46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40 Още преди две години Бойко заяви, че тук мигрант няма да дойде, ти какво искаш - да ги прати за всеки случай в твойта панелка?

45

Анонимен

преди 4 години

До Влизането в ЕС 49Нали твоите комунисти ни вкараха в ЕС, бре Че и до три не можеш да броиш - три са фалитите само на твоите църв..ковци, четвъртата беше при Виденов, ама я нарекоха не "национална катастрофа", а "депозитна" криза.Бягай да си искаш работническо-селската пенсийка от "държавенцето" на Гого Тарабата (любов с Тито и част от Югославия) и на Тошо (16-та република на СССР), ама с твоя комунистически Алцхаймер пак ще стигнеш до партайгеносето на село.

44

Анонимен

преди 4 години

България никога не е била по-богата и защитена, русофилите говорят за национални катастрофи. Ахахахахах 45 години руско робство беше национална катастрофа, Жан Виденов и заплатите по 3 долара на месец бяха национална катастрофа, Орешарски щеше да е следващата, но го спряхме навреме.

43

Влизането в ЕС

преди 4 години

и НАТО беше 3-тата и последна национална катастрофа за това нашето жалко държавенце !Сега западните гадове ще ни разтоварят тези животни тук, а политическите ни марионетки во главе с Боко-*** ще се правят, че всичко е наред ...че то кога ли не е било западните ни "приятели" на не ни сложат би-би-тката .....

42

Анонимен

преди 4 години

Нашите управляващи по традиция мишкуват и се ослушват, а трябва ясно да заявим, че поддържае мнението на Вишеградската четворка и също като тях не желаем квоти. Щели от ЕС да орязват фондове... Ами ако Унгария, Чехия, Полша и Словакия плюс България заявят, че пък няма да правят вноски в общия европейски бюджет, това никак не е малко - цели 5 държави! Между впрочем, нямам нищо против Вавилонската кула, наречена ЕС, да се разпадне.

41

Анонимен

преди 4 години

"Често мигрантите минават в нелегалност, за да не бъдат върнати у дома, или страните, от които произхождат, не искат да ги приемат обратно. Ако сделката от Малта изключи икономическите мигранти, няма да има напредък в сравнение с последните предложения за солидарност в ЕС и "това ще бъде истинско разочарование", казва Морконе." Уникален откъс! Плащаш на трафикант, преразпределят те в Европата и се правим, че сме решили проблема! Хората почнаха да се усещат, че нещата вървят страшно погрешно!

40

Анонимен

преди 4 години

По-големия проблем на България е, че оставихме руснаци да изкупят черноморието. Финансирано от Кремъл естествено, раздаваха пари за да може руснаци да се сдобиват с имоти по черноморието, управляващите след 2000г. трябваше да си отворят очите за тази инвазия.

39

Първо на Първо

преди 4 години

имигрантите не "напиарт" да идват в европа, а юдо-масоните ни ги докарват !!!Корабчетата на Сорос превозват до европа по 35 000 от тези всеки месец !!!Как си обяснявате факта че 14 годишни Афганистанци стигат до европа !?и нас ще ни напулнят с тези - на Боко само да му щтракнат с пръсти и веднага е свалил гащите ....напускайте я тая жалка държава, само след 20 години Българи повече няма да има !!!

38

Анонимен

преди 4 години

до 39,кой ти гледа реалитита, бе батко. Ден работа ми трябва за да си позволя целия пакет от 200+ телевизионни канала плюс високоскоростен интернет. БТВ, Нова и Канал 1 не съм гледал от години. Има 10+ руски програми дори, гледам що си искам, реалитита каза хаххахаахха.

37

Анонимен

преди 4 години

Руския посланик Радев ще вземе ли отношение по въпроса, поне с някоя победоносна реч, или чака инструкции.

36

До 39

преди 4 години

Не, аз телевизия почти не гледам. Само по бТВ комеди новите съседи. И това е. След 30 дават повторение и всеки делник в 20ч. Ако се интересувате да го видите.

35

Анонимен

преди 4 години

Бойко да си ги взема мигрантите в къщата му у Банкя. Да си ги взема, да си ги храни и пои у тях.

34

Анонимен

преди 4 години

Прави ли ви впечатление, че вече във всяко реалити у нас вече задължително присъства цветен?

33

Анонимен

преди 4 години

Напишете статия за либерала премиера на Канада Трюдо, който го хванаха, че се е намазаш с черна боя сложил си е афро перука и после е пял банана боат сонг.

32

Анонимен

преди 4 години

Дъртаците в Брюксел после се чудят защо в ОК гласуваха за БРЕКСИТ и защо ЕС е все по-разделен.

31

Анонимен

преди 4 години

В София вече на всяка улица виждам африканци и араби, ислямисти. Не знам откъде идват тия, но стоят и се разхождат, гледат втренчено жените. Скоро ще ни напълнят и нас с гости от Африка и Азия, такъв е планът на Меркел.

30

men

преди 4 години

а така ти стой у дОма и цокай пърцуца и лапай ГМО салатка а Славчо Уучиндолзки че ти прави референдуми и че ти оправи държавичката. че ти направи заплатката 6 хиляди еврака, че направи децата ти хора, че ти осигури пенсийка и т.н.

29

........

преди 4 години

В София вече се виждат африканци на всеки ъгъл!!!Стоят само и зяпат преминаващите особено жените.Скоро ще се напълни итук заради едни мизерни фондове които потъват в джоба гербаджиййските измамници!!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Спирайте еврофондовете то и бай Тошо си е мислел, че ще има полза от ромовете, които са огромен пасив за държавата нещо като воденичен камък на шията същото ще е с гостите на меркел.

27

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете, че тези които решават съдбините ни с арабоафриканските тълпи ще са с охрана, а без и без право да притежаваме оръжие за самозащита ще трябва да разчитаме на некадърниците от МВР да ни пазят.