63

Анонимен

преди 4 години

Най-ми е смешно като почнат да казват "нека спасим планетата"... :))Това е най-голямото лицемерие.Абе ненормалници, планетата си е ОК, тя няма нужда от спасяване, тя е тука от 4.5 милиарда години и ще е тука поне още 5 пъти по толкова.По-скоро трябва себе си да спасите, щото колкото и да оакате планетата, първи ще измрете вие от вашите собствени ла*на, планетата след това сама ще се прочисти.

62

Анонимен

преди 4 години

Защо не протестират пред американското посолство, нали САЩ се оттеглиха от договора за климатичните промени? Нали уж за планетата протестират?

61

До 80

преди 4 години

Освен часовете по математика си пропуснал и тези по български език.Защото дума"аре"в книжовният български език не съществува.

60

Тромп

преди 4 години

Спокойно, всички ще умрем, някои по-рано, а други малко по-късно. Какво означава някакъв си климат?

59

Анонимен

преди 4 години

При толко мнооого хора на тази планета няма начин да не я унищожим, а и се увеличават! Колкото повече сме толко по бързо се увеличаваме! Така, че живейте си живота нищо не може да се направи, освен евреите да ни пуснат някой нов вирус и да си останат само те!

58

4. Клас

преди 4 години

1 на 100 е един процент, 0.1 на сто е една хилядна а 0.01 % е една десетохилядна. Значи 0,4% са 4 частици на 10 хиляди.

57

Анонимен

преди 4 години

Какво каза най главният замърсител от 100 г. насам УСА по въпроса?

56

Анонимен

преди 4 години

"СО2 е само 0,04 процента от атмосферата.Т.е на 10 хиляди единици атмосфера само 4 са СО2"Аре първо да завършим математиката в 3-ти клас, а после да даваме мнения!

55

До 63

преди 4 години

Хахаха-това сте затоплистите,не представяте никакви факти,а само заучени клишета.И обиждате всеки,който докаже лъжите ви.Иначе лесно се обижда в анонимен форум.Показва комплексираност,страхливост и простащина.

54

Анонимен

преди 4 години

Ако си представим един стохиляден стадион като този на Барселона,то човешката дейност за атмосферата е все едно на Ноу Камп да има двама зрителя от гостуващ отбор.И при пълен стадион те да оказват влияние на останалите 99998 .Как ще стане това?

53

Анонимен

преди 4 години

СО2 е само 0,04 процента от атмосферата.Т.е на 10 хиляди единици атмосфера само 4 са СО2.А човешката дейност отделя 5 процента от СО2 на Земята.Т.е човека има принос за 0,002 процента от частиците в атмосферата.Ще влияе на климата точно на Куков ден.

52

Анонимен

преди 4 години

"Това с промените се използува за ограбването на бедните страни и спиране на развитието им!!!"Хей kirez...., да не си бивш зКпЧ?

51

kireza

преди 4 години

Препоръчвам да идат на слънцето и да го пребият с тояги....Това със затоплянето е вярно,но то зависи от слънчевата активност и от движението на нашата система в космоса....Само със изригването на един вулкан в атмосферата се изхвърлят толкова газове,колкото цялата промишленост на земята изхвърля за няколко години...Това с промените се използува за ограбването на бедните страни и спиране на развитието им!!!

50

Анонимен

преди 4 години

Хей гоШко, не си ли чувал, че Индия не става за нищо?

49

Гого

преди 4 години

Глобалното затопляне не е основния проблем. И след като измрем пак ще има живот. По-лошо е глобалното замърсяване. Аз съм ходил в Индия и съм виждал какво е. Нашите ромски махали ще ви се сторят цвете ако видите техните. Там вече няма чиста вода. Бях в 4 звезден хотел и ме беше гнус да се изкъпя. Водата която тече мирише на тиня. След 20-30год и тук ще е така. Особено ако продължи извозването на *** от Европа

48

Анонимен

преди 4 години

Плоската земя е "факт" според решетникоФ.....

47

Анонимен

преди 4 години

Хващам бас с всеки затоплист,че тази зима ще има измерени температури под минус 20 градуса в България,а лятото няма да има над 40 градуса.Стига лъжи и манипулации.Щели да се стопят ледниците-ами според гуруто на затоплистка Ал Гор още до 2014г нямаше да има лед в Арктика.Пък ледът още е там.И белите мечки са увеличили броят си.

46

Анонимен

преди 4 години

Куха, смешна и фалшива българска имитация на протест! Да не говорим колко от колите на протестиращите са със свален катализатор или филтър за твърди частици, защото са таралясници! Вероятно всичките.

45

Анонимен

преди 4 години

Тези икономически интереси, доколкото ги има, изобщо не могат да се сравняват със засегнатите интереси на силните и богатите, когато трябва да се прекрати изсичането/опожаряването на горите, летенето с частни самолети, горенето на въглища в китайските заводи и много други вредящи на планетата и климата дейности

44

Американ

преди 4 години

До Анонимен 51:Toчно икономическите интереси на разни безполезни "общественици" натискат да се прави нещото за климата, което те предлагат. А те предлагат безполезности.