51

Анонимен

преди 4 години

Айде сега изненадан. Той си знае колко е цакал за тая изненада

50

Г. Сомов

преди 4 години

Австралйското *** не е добре в главата. Пак ще направи беля. Тия които го изтърваха също щте са виновни.

49

XuTbP5bP

преди 4 години

Е да го изпратим с хляб и чубрица освен?

48

Анонимен

преди 4 години

Журналистът Белинда Хоукинс...Веселинке, къде си учил(а) български не знам, ама питам за един приятел, "Журналистът Белинда Хоукинс" пикае седнал или прав, защото не мога да разбера пола му/й/то?Да ви имам българския и едноцифреното IQ!

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44А тоя "добър човек" защо се е разхождал с нож в центъра на София?Видях му ножа, тоест ножлето - джобно ножче! Всичко това е просто един малшанс/нещастен случай. Не му е отнел живота по план и засада! Също така, линейката се бави 45 минути което със сигурност е допринесло за смъртта на момчето.

46

До цирк

преди 4 години

Голи ли бяха?

45

цирк

преди 4 години

Преди малко минах пред НДК, Волен и Чукалов лежат пияни на пейките и не могат да станат. Събрали са се хора да се смеят и журналисти да снимат. Гледайте утре новините, най вероятно ще ги дават как се търкалят по пейките.

44

признай си

преди 4 години

"А тоя "добър човек" защо се е разхождал с нож в центъра на София?"========================ти ако отидеш в една бананова република с какво ще се разхождаш?

43

Анонимен

преди 4 години

А тоя "добър човек" защо се е разхождал с нож в центъра на София?

42

?

преди 4 години

Едно време имаше едни СДС, какво стана с тях?

41

:)

преди 4 години

най добре е да се гласува за БСП 3 или иначе казано ДПС. Поле са си открито корумпирани и с цени. Каквото и да решиш да станеш. платиш ли си поста е твой. Поле са си с ценоразпис хората. А не като при БСП и ГЕРБ. Плащаш едни пари за един пост и след това ако не успееш да откраднеш толкова, че да си покриеш рушвета проблема си е твой.

40

Анонимен

преди 4 години

До свидетел 39БСП на последния пленум решиха, че спират да крадат и точат държавата и щели да се борят за правата и доходите на хората. Дали е вярно, че се чудя се дали да не гласувам за тях...........Ами ще заменим БКП1 с БКП2 - все тая! Според мен БКП1 (герб) са малко по-добре от БКП2, за сега!

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36За това решение на съдията,въпреки провиненията на това австралийско ***,колко са му обещали?Къде са доказателствата за провиненията??? С приказки на изуст нищо не става както и с фразата дна жена казала'. Зам'директора написал 7 страници но няма едно записано интервю с Фриман в което той да се провали като реформиран характер и персона. Разберете че с празни приказки като на пейката пред панелката не се спечелва дело! Искат се сериозни доказателства като в ЕС, където членуваме!

38

свидетел

преди 4 години

БСП на последния пленум решиха, че спират да крадат и точат държавата и щели да се борят за правата и доходите на хората. Дали е вярно, че се чудя се дали да не гласувам за тях.

37

Пустиняк

преди 4 години

В кратунистан друг случай на убийство при самозащита някой да лежи 11 год не е имало, няма и да има. Въпросът е - докога кратунистан и тежко комплексираното му население ще вие и реве, без да осъзне веднъж, че съд и общество са на дъното на корупцията и злобата. Безкрайно жалък изглежда кратунистан, гледан отстрани. Сега и този ще издаде няколко книги за простотията в бг и ще стане милионер. А *** ще продължи да цвили злобно с голия си мазен тумбак.

36

Анонимен

преди 4 години

До оле 35Има много проблеми с това дело като най-голямия е изчезването на записите от всичките охранителни камери, не от една а от ВСИЧКИТЕ! Щом това се случи присъдата никоге не би могла да се подържа като основно обвинение. ОК, момчето е загинало и някой е решил да накаже "убиеца" като заличи всички смекчаващи вината обстоятелства. Е да де но в крайна сметка тази постъпка сама по себе си води до обратен ефект който сега се стоварва по главите на роднините. С Живковизми можеше едно време.

35

оле

преди 4 години

БСП са виновни. По тяхно време са го осъдили толкова малко за да може сега да го пуснат за добро държание. Ако съд и прокуратура работеше по онова време както трябва щеше да получи поне 30 години и да го пуснат най рано след още 10 години в пандиза.

34

26

преди 4 години

Не говоря за чуждите форуми. Там като питаш нещо и ти отговарят като нормални хора, така че да разбеш. Тук ти обясняват колко си загубен, как може да не го знаеш това и накрая пак не получаваш отговор. Добре, че тъ..па...ците и троловете не знаят език и не са налазили чуждите форуми, че ще станем за смях за пореден път.

33

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 29какъв робски народ сме съчустват на убиеца не на убития сгрешил бил не трябвало да лежи изгубил младостта си а родителите на убития какво са изгубили те никой не ем съчуства ми дайте да не съдим американци англичани и там подобни за престъпления извършени у наз да угодим на господарите...Няма съчувствие за тези които ходят на тумба и решават като мнозинство от 15 човека да пребият един или двама! А после като пострадат веднага мама и тати да ги дюндюрликат. Играта с огън подмокря

32

Анонимен

преди 4 години

Никъде не се споменава за тумба скинари фенове на Левски, които са го нападнали и преди това са пребили клошар. Човека се е защитавал. От това което съм гледал и чел по случая, съм повече на негова страна. Но прави впечатление премълчаването на нещата по медиите.