8

До 6

преди 4 години

Това е вярно,нооооо 57000 лева заплата на месец говори че, доста пациенти е "сготвил"

7

Анонимен

преди 4 години

Хората вече разбраха че всяко влизане в болница е не за лечение а за източване на здравната каса и е опасно за тяхното здраве, защото започват да измислят скъпи диагнози за несъществуващи болести и масово изписване на скъпи лекарства така и фармацевтичната мафия благоденства, а пациента се влошава и често достига до летален изход!

6

Завистлив доктор

преди 4 години

А колко простичко е да бъде "сготвен" някой .... дори идея си нямате. Нищо не твърдя, нямам факти.

5

the Ghost

преди 4 години

какво петно поставя? То цялата *** от лекари е едно голямо петно за професия

4

Анонимен

преди 4 години

Тези от петна са шарени като с маскировъчни дрехи и нищо.Почти всички доктори са такива.Главни лекари на болници пред фалит станаха милионери. Сестрите протестират за ниски заплати, а шефовете на болниците, в които те работят, си пишат заплати като на рок звезди.Влезеш ли в медицинско заведение, докато не те изнудят за ненужни плащания и ограбят няма излизане, а за лечение, ако искаш да се излекуваш е като тотото - или ще ти мине или не, но не благодарение на бялата мафия.Гарантирано от ГЕРБ

3

Да бе да

преди 4 години

Тоя тол......уб от лекарския съюз да каже има ли на един доктор със спрени права или всички са съвестни и кадърни.

2

Анонимен

преди 4 години

От кога една общоприета практика се нарича Петно? Различното при въпросният"доктор"е че практикува едни много скъпи процедури!

1

Анонимен

преди 4 години

За съжаление не е петно, а начин на работа на болшинството лекари.Иначе защо се наливат милиарди в здравната система, а все няма пари.Защото касата се точи безконтролно и безогледно.За сестрите няма и по хиляда лева заплата, а този вземал заплатата им за пет години само за месец.И ТОЙ не е единствен случай!Това е правило, а не петно!