264

Шоп

преди 4 години

Бълария нищо не може да загуби, защото не може да бъде заобиколена - географски дадености. Така че на руснаците в това отношение може да им извиваме ръцете както си искаме. Всичко тук зависи доколко политиците ни са мъже със самоуважение.

263

Анонимен

преди 4 години

Абсолютен некадърник е тоя! Руснаците му предложиха пълен пакет с отстъпки, тоя се направи на ербап! Сега пак ще трябва да плащаме за неговите простотии! Всеки нормален цивилизован политик на негово място щеше да се е самоубил вече!

262

опетков

преди 4 години

До Анонимен Аман от анономни разбирачи! Какво питомно е изпуснал бе,? Ти някъде видя ли при какви условия щеше да се строи ЮП? Каква и за кого щеше да бъде печалбата и за кого загубите. Добре, че беше ЕК да ни спаси от самите нас, руски ***.

261

опетков

преди 4 години

До Бойко го е страх ***, тръбите от Южен поток отдавна са положени в морето за т.н. Турски поток. Пристанищата във Варна и Бургас са празни, ела да видиш. Поради что *** и слабоумни се радвате на този поток? С него България се заробва за 30 г. да прекарва руски газ срещу неизвестни нам, но мизерни транзитни такси. Руснакът и сега плаща нищожни такси за прекарвания газ през БГ. Това го устройва и продължава да блокира "диверсификацията", с която така се гордее ББ.

260

Анонимен

преди 4 години

Нашите изпуснаха питомното и сега аха аха и девото да изпуснат Баце се опитва да хване последниО влак за последния вагон !!!Син поток щеше да минава от тук, нашите сини павиани го отказаха-не ни бил нужен /пак под чуждо здавление/а на турците е нужен , Южен поток щеше да минава от тук /Баце казва че имало корупция за него но не казва другото/, дойдоха хамериканските сенатори и го спряха, сега гонтм последниО влак ха дано Баце не го изпусне и него !!!!!

259

www

преди 4 години

Тиквен поток ще се казва новия газопровод.

258

Анонимен

преди 4 години

То от обещанието до испълнението е 10 години път с камили путин няма да го доживее

257

високо напрежение с

преди 4 години

Шпионин 000 подслушва таен разговор между лицето Х и Путин.Лицето Х се моли: Товариш,другарюю, не ми пускай ток,аз не говоря добре руски и английският ми е труден,някой път не разбирам какво ми говорят американците!Путин: Добре, ама само да ме прецакаш с Турски Поток!! Тогава ще се молиш да ти пусна ток! Трябва ли ти преводач и затова?

256

лично мнение

преди 4 години

Бойко е просто една пешка в Световната политика. Каквото му кажат, това прави: било американци, било руснаци, било турци, било германци,че дори и македонци. Съжалявам да го кажа, но постъпва точно като Бай ***, тръгнал да обединява Западни Балкани, казва едно КонгратулейШънс и шапка на тояга,докато нацията му е разединена и народът му гладува. Бойко го интересува келепирът: крадене от саниране, от ремонти, от суджуци. НЕ говорим за партии сини,червени,русофили, русофоби и др. Това е истината.

255

Анонимен

преди 4 години

тоя гнусар колко беди ни навлечеи сега вместо турците да взимат от нас ние ще взимаме от тях

254

Бойко го е страх

преди 4 години

Бойко трепери и не е от студ. Да не би Путин да е държал една лопата и да е заплашил да го удари,ако не се съгласи с проекта?Руският Министър на снимката как се подсмихва само. Жалко за тръбите от Южен поток,сега ще идат на скрап. Всичко беше готово за Южен Поток,на Бойко обаче му дадоха акъл тогава американските съветници да го откаже и сега му се връща. Потокът щеше да е български,а стана турски,че сега и чалмалии се намесиха да плащат тръбите и парите ще им ги върнем с лихви. Ех,Бойко,Бойко

253

М, да ...

преди 4 години

До 290 АнонименДокога ли ще издържат нервите на някой?

252

Анонимен

преди 4 години

Бойко изби и изсели милиони българи косвено. България е на първо място по смъртност в света. Икономиката ни е никаква. Здравеопазването запада, да не говорим за образованието. Наука грам не се развива тук. Сами можете да си дадете сметка за състоянието на България. Но все пак кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи. Търпим си тиквата и това е. Търпението е добродетел, но може да бъде и проклятие.

251

Анонимен

преди 4 години

Изглежда това е бил и единствения смисъл на управлението на Бойко Борисов - да прокара руските енергийни проекти. Колко жалко за него, че въпреки положените изключителни усилия делото му в крайна сметка ще се провали.

250

Анонимен

преди 4 години

Човек и добре да живее накрая може да стане за резил.

249

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ДОКАЗА, ЧЕ БСП НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА, ЗАЩОТО СЛЕД КАТО БОРИСОВ КЛЕКНА ПРЕД РУСНАЦИТЕ И ИЗПЪЛНИ ПО ТОЗИ НАЧИН ВСИЧКИ МЕЧТИ НА БСП, КАКВА АЛТЕРНАТИВА МОЖЕ ДА БЪДЕ? ТО Е ЕДНО И СЪЩО.

248

Анонимен

преди 4 години

НА КРАЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ ГОСПОДИН БОРИСОВ СЕ ПРЕДАДЕ НА МОСКОВСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.

247

Анонимен

преди 4 години

ЗАБИХМЕ ВИ ЕЛХАТА И ОБЯВИХМЕ БЪЛГАРИЯ ЗА РУСКА,КАКВИ АГЕНТИ В НАША БЪЛГАРСКАЯ РУСИЯ?ХО,ХО,ХО

246

Анонимен

преди 4 години

Русия винаги успява чрез предатели на своите народи.

245

Анонимен

преди 4 години

Лондонското Сити много ги обичат тези проекти, защото 90% от парите под една или друга форма отиват при тях.