45

АнтиГЕРБ

преди 4 години

Смятайте какви тогава са заплатите на лекарите! Депутатите-*** без никакво образование и реални опит и умения с по няколко хилки, а лекарите след над 7 години учене за какви пари работят?

44

И БЕЗ СЕСТРИ

преди 4 години

И АНАНИЕВ ЗА НИЩО НЕ СТАВА.ЛЕКАРИТЕ МАСОВО НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ - ОСТАВАТ САМО ХОРА ПРЕД ПЕНСИЯ.СЕГА Е РЕД ЗА МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ.ТЕ ОТДАВНА СА ДЕФИЦИТНИ - КОЯ ИСКА ДА СЛЕДВА 4 (ЧЕТИРИ ) ГОДИНИ ЗА СЕСТРА СЛЕД КАТО ЛЕКАР СЕ ДИПЛОМИРА ЗА 6 (ШЕСТ) ГОДИНИ - И КАК ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО:1 ШОФЬОР НА АВТОБУС ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА РАВНА НА ЗАПЛАТИТЕ НА 2 ( ДВАМА) ЛЕКААРИСОЦИАЛИЗЪМА СИ ОТИДЕ - ПРИНЦИПЪТ ЗА НИСКИ ЗАПЛАТИ НА ВИШИСТИТЕ ОСТАНА.САМО ЧЕ ВРЕМЕНАТА ВЕЧЕ СА ДРУГИ

43

Анонимен

преди 4 години

Този "човек" заедно със "синдикатите" сключиха нов Колективен Трудов Договор в отрасъл Здравеопазване, който не се прилага и спазва ни най-малко от никой ръководител и от синдикатите включително и от този МИНИСТЪР в тази "държава". Този министър трябва да се скрие и да не се показва пред обществото никога, ако има някаква чест и достойнство или е обикновен ...

42

Анонимен

преди 4 години

Ами то навсякъде в бюджетна сфера е подобно. Предполага се, че лекарите могат да имат и други доходи. В сферата на образованието университетските преподаватели често са с по-ниски заплати от учителите. Предполага се, че имат други доходи. Учените в БАН са с мизерни заплати, сравними с тези на чистачките в същите институти. Предполага се, че имат доходи от проекти. Спрете да предполагате и направете заплатите в изброените сектори нормални и отговарящи на квалификацията на хората!

41

Помня

преди 4 години

До Анонимен 33 И на този кардиолог трябва да се вдигне заплатата. Не може да има равенство.Едно време всички взимаха по 250-260 лева и никой не смееше да гъкне, че ще има : А де..! А де..!

40

Додо

преди 4 години

Проблемът не е само Български, а на целия Западен свят. Химико-фармацевтичната "медицина" просто е индустрия- инструмент в ръцете на масоно-ционистките елити (заедно с нефтената, военно-промишлената и банковите лихварски кабали на Ротшилд). Народа трябва да разбере, че химикофармацевтичния кабал не прави пари от 2 вида хора - мъртви и здрави. Затова целта му е всички да са някъде по средата! Истината е в самообразование, здравословно хранене, игнориране на 100% от платените реклами на "храна"!

39

Анонимен

преди 4 години

Ах ти,шушумиго дърта не били работа на министъра да вдига заплатите на сестрите! А каква е вашата работа? Най вероятно да прокарате "модели"в здравеопазването посредством които да насочите общественият ресурс за здраве в ръцете на Донев и Сие червени крадци!

38

Анонимен

преди 4 години

ЗА 4 ДНИ ПРЕСТОЙ В ЧАСТНА КЛИНИКА ВИДЯХ САМО 2 СЕСТРИ. ЗНАЧИ СМЕНИТЕ ИМ СА УЖАСНИ. И АКО ПОЛУЧАВАТ Е ЗАПЛАТИ ТАМ, ТО ....

37

Анонимен

преди 4 години

Защо има хора ако изобщо могат да се нарекат хора които непрекъснато се правят на луди а нас на ***. Оставка изчадие адово.

36

Анонимен

преди 4 години

Ще ядем, ще се лекуваме и дишаме асфалт.На ГЕРБ образование, здравеопазване култура не й трябват. Важно е магистрали да има и герберски фирми да строят всичко. Нищо не може да искаме от нискообразовани и нискоморални управляващи.

35

Нани

преди 4 години

Ананинанинанинаниев

34

Анонимен

преди 4 години

Те лекарите могат да си направят частна практика . Повечето взимат добри пари , може би има и такива с ниски , но защо те не протестират , може би са доволни ? Те продавачките взимат повече , тогава защо една сестра би работила работата си ? Повечето са на по две места , ако не бяха щеше да се търсят още повече...

33

Анонимен

преди 4 години

Сега със самостоятелната практика на сестрите ще има масово биене на инжекции по Здравна каса. Ще изкарват повече от Пазарджишкия мутролекар и ще карат само черни джипове мерцедес хибрид.

32

Анонимен

преди 4 години

Лекари много, сестри няма. Пазарната икономика не се интересува кой какъв е. През социализма работниците получаваха повече от своите началници на бюро.

31

джаич

преди 4 години

Аз съм офталмолог и ще излекувам чичо Киро Ананиев от тежката му морална слепота и ментална инсуфициенция посредством операцията на д-р Кеворкян и модификацията на парамедик Кайкчиян от Еревански Мед. Университет . Вервайте ми ! Търпението ми се изчерпва !

30

Анонимен

преди 4 години

Заплатите и на сестрите, и на лекарите са вдигнати, след като наскоро пишеше в пресата, че някакъв лекар в принициална болница е взимал по 57 000 /петдесет и седем хиляди/ лева месечно. *** го стигай ......

29

Дирижабъл

преди 4 години

Настройват сестрите срещу лекарите, а лекарите срещу народа. Истината е, че добрите хора страдат, а лошите живеят на макс в България. Всички политици са лоши!

28

odpo

преди 4 години

Дърт Комунист... Ето този ужасен човек ще вкара България в най-огромната беля. Да няма кой да ни лекува.

27

Анонимен

преди 4 години

Ей, Резил, чести си слюнката от джуките в края, когато даваш интервюта, че щях да повърна сутринта. Противен гробар

26

Анонимен

преди 4 години

Заплати под 2000 лева са мизерни заплати.