8

vlady

преди 4 години

До некоректноНе е така - за фураж се използват почти всички части на растенията. Примерно при царевицата не вярвам някой веган да яде зелената маса и кочаните.

7

До 5

преди 4 години

Джендъре, яж си ги сам тези насекоми! Българите сме има-няма 7 млн. народ и е безсмислено да се ограничаваме в каквото и да е било. Нека да се ограничават големите държави като САЩ, Канада, Германия, Франция, Великобритания, Китай и Индия.

6

филия с мас

преди 4 години

Тиквена диета ни е наложена за последните години.

5

Анонимен

преди 4 години

Телешкото и свинското преспокойно могат да се извадят от диетата на всички хора. Не виждам физическа нужда от консумацията на тези меса. Да вкусни са, но водят до редица цдравословни проблеми, а същото така и до очевидни проблеми с климата. Пуешко, пилшеко, риба, яйца, насекоми,мекотели има достатъчно източници на белтъчини, който са много по-добри за тялото и природата от телешкото и свинското.

4

некоректно

преди 4 години

*** заглавия и *** внушения.Всеки да си решава сам, но трябва да се знае, че в момента огромна част от посевите в света раждат култури, които се ползват за изхранване/угояване на...животните, които се отглеждат специално за колене.Ако тези посеви се използват за култури, които да изхранват хората, то на планетата няма да има недостиг на храна. Да не говорим за други аспекти от отглеждането и угояването на тези животни и избиването им, но това вече е въпрос на интелект, етика и морал.

3

Анонимен

преди 4 години

Веганите са секта, срещу която светът трябва да се бори!

2

филмар

преди 4 години

А, не думайте! Аз си мислех, че ще спасим света така и е много полезно! Тц, тц...

1

M.A.

преди 4 години

И как *** ви заглавие кореспондира с написаното в нея?