58

Да се замислим

преди 4 години

Опс не Отворено общество а Хелзенския комитет.Защо ли се обърках не знам.Сигурно разликата е голяма а аз ги обединих без да искам.

57

Да се замислим

преди 4 години

Поредния защитаван от НПО Като Отворено общество.Доказан и осъден убиец със проявена жестокост но за сметка на това издигнат от НПОто за човек на годината и освободен предсрочно макар да има опити за бягство и лошо поведение в затвора.Поне другия зашитаван от НПОто го застреляха в Италия след като направи атентат във Германия и се опита да избяга.Та това са българските НПОта.

56

Анонимен

преди 4 години

В затвора попадна на хора и стана "Човек на годината" на БХК!

55

мишо

преди 4 години

Трябва бащата да вземе правосъдието в свои ръце и след това да пледира че е луд. Това е начина в България да има правораздаване, правосъдие и правилен ход на престъпленията.

54

Анонимен

преди 4 години

Човекът е австралиец и част от Британската империя.

53

tt

преди 4 години

Абе ще ми каже ли някой какво толкова искат да прикрият,че ни занимават с този болук из медииите

52

Анонимен

преди 4 години

От 2007 е престъплението, а от 2011 присъдата. 4 години седи в ареста, което се счита за част от 20 годишната присъда.

51

Анонимен

преди 4 години

Осъден 2011 на 20 години, излежал повече от половината присъда.. аз ли не мога да смятам?

50

Гашо

преди 4 години

И какво толкова, тоя поне е полежал, нито Баневи, Ветковци, Бирми и всички мутри и грабители няма да бъдат осъдени ефективно. Това е проблема. Не некакъв ингилизин, нападнат от хулигани и защитил се

49

Анонимен

преди 4 години

Що за недъгави закони, позволяващи УБИЙЦИ да излизат предсрочно?Някой чудили се още защо доверието към съдебната систем клони към 0?

48

Тялото

преди 4 години

За съжаление, за повечето хора цялата история се изчерпва с "Българин срещу чужденец".И винаги ще застанат на страната на Българина. А в случая има много, ама МНОГО особени обстоятелства и Фрииман определено има вина, но не е хладнокръвен убиец и не е инициатора на агресията в онзи ден.

47

Анонимен

преди 4 години

Съдията взе парите и каза "Чакай малко",хвана самолета, дръжте му петите..........ХА-ХА-ХА

46

Анонимен

преди 4 години

В българският съд нищо не става без да си ПЛАТИШ!!!Щом са го пуснали значи си е платил човека.

45

Анонимен

преди 4 години

А с другия дето наръга момчето в парка и майка му обясняваше по тв-то, че е невинен, кво стана? тикнаха ли го зад решетките или маститата адвокатка и бащата-митничар си свършиха добре работата?

44

Соросоиде

преди 4 години

Дето пишеш, за Свобода или смърт. Тоя скинхед е бил фашист, стига провокации. Не се гаври със святи неща, че светнеш като главата на Тръмп като види вещицата Клинтън

43

Кучкар

преди 4 години

Как ще лежиш 12 години при самоотбрана? Ужас!Да не попаднеш на агент от ДС и депутат ояден с власт и влияние. Лека му пръст на А. Монов, но не е трябвало да бият клошари и роми.

42

Анонимен

преди 4 години

американците, англичаните, австралийците, немците и шведите са специални, не трябва да лежат по затворите, особено български

41

Свобода или смърт!

преди 4 години

Вечна слава на героя антифашист Джок Полфрийман - един храбър воин на демокрацията! Смърт за фашизма!

40

Mister Cro

преди 4 години

Добре бе джурналя, като слагате гръмки заглавия, поинтересувахте ли се какво повелява закона на съдиите! Решението на съда било неправилно, но защо е неправилно.Потърсете някой добър адвокат по наказателни дела да си даде мнението по казуса... Определено по лошо от лошото и корумпирано правосъдие, е правосъдието на улицата, тълпата и "телевизионното" правосъдие, каквато иновация се опита Цвъки да въведе навремето...

39

ПроСоТо

преди 4 години

и какво излиза?..-Осъждат те на 20 години но ако искаш,можеш да излезнеш и след 10..?!?!?!?!?!Насладете се на БЕЗУМИЕТО на българския "Законотворец"!!!Насладете се!...Да са ни живи и здрави тия..