98

Iozeff

преди 4 години

Брей!Простите и неграмотните управляват Бг през последните 10г!

97

Шефа

преди 4 години

Кой ще тръгне след една миризлива гуменка?А и той наш Цецко разбира , че да засмукваш от електората на Мутрата е много рисковано - все едно да делиш плячка с лъв!Няма да има проект!

96

Един от Северозапада

преди 4 години

Това, за политическия проект, на някоя молитвена закуска скоро ли са му съобщили? Или във Виф, секция-учители по физкултура, са толкова кадърни, че кадрите им, завършили преди години, отварят институти, политически, и дават наклон на --- на управляващите?Вярно, с парите на американците, но наклона си е наклон...

95

Един от Северозапада

преди 4 години

Има ли нормални хора, които ще гласуват за този, или за ББ?

94

Анонимен

преди 4 години

водещия офицер на банкянския кратунковец отново се появи не са случайни измислените "шпионски" скандали тоя месецкратунковеца от помощното училище яко се натяга трябват му аще апартаментчета- по възможност с асансьорче

93

Анонимен

преди 4 години

На кого пък е интересен този пътен конус?Аман от Главанаци...

92

Bg

преди 4 години

Какво стана с убийствата около хората на Цв.цв. във В.Търново?

91

Анонимен

преди 4 години

Виждам не губи време и вече си е купил място в новините.

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Само предатерите от.путьвския съюз ще оцелеят, но ако се скрият в родината си Сибир където китайците ще ви научат на труд и земеделие, вместо празни приказки във възхвала н Путин и Русия.

89

Анонимен

преди 4 години

До до 72Друже, щето го оставям на вас русофилите, вие сте топ специалисти в спряганего в бъдеще време. Ще построим комунизма, разбирай "руския свят". Къде ви е комунизма бе? Защо изпадна в канализацията? Сега пропаднахте в жалката ситуация Рисия щяла да съществува. Е как да съществува като няма и един нищожен факт че тежко болният монстър Русия може да оздравее?

88

Анонимен

преди 4 години

Цецо 1 и Цецо 2, заедно с другите от Олигарсо-Фризьорско-Криминало-Либертарианския съюз може да замислят нещо. Девизът е: "Олигарси от всички страни - съединявайте се!"

87

мак

преди 4 години

Самият той бе от послушното обкръжение на премиера-слънце и щеше да бъде и до днес, и щеше да хвали шефа си и герб и до днес и да грачи срещу Радев, но толкова си може човечеца. Но бб го изрита след скандала, само че не от морални съображения, а от кумова срама. Затова цвък пак изпълзя и вече недолюбва бб, щото изпадна от властта. Лиц....емер.

86

до 72

преди 4 години

останали са руини друже, ако ти харесва му казвай артефакти, сам се оплете , за Русия можеш само да използваш ще, ама ще си останеш само със Ще то. Найс , а?

85

до 84 и 86

преди 4 години

не си пиши постове и после сам си отговаряй, смешен си ***

84

Анонимен

преди 4 години

До до 72Само мракобесната била оцеляла. Всичко е временно момче и докато от другите империи са останали множество артефакти и остатъци от държави, то от мракобесната ще останат само зандани и мазни русофили ***.

83

до 60

преди 4 години

пич знайш по кво си личат троловете, че са като автомати за кафе, като им пуснат стотинката докато не си изцвъкат кафето не спират.

82

ПЕНКО

преди 4 години

НАЙ -ПРАВИЛНИЯ "ХОД" НА ЦЪВТОКОВ Е : -ДА ПОЕМЕ КАМПАНИИТЕ НА СЛАВИ "БОРИСОВ"!!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84Импийчмънт не е достатъчен, трябва да полежи и в.затвора да се научи на честен труд и да разбере че хляба си може да го вади и без да предава родината си на Русия.

80

до 72

преди 4 години

със совесни еквилибристики няма как да станеш по убедителен, освен ако сам си се кефиш на лимонадата с която се пробваш да ни пълниш ушите. Чудно как от другите мили империи всичките са загинали а само мракобесната взела че оцеляла....мнооо лошо, ко ши прайм

79

Анонимен

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ЗА ИМПИЧМЪНТ НА РУСКАТА ТРОТИНЕТКА РАДЕВ.