4 години

Извода е: разчитай на държавата. Ние и много да намалеем, тук ще дойдат други и пак ще я има държавата. Всичко останало е преходно.

80

Големия член

преди 4 години

350 лева са повече от 80% от парите, които взимат останалите пенсионери. За разлика от тази "госпожа" дето е ходила да грачи, яде и пие, другите хора всъщност са работели!

79

Анонимен

преди 4 години

До 91У нас талантливия певец не може да забогатее от песни, клипове, концерти. Само ако е световна величина. Така че по-добре да си плащат осигуровките.

78

Анонимен

преди 4 години

Вкратце, ако не отговаря на условията, няма да й отпуснат и пенсия, помощ или каквото там. Ама дайте сега да промениме 5 закона, щото бабата не се чувства удовлвтворена, а обидена. Аре моля, през социалистическо морни вода не са се напили, нямаха никаква конкуренция и 10-15 изпълнитела владеха естрадата, обожавани от върхушката, а и от хората, които нямаха и никакъв избор. Друго, тези хора са на свободния пазар от 1989г. Да ме прошават, ама през последните 30г. осигуровки внасяли ли са?

77

Анонимен

преди 4 години

Кадър на социалистическата култура, както винаги безкрайно бездарна и скучна, приспиваща. Нищо не и се полага, с 300 лева се оживява, а и апартаментчета са и харизали, то се знае. Да си взима наемите и пенсията и да си мълчи, никакво признание за соц.-дейците.

76

Анонимен

преди 4 години

Някой сравнява с Мик Джагър, само че Мик си е взимал всичките милиони изкарани от концерти. а на наще изпълнители тия пари ги взимаше държавата а им даваше по 1000лв, което в очите на един работник взимащ 150лв е много, но не е нищо на фона на изкараните пари. Надали някои щеше да пита за пенсия ако си беше взимал всички пари, сега щяха да са милионери хората и да не им дреме. Но тука всичко е сбъркано. Още 20г. и може да се пооправи кашата забъркана от социализма.

75

Анонимен

преди 4 години

Изводът е: Никога не разчитай на държавата!!!

74

Анонимен

преди 4 години

Щом е била известна преди време означава че би трябвало да има пари. Можеше да има и още ако ги беше вложила в нещо.