47

рфл

преди 5 години

След визитата в Япония ние знаем, че няма как мозъка да пострада, тя няма. Ако няма травма на предмишница или коляно е готова за нови визити, за България това са най-важните й органи. *** и главата й са взаимно заменими, ако има нелечими рани просто ще ги отрежат, сменят и зашият, няма проблем.

46

Анонимен

преди 5 години

Почнаха да й измислят наранявания, за да оправдаят хеликоптера... цирка продължава.

45

Анонимен

преди 5 години

Тези некадърници защо не извикаха добър ветеринар - Невероятният доктор Пол или Суперветеринарят от евроатлантическите партньори?

44

Анонимен

преди 5 години

Ние се надяваме тази госпожа наистина да има проблеми с гръбнака и с главата понеже само това заслужават такива които демонстрират власт, нарушения на закони, вулгарност.

43

Анонимен

преди 5 години

''да не увредим пациента още повече'' че тя тази е токова увредена, че едва ли може повече да се увреди, т..ъпа патица пърхаща около баце и пазеща го от парламентарния контрол.....

42

Да допълня...

преди 5 години

До Тръба 40 Обяснението за хеликоптера бе ,че много я боляло.Така де ! Сега се търсят и причини.

41

Анонимен

преди 5 години

Ако се беше ударила в празната глава, нямаше да й стане нищо.

40

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от тази! Ако ще да мре,ако ще да се оправя,все ми е тая!

39

Анонимен

преди 5 години

Бокичо от утре на тротинетка ;)

38

Тръба

преди 5 години

Каква линейка те гони бре готин? Трябва с хеликоптер! Такава е процедурата, ръйш ли? Иначе ако си мат'рялчец ще си пукнеш като куче там на асвалта.

37

Анонимен

преди 5 години

Ако си беше прехапала езика щеше да получи 100% инвалидност, щото само с него работи!

36

Анонимен

преди 5 години

2006 ГОДИНА, СРЕЩА НА г-8. Барозу казва на младия тогава Путин - Вие, Русия, трябва да ни давате да ви експлоатираме природните богатства?Путин кимнал одобрително, но все пак попитал, а ние, руснаците, каква полза ще имаме от това?Никаква, бил откровен Барозу.Караянчева, от теб ние българите каква полза имаме?

35

Анонимен

преди 5 години

Като се разшумя народът за хеликоптера, сега могат да я изкарат и с мозъчни състресения, комоцио, разкъсни рани и какво ли не, само и само да оправдаят вдигнаето на хеликоптера. Значи тя с проблеми в гръбначния стълб, ама 2 часа след инцидента вече поства у феса и инстаграмина, а ? Ба си коравия "пеликан по Пекински"!

34

ГРЪБНАК НЯМА

преди 5 години

Най-големите и увреждания са причинени от ГЕРБ. Гръбнака и отдавна не съществува от кланяне на вожда и превиване до земи. Как може да се повреди нещо, което отдавна го няма. Тия, които си пазиха гръБнака като Трайчо Трайков и Веселин Вучков, изхвърчаха от ГЕРБ и политиката...

33

истината е

преди 5 години

Благодарение на тарторите си от ГЕРБ тия от несеото карат зверски повече в насрещното движение отколкото нормално.

32

Анонимен

преди 5 години

Намериха и оправдание за хеликоптера, но ... кой друг в България са го транспортирали с хеликоптер, заради подобно увреждане и то истинско, а не фалшиво както е при тази от ГЕРБ?

31

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Едно от кучетата ми умре, и сега няма кой да лае да ми пази двора. Ако изхвърчи от политиката, мисля да и предложа работа... Тряя да лае като в парламента без да мисли срещу всеки когото зърне. И не е от нашето семейство. Целия и парламентарен стаж ще го използваме за клас-прослужено време, щото да и се вдигне малко минималната заплата, която осигуриха на народа.

30

Анонимен

преди 5 години

Добре, че хеликоптерите не са към НСО, че сега немаше да могат да и съберат ограните по трасето.

29

:-)иванчеваИпреврат?

преди 5 години

Не е имала късмет... АКО СЕ БЕШЕ УДАРИЛА В ГЛАВАТА...НИЩО НЯМАШЕ ДА И ИМА. Там няма какво да се повреди!Долу ГЕРБ! Хора в София, обединете се леви и десни и изметете диктатурата! ГЕРБ слугите какво ли не правят левите, десните и центристите да не се обединят срещу тях! Та шпионски цирк ли не направиха, та порноо снимки ли не качиха, та оня гербестия дето го уволниха за без диплома и сега завежда интриги в института за гербава лява политика, не се посвени да лъже че Манолова диплома няма,превр

28

Анонимен

преди 5 години

уврежданията са станали като са я качили в хеликоптера.