38

Анонимен

преди 4 години

Дай Боже да го блъсне кола или по-добре- камион. Нагло го ведо!

37

До юрист

преди 4 години

Уважаемо юридическо величие, син съм на юрист, но нищо не разбирам от право. Имал съм спорове с баща си и не съм го разбирал. Например защо е забил здрав шамар на едного, когото е свалил от въжето и той дошъл да му целува ръка. Непонятно ми е много от това, което творят юристите.Позволете да не се съглася, че вината за плачевното състояние на системата са само съдиите. И прокуратурата, уважаеми! Случаите с Ивнчева и колежката й, както и случая с "русофилите" говори за политическа проституция.

36

Анонимен

преди 4 години

Това, което не става с пари става с много пари - народна мъдрост.

35

Анонимен

преди 4 години

Тоя факсове ли е получил, че е решил да ръга някого си с нож? Да извадят документ че е психар.

34

Анонимен

преди 4 години

Реват, щото сега ще извади много кирливи ризи на прависъдната ни система

33

Анонимен

преди 4 години

Тоест в България за убийство се лежи 5-6 години макс! Секи може да дойде и да прави лов за българи ако му е кеф, третират ни по долу и от аборигени! 30 годни демокрация принизиха българина и му отнеха чест ,достойнство , всичко. Скоро няма да ни има з а съжаление!

32

Анонимен

преди 4 години

Защо да не го пуснат той нее с доживотна присъда. Работел е в затвора а това му съкращава присъдата. Научил е Български завършил е учението си държал сее примерно и има всички основания да бъде освободен. А и това че е тръгнал да помага на човек нападнат от Скинари не го прави убиец. Аз ако бях на негово място и аз щях да направя същото. Да гледам как Скинари убиват човек и да отмина ли. Няма как да отмина а ще помогна па макар и с цената на умрял Скинар.

31

Анонимен

преди 4 години

Колко да го държат .Реват тия дето са писали законите или са участвали в гласуванията им .20г ,излиза след добро поведение на 12 г .Всичко е точно .Нашите депутати писаха законите да не ги лови нищо а засега не могат да се разберат със себе си .

30

МАФИЯ ! ! ! !

преди 4 години

Цяла България е възмутена от корумпираното решение на съда, И ВЪПРЕКИ ТОВА убиеца си излезе! Бойко се прави на ощипан, нищо не знаел! Каква е тая държава това ли е демокрацията!????

29

до 8

преди 4 години

дай доказателства че е ръгал тинейджъри в Австралия, и печелиш.

28

Анонимен

преди 4 години

Този психопат трябва да бъде върнат в затвора, а съдията, който го е освободил- уволнен и разследван.

27

ист

преди 4 години

Който го пусна да влезе на неговото място. Така е справедливо.

26

Анонимен

преди 4 години

(((Полфрийман))) ли е или само Полфрийман. Защото ако е от (((ония))) ясна е работата.

25

Джок

преди 4 години

Ловецът на скинари е свободен. Треперете плешиви мишки!!!

24

Кшиштоф Курзалевски

преди 4 години

Нека си припомним драги ми смехурчета за кво иде реч!Преди 13г. двама британски командоса единия австралиец а другия непалец идват за уикенда в София-ефтина на времето дестинация за ***.ви и алкаш.Докато белия си купува цигари от клекшопа група малолитни левскарчета-скинарчета нападат да бият непалеца просто щот е яко ***.Тогава белия с викове стоп на расизма и нацизма се намесва и с проф.усърдие взима чикийката от едното лапе и му срязва гръцмуля.В ЕС щяха награда да му дадът а тук затвор???

23

Коляч

преди 4 години

Полфрийман!?!?!? "Чист" австралиец. Да не е принасял жертва за Йом Кипур евентуално? Умните ще ме разберат какво казвам.

22

Успех Джок

преди 4 години

Живот и здраве ти желая. Сигурен съм, че в БГ си срещнал и свестни хора. Ние сме със теб!!!

21

Наблюдател

преди 4 години

За живее българо-австралийската дружба!

20

1919 пк

преди 4 години

На дветрети от излежаното може да се обжалва това е. И да се пише и да не се пише такъв е закона. Никой от нас не е бил на мястото на инцидента и не е ясно какво е станало, жалко за загиналото момче. Но такъв е закона и други хора излязоха на свобода така но не писаха за тях.

19

Хм?

преди 4 години

Интересно, съдът се позовава на липсата на други криминални прояви на Полфриймън. Т. е. няма как да е наръгал някой в Австралия и това да не е отразено в досието му. Досието му се изисква служебно от Австралийските власти, все пак говорим за Австралия, не за Конго. Според вас, чисто теоретично, ако синът ви и група от 16 младежи, единият син на политик, който на всичкото отгоре е служител и на МВР, се сбият какво ще последва? Кой е насъскал групичката? Да не е този с тате и маминка нотариус?