31

Anonimna

преди 4 години

90381 държавата не го позволява. Просто в държавата е безхаберие.Понеже не им харесват заплатите им не си вършат работата. Работех в центъра ченгетата идваха спираха пред магазина ми и по цял ден лежаха в патрулката и си ближеха сладоледа

30

Anonimna

преди 4 години

Аз нямам нищо против ромите често са по добри от българите и като отношение и всичко като работници. Но пазара на булки е грозен и незаконен

29

Anonimna

преди 4 години

Ами dnes.bg подадохте ли сигнал в полицията? Ние можеме да си пишеме тука глупости? В Германия ще ги арестуват пуснахте ли сигнал?

28

90381

преди 4 години

Докога държавата ще си затваря очите пред тази робовладелска практика? Докога държавата с бездействието си ще поощрява педофилията? Тези момичета трява да бъдат на училище в понеделник, а родителите им да са ги снабдили вече с учебници и помагала.

27

Анонимен

преди 4 години

Скоро се лекувах и в болницата имаше медицинска сестра от етноса. Отношението е много по-добро ако го сравня със всички русофилски дъртачки медицински сестри, които постоянно те гледат на кръв, незнайщо защо?

26

sofeto

преди 4 години

А държавата трябва да си прибере данъците от печалбата, така както е по закон!!!

25

българин

преди 4 години

До колегата 31...Съвпадение е.Че имаме еднакви никове -:)Но тоест за пишещите тук.Аз не съм ТИ! Та мисълта ми е че..Тия калайджии..Не престанаха Да се "продават" на пазарите като ДОБИТЪЦИ! Що за "традиции" Не знам! Млади ги (продават и женят) Та тия деца какво разбират от "живота" Не знам! -:) Обвързват се с някого на когото са я "ПРОДАЛИ" И живота им тръгва по течението според ситуацията уви!

24

българин

преди 4 години

Това,че такива са им традициите си е тяхна работа.Лошото обаче е че за 30 години работа съм видял само едно момиче 16 годишно което е в девети клас.Друго такова което да е стигнало до 9 клас не видях.Виж момчетата от 10-15 има едно завършило техникум.Но ром-инженер,лекар досега не съм видял!

23

Анонимен

преди 4 години

Не си струва

22

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Набелени, начервени, а като вдигне гушата - жълти и със сини венци, но в паспортите им пише БЪЛГАРИ ! За това не ни бръснат истинските българи на Запад !

21

Анонимен

преди 4 години

Търговия с плът (не казвам хора) през XXI век, и държавата блее безучастно

20

До 24

преди 4 години

Това е като вярващите в Бог. Толкова са заблудени, че смятат другите, които не вярват за такива.

19

Анонимен

преди 4 години

Това е ромската еволюция...

18

Anonimna

преди 4 години

Най лошото е че тия момичета са толкова загубени че се кефят на това. Аборигенска работа

17

Анонимен

преди 4 години

На това му се казва интеграция !!!

16

Anonimna

преди 4 години

Ами пуснете сигнал до полицията не пишете статии.

15

Анонимен

преди 4 години

14-15 годишни българки от модните агенции в София вървят по 3-4 хил евро за уикенд на яхта със секс оргии на палубата с 55 годишни бизнесмени и политици, децата са много добри, на всичко ги учат в модните агенции, голяма част от сумата отива за момичето.

14

Ефтаназия

преди 4 години

И защо по този въпрос цитирате германски медии?

13

Анонимен

преди 4 години

"Когато са девствени, не знаят какво е да бъдеш с друг мъж. Ако имат само един мъж в живота си, няма да търсят други, а ще си останат с него", казва 50-годишният Стоян Димитров, който е приседнал в една от близките кръчми. Примитивни средновековни ромски разбирания. Българските момичета започват полов живот на 12 годони и българките си доставят удоволствие от секса с много мъже и в работата и сред приятели и съседите, не само в семейството.

12

пецата

преди 4 години

"Много важно е булката да е девствена."Това къде го чу, от някой магьосница по телевизията или от ходжа