77

Анонимен

преди 4 години

Гумената играчка *** Борис Джонсън, кроеше планове да привлече мозъци от ЕС във Великобритания след Брекзита вярвайки сляро в някакъв невиждан възход за кралството след напускането на съюза, а пък то започва да става точно обратното.

76

Капиталист

преди 4 години

Предлагам да спасим България като изгоним комунистите и се обединим на базата на капитализма и въведем един як капитализъм да ни разпределя благата справедливо както при капитализма.

75

Анонимен

преди 4 години

Да ни дойдат капиталисти да разпределят справедливо благата! Комунистите си гледат само печалбите, а капиталистите разпределят справедливо благата защото не са алчни и не се стремят към печалби като комунистите.

74

Ели до Капитализъм

преди 4 години

Не е до капитализъм или социализъм, или комунизъм - последният теория.А до политици и социална държава: Швеция, Холандия, Финландия - справедливо разпределение на благата.Тук в БГ ни управляват комунисти, а дали ще са жълти, червени, сини - без значение.не пускат кокъла, като добавим и външнополитическия натиск - интерес БГ да е слаба и зависима, не става, просто не става.По-неуките се хващат на въдицата за комунисти и други, държавата ни загива, ние се самоизяждаме и разделяме.

73

Анонимен

преди 4 години

заменям си българският ЕУ паспорт за британски. давам и двор 2 декара с къща и лозница.

72

Край

преди 4 години

Като четеш дойче веле и казионните български медии оставаш с впечатление че англичаните пропадат вън от ЕС и напускат панически острова.Няма такова нещо Англия си е част от англоговорящия свят - а вижте на картата колко му е територията и ресурсите и прибавете Индия и Пакистан.А сега си дайте сметка че на нея не и трябват Марии Габриели да и управляват младежта и иновациите нито Юнкеровци и подобните им да прибират парите и да ги разпраделят.

71

Анонимен

преди 4 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65Терминал 2 и Северна Корея или Куба. Там все още демокрацията не е натресена...

69

Анонимен

преди 4 години

Българите винаги ще бъдат с Русия.

68

Анонимен

преди 4 години

До do 54Върнах се, въпреки че имах право на немско гражданство, но не го поисках и не го взех... :) ... Нищо не ти е ясно. Този, който твърди, че знае всичко, обикновено не знае почти нищо... Българите няма да изчезнем и тук в Бг винаги ще има такива. Русофилите ще изчезнат, защото за тях е по-важна Русия, не толкова България, но ще им дойде акъла рано или късно :) , а тогава ще изчезнат и русофобите... Направо ще настане абсолютно разбирателство... :)

67

Капитализъм

преди 4 години

Населението на България намаля с 2 милиона.

66

Ели

преди 4 години

Латвия ЕС 2004, Шенген 2014

65

Анонимен

преди 4 години

Прав си 55. Но младите днес не го разбират. Ще го обясня така.Представете си през комунизма.2 здрави семейства комшии.с по 2 деца и хубави къщи...Дойде демокрацията.И тези 2 семейства.Вече са "разведени". А децата им са по чужбина. И едната къща,що не и 2 те.Вече са " продадени"! И помен няма от здравите семейства и живота който е царял! Та това е днес " демокрсцията" " внесена" от Америка в БГ По скоро натресена ни!

64

Анонимен

преди 4 години

Когато бяхме със СССР българите живееха добре.

63

Ели До: комунягС

преди 4 години

Пак се изложи, момче не се занимавай със сричане на Лозунги, не ставаш за агитатор, опитай с рисуване, хорово пеене, в краен случай акордеон.Нищо не можеш да речеш, "комунягС", една дума на български не можеш да напишеш правилно.Латвия членство в ЕС - 2014, Шенген - 2007 г.Ако те питам БГ в Шенген ли е пак ще запецнеш...Айде със здраве...

62

Анонимен

преди 4 години

ЕС е обречен съюз.

61

Анонимен

преди 4 години

До33. Това е защото се напълнихме от СССР със спящи съветски клетки. Още в самото начала Сталин отвори границата на СССР но до СФРЮ. Та тия после се народиха межавица от деца на Българо Съветската Дружба. Сега се наричат русофили.

60

Анонимен

преди 4 години

До istinataДонякъде си прав/а, че в момента е "обединена", за да обслужва олигарси, но като разцепиш и малкото "обединение", като агитираш за разпад на ЕС, не подпомагаш крайната цел - Европа да е истински обединена. Точно обратното е правилното според мен. Да се използва направеното от олигарсите като основа, за да може европейците наистина да се обединят и обединението им да не обслужва олигарсите, а обикновенните хора. Иначе започваш от първи клас...

59

42

преди 4 години

Ура, тъкмо Холандия ще се обогати още с "чуден" тъмен генофонд, а Англия малко ще се поотърве от него, ще й олекне.

58

друг подобен

преди 4 години

До БауЩо бе, а тия дето *** срещу Русия , да не би да са взели пушките и да воюват срещу Русия в Украйна ?