54

Анонимен

преди 4 години

не знам защо, но вярвам на шамана.той няма полза да лъже, за разлика от политиците.

53

Анонимен

преди 4 години

До а ако му говори Д.?"а в Сибир всичко е само сняг и не се отразява добре на здравето на хората"Отново легенди за Русия... Снегът в Сибир е през зимата само. Климатът е силно континентален - зимите са студени (-30), а летата са топли, дори горещи (+25, 30) Така е в по-голямата част от Сибир, освен най-северните частиВ почти цяла Русия климатът е континентален, с големи темп разлики. Много дори си е здравословен, освен за завоеватели, като Наполеон и Хитлер напр., на които не им е понесъл

52

а ако му говори Д.?

преди 4 години

На тая снимка вярно,че много зелена растителност има,а в Сибир всичко е само сняг и не се отразява добре на здравето на хората щом Бог им говори.Дано ,,шаманът" докато е в лудницата, не чуе и Дяволът да му дава акъл,че инак ло*шо.

51

не на шега

преди 4 години

Путин ще живее вечно,ще надживее даже Лили Иванова,която знаем познава фараона Рамзес втори лично.

50

Анонимен

преди 4 години

Време е и шамана Дайнов да го последва !

49

Анонимен

преди 4 години

Да вметна, че тези на снимката са североамерикански шамани. От ония избитите с милиони индианци, единици от които сега живеят като животни в резервати.Сибирските шамани са други, макар че имат много общо с ам. си колеги. Явно покрай американската пропаганда, която ни залива, само такава картинка се е намерила...Между другото, сибирските шамани като цяло подкрепят Путин и дори правят ритуали за неговата безопасност и успех.

48

@(°У°)@

преди 4 години

Следващата година Путин сам ще дойде да го лекува Бойко Шаман с метода на прабългарите, ще тричат куче над Путин и като го нацвъка ще е излекуван. В съща ден ще правят първа копка на АЕЦ, а Путин ще си ходи чак до Просия с нацвъканото за здраве.

47

Анонимен

преди 4 години

В Сибир на остров Олхон в езерото Байкал всяка година се организира конгрес на шамани.

46

Трайо

преди 4 години

Ей, какво нещо е демокрацията: ако беше в Америка, щеше да стигне до Белия дом, язък.

45

Анонимен

преди 4 години

А един украинец си татуира образа на Путин на гърдите, според неговите думи, защото се чувствал млад и силен и искал да отклони негативните енергии от Путин като ги поеме върху себе си. А шефката на парижката опера спря "Лебедово езеро" с него, защото казал в инстаграм, че в балета мъжете трябвало да бъдат мъже, и жените се опитват да ги измесят и затова мъжете трябвало да ги... по добре.Sergei Polunin // Adrian (Teatro Camploy, original performance, Subtitles)

44

Анонимен

преди 4 години

Аз пък си мисля, че едни други, дето са си наслагали военните бази у нас, са зли демони, при това от психиатрията ми викат, че съм си съвсем наред!Да е жив и здрав Путин!

43

а дали?

преди 4 години

Тоя арестувания приятел на Навални ли е бил? Човек когато иска гласове и са го пребили, и за сламка се хваща.

42

Анонимен

преди 4 години

До само питам 2Питай го дали ще назначи за кандидат ЦЦ срещу РР, за да спечели безалтернативно последният

41

горкия Путин

преди 4 години

Колко шантави руснаци живеели в Сибир, какво да ги прави? Съжалява ги.

40

Анонимен

преди 4 години

Това е модерно сега в Русия - всеки който го търсят за престъпление да се прави на дисидент срещу Путин, и като го арестуват Дойче веле пуска статии в България как арестуват дисиденти срещу Путин.

39

само питам 2

преди 4 години

Бойко, ти като се срещнеш с Путин ще го заведеш ли при опитни врачки да го консултират?

38

МНЕНИЕ

преди 4 години

В България всички Доносници на ДС станаха Шамани срещу Президента - начело с Борисов .

37

Баба ви

преди 4 години

Княз Владимир е нашият спасител.

36

честно

преди 4 години

Аз пък си мислех,че шаманите са само индианци. Винету, вожде ти ли го изпрати тоя шаман? Яд те е,че Путин ти поиска пари за тръбите на газопровода ли? И да му баят и леят куршум пак ще ги плащаш!

35

Анонимен

преди 4 години

Св.Св. Вовкина - него демони не го ловят