7

Анонимен

преди 4 години

Паркират там, защото няма къде, както навсякъде в България. Къде е паркинга със свободни места, на който може да се паркират? В нормалните държави всяко възможно място е направено на паркомясто - очертано и асфалтирано, а в България нарочно не се правят паркоместа, за да глобяват, че сме били паркирали където не трябва.

6

аз-ът

преди 4 години

там на завоя отдавна им се казвюа на ганжовците че не трябва да паркират. Там азвтобусите завиват. Ама Ганеца разбира най много от всички. Затова *** като катерички по шосетата. Щото законите на физиката са единствените, които не можете да нарушите.

5

Радомир

преди 4 години

Ами като са паркирали на мегдана, да си носят последствията. Автобусът не е виновен че не е успял да спре, затова и навремето са го направили този мегдан, за да има място ако се подхлъне някой. Нека сега хората от паркираните автомобили да платят щетите по автобуса.

4

Жо

преди 4 години

СРЕДАТА на площада се ползва като нерегламентиран паркинг. Има поставени знаци, които никой не спазва. Всички паркирали автомобили са в нарушение.Оправданието е "Ами, така правят всички".

3

гербисто-патриот

преди 4 години

А тези защо са паркирали по средата на магдана на селото?

2

Анонимен

преди 4 години

Няма проблем, това е част от обещаната Промяна на резидент румен радев падащото вето!Всеки ден такива новини, БЪлгария загива!Оставка или импийчмънт за Радев, съз и строг тъмничен затвор за клепоухия , назначен от Кремъл, изпълняващ стриктно заповедите на решетников!

1

Анонимен

преди 4 години

ааа, това паркинг ли е?