59

tsv

преди 4 години

"Косово е дом на две етнически групи сърби и албанци. В края на 90-те то е част от Сърбия, но албанските бунтовници решават да се борят за независимост. Сръбската армия отговаря с брутална жестокост, убивайки цивилни и принуждавайки хиляди албанци да напуснат домовете си. НАТО се намесва в конфликта, като бомбандира Сърбия, докато не я принуди да се откаже от войната" - mainstream истината

58

караджорджевич

преди 4 години

Косово е поредния пример за нас балканците, че шовинизма и национализма не води до нищо добро. Единственото, което води до по-добро е това да бъдем патриоти, а не националисти, да бъдем родолюбци, а не шовинисти, да бъдем единни и да се борим за това, защото за това са се борили и нашите възрожденци и патриоти. България е била и винаги ще бъде място на кръстопът на различни култури и тук няма място за разделение, но това не трябва да става за сметка на родолюбието и традициите ни! Толкоз от мен

57

Анонимен

преди 4 години

Ако не засягат интересите на миротворците и никой не им пречи отвън.

56

Анонимен

преди 4 години

Тия двамата ше се треснат и ше си решат техните проблеми, ама на Косово и Сърбия едва ли.

55

Анонимен

преди 4 години

Какво кай е заключението... Ами заключението е, че вече има широка дупчица на края на гърба и е част от настоящ или бъдещ харем. Да са и честити новите придобивки, дано не я продадат за органи и дано поне я возят в скъпа кола, защото едва ли ще и купят ;)

54

Анонимен

преди 4 години

ау, кво са лоши сърбите, избивали на ред. За зверствата на подивелите мюсюлмани (мечтаещи за велика албания) - ни дума.

53

бай х

преди 4 години

До Бай Иван 2ти ходил ли си в Родопите ?

52

Анонимен

преди 4 години

"Сръбкинята Селена се среща с албанеца Ариан... Какво е заключението?"----Заключението е - секс! Просто правят секс. Млади хора, какво да очакваш друго!Баси *** писание!

51

Киро Х

преди 4 години

Поредното доказателство, че мултикултурализма не работи и е обречен на шумен провал!

50

Историк

преди 4 години

До Бай Иван 2Територията си е територия, за това са умирали хора.Не знаех че Родопите не са български, просветли ме.

49

Бай Иван 2

преди 4 години

Не бе хора! Територията е такава в завсимост от това какви националности живеят там.Няма никакво значение каква е била преди.Костантинопол е бил столица на источната римска империя.Сега е най- големия турски град и кйорав граг не живее там .или съвсем малко.Родопите и те вече не са български.Все едно малкот останали индианци в щатите да претендират за цялата теритития.Това са фактите за сажаление.

48

пущиняк

преди 4 години

До до 47,Аха, и колко по-точно финландци има в Карелия? Ще ти дам справка от 1926 и 1959- съответно 1% и 4% или 2544 и 27829. За справки 1959 множащите се като *** албанци в Косово са били малцинство!

47

Анонимен

преди 4 години

HE

46

Историк

преди 4 години

До АнонименДо 61 Албанците са яли много бой от българите в Македония.Знам че са трафиканска държава, но все пак веднъж и ние да направим мръсно на сърбите.

45

Анонимен

преди 4 години

Тия и двамата изглеждат ужастно...

44

Анонимен

преди 4 години

"Но вие не сте пострадали от нас. За това никога няма да разберете какво чувстваме ние"Това просто не е вярно. За всеки адекватен човек е ясно, че във война всички учстващи страни вършат зверства. Не казвам, че сърбите не са убивали и правили ужасии. Но да се представят албанците като невинни жертви и сърбите като тотални демони е очевидна пропаганда. Западът отдавна работи успешно за политическо и културно надробяване на Балканите, а историята се пише от победителите. Така че мислете.

43

Историк

преди 4 години

До ЛогикаЗнам че се зигрваш!Единствените които ги обичат са македонците който се сърбеят и до някъде Черна Гора.Хървати, словенци, босненци ги мразят неистово.Както Уинстън Чърчил беше казал за периода през ПСВ, това са някакви полухора интриганти.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо пък младите не слушат чалга, айде скрий се някъде неосъзнат пубер.

41

Логика

преди 4 години

Като се обичат, значи няма проблем Косово да се върне в Сърбия. Всички пречки очевидно са преодолени.

40

Историк

преди 4 години

До АнонименДо 53 Нищо не знаят и не ги интересува, те ако знаят колко кръв се е проляла за да се наречем българи, както и да е такъв е живота.Македонците се сърбеят, българите се отричат от всичко българско....Всичко си има начало и край, за което сме си виновни само ние.Само като ги гледам как се карат по форумите и ми става тъжно.Кй бил комунист, кой бил демократ...а те все едни и същи.Пращат си хеликоптерите за своите хора а обикновения човек страда.