80

Анонимен

преди 4 години

... цитати от корана ...

79

Анонимен

преди 4 години

Сунити и шиити имат същият отношения (добре де, доста по-първобитни), както католици и православни. Полша и Русия е само пример.Така че с цитати от библията няма смисъл, Путин го знае, ама нали е играч. Сега чакаме Тръмп да туитне.

78

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Тез С400 голяма легедна да го е :) никой не ги е виждал в действие ама карай."С-400 е директен наследник на С-300 които между другото са 11 комплекса приети на въоръжение в 3 поколения като първия е от 1975г. Та от тогава въпросните С-300/400(С-400 реално има 85% от чаркалаците на последната версия на С-300) са изстреляли десетки хиляди ракети на полигон. А някои от тестовете са паравени от САЩ и Израел на "придобити" комплекси и там нема лабаво изстисква се всичко до последно.

77

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Тоест, оптималният вариант на ПВО е:ЗРПК "Панцер" (или поне ЗРПК "Тунгузка"), ЗРК "Бук" и ЗРК С-300 или С-400.В момента руснаците обединяват и трите системи в една, наречена ЗРК "Витяз"."Поздравления почти уцели нещата.1. Ешелонирано ПВО: С-400, Бук-3, Тор-М2**/М3, Панцир С1/С2;Войсково ПВО: ПЗРК(пасивна), Веспа/Стрела(пасивна), и активни Панцир, Тор,Бук, С-4002. С-350 Витяз е ЗРК с 180*360 градуса зона на сканиране и обстрел, Ползва версия на Р-77 клас стреляй и забрави

76

Анонимен

преди 4 години

Тук има едни пияндета дето не пропускат да извикат " машалла Путин " , " колко си велик" и тем подобни мехлеми за душата .Ейй *** , половин Русия се изнесе в САЩ , за какви ракети дрънкате .

75

Анонимен

преди 4 години

Тез С400 голяма легедна да го е :) никой не ги е виждал в действие ама карай.

74

Анонимен

преди 4 години

До 98 Анонименрано си се надрусал беГенди !

73

Анонимен

преди 4 години

До 97 сссИмаше в нашия квартал един дето на всяко гърне беше меродия . Скоро видях снимката му на електрически стълб

72

ссс

преди 4 години

Имаше един филм с Чарли Чаплин, в който чупеше прозорците, а после ставаше стъклар и ги оправяше...

71

Анонимен

преди 4 години

Няма значение, че С-400 досега няма свалена реална цел, а и не е предназначена за борба с дрове - все едно да стреляш с гаубица 152 мм по врабчета.

70

да

преди 4 години

съветниците на Путин по външна политика са на изключително ниво, а на тръмп са пълна боза...за това и той ги сменя всеки ден..ама не може д'ебила да уцели ваксата и ..провал за Америка след провал :))))

69

да

преди 4 години

руската външна политика размаза САЩ..отново !!!!!

68

да

преди 4 години

убийствен ход на Путин, който приключи Америка :))))))))))))))интелекта на Путин му позволява да цитира дори книги като Корана..в същото време и'диота Тръмп дори името си пише с грешки..какво остава да може да чете :)))))))))))))))

67

Анонимен

преди 4 години

Турция вече купи и говядарите газ пикат

66

Анонимен

преди 4 години

Дека бяха на чаршафите ракетите Пейтриът и защо не пуцаха срещу нападателите а спят М ?Ми ненапразно Путин им предлага С-400 тези сигурно и по врабчета и гарги стрелят а не спят ха ха !!!???

65

муспи

преди 4 години

Бойко Борисоф е предложил на Суадето изтребители F16, за толкова за колкото са биле купени - никакъв гешефт.

64

Анонимен

преди 4 години

Първо:С-400 не е "панацея" (лекарство за всички болести)!Второ:Съвремената противовъздушна и противоракетна отбрана е Комплексна защита, която се състои от ракети с малък, среден и голям радиус на действие!Тоест, оптималният вариант на ПВО е:ЗРПК "Панцер" (или поне ЗРПК "Тунгузка"), ЗРК "Бук" и ЗРК С-300 или С-400.В момента руснаците обединяват и трите системи в една, наречена ЗРК "Витяз".

63

Dedo

преди 4 години

Аз предлагам да им подарим нашето най-модерно орУжие - Бокотикв 3.0. Лови всичко във въздуха, от мухи до снежинки та какво са някакви дрончета. Ще ги излови с голи ръце във въздуха още преди да са припарили до рафинерийката...

62

Боби

преди 4 години

До Гошy FuckUDnes.bg"Путларах Акбар даже и корана чете. Като истински православен славянин в джамията в центъра на Московието. И ракетите без пари ще им даде, нали в с мюсюлманско православната вяра"ЕХ ЕКСПЕРТИЗАРК Панцер който успешно защитава Лактакия от дронове е разработем от Тула за САрабия първоначално. Да САрабия имат най-старата версия но нищо не им пречи да купят модерните версии.

61

Анонимен

преди 4 години

Православният уж цял ден се целува ефендита и ислямисти. Жалка картинка. Мъчи да си набута бездарните железа.