33

Боби

преди 5 години

До ..Колега ИД никога не са били МОНОЛИТНА СТРУКТУРА - винаги са били няколко големи и множество малки фракции които се смесват и размесват по стечение на обстоятелствата. Да големите фракции бяха разбити първи. Сега върви процес по "отчисляване" на малките фракции една по една.Относно Училищата и Болниците - Два факта - Поинтересувай се Радикалния ислям какви и колко позволява медицински услугии ако новините за броя избомбени болници и училища са верни то Сирийците трябва да са били ГЕНИИ

32

Анонимен

преди 5 години

Когато сърбите прочистваха Косово, всичките косовари поискаха убежище в ... Австралия. Преди това продадоха каквото можаха. След конфликта не можаха изобщо да ги намерят кой къде се е заврял в Австралия, че да ги върнат обратно. Уволниха целия състав на австралийското посолство в Белград, заради корупция, като се разбра как и на какви са давали статут на бежанци. Същото ще с мигрантите. Дават им жилища и хиляди евра само защото имат сума си деца. От какъв зор ще се върнат да работят?!

31

Боби

преди 5 години

До Пич"Опитите на ушанките да крепят поредния сатрап, който избива народа си (включително деца и жени с газ)..."Отдавна доказаха че ИД е ползвала химическо оръжие не РФ и Асад. Но понеже Чукача(Пич) е писател а не читател ей така "случайно" е пропуснал този факт.Когато Разоръжиха АСАД от неговото химическо оръжие(истинското) повечето хора които разбираха им настръхнаха всичките косми по цялото тяло. Асад имаше арсенал от VX газ достатъчен да затрие половин Европа.

30

..

преди 5 години

До БобиИД не са фактор от повече от година. Руснаците се биеха и бомбеха основно т. нар. "опозиция" и тук-там някое и друго училище и болница, за да предупредят какво става, ако не си с господаря, защото "опозицията" беше основната заплаха за Асад. Англичани, французи и американци се занимаваха с ИД, без да гърмят по средствата за масова информация.

29

Боби

преди 5 години

До Пич"Опитите на ушанките да крепят поредния сатрап, който избива народа си (включително деца и жени с газ) са показателни до къде може да стигне в морално отношение режима на Путин. Много им се иска с убийства и репресии да заглушат стремежа на сирийците към свобода и демокрация."В сирийската армия рамо до рамо се бият християни, атеисти и мюсюлмани. Вярно е че сирийската армия без помоща(техническа но основно информационно/командна) на РФ са гола вода. Но е Вярно че видяха сметката на ИД.

28

Анонимен

преди 5 години

Хей "Истината"...... не те ли изгониха с решетникоФ и еЛи?

27

Анонимен

преди 5 години

Войната в русия продължава от 1917.

26

факт

преди 5 години

Единствената пречка мигрантите да се върнат в Сирия е САЩ те за завзели земя и пазят остатъците от терористите и ги използват.

25

Истината

преди 5 години

Кой спаси Сирия и попречи тя да се превърне в ИД близо до нас и ЕС?Разбира се че Русия и Иран провалиха поредния пагобен план на САЩ и запада.

24

Диабло

преди 5 години

Русия: Войната в Сирия приключи, започва войната в Сирия.!.

23

Щом е така

преди 5 години

Тогава вън от Европа всички сирийци и мигранти! Марш от гърбовете ни всички азиатско-африкански навлеци.

22

Пешо

преди 5 години

Изпуснах бройката вече! Някой броил ли е?

21

Зозо

преди 5 години

Пак ли победи Путин? За кой пореден път ))))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20И - означава, че от тука нататък те дълго и тежко ще си понасят заслуженото...

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДА И?

18

Анонимен

преди 5 години

Войната в Сирия, респ. създаването на ИД бе дълго планирана, подготвена и осъществена от администрацията на САЩ (Обама и Хилъри), Израел, ВБ, Саудитска арабия, Катар и Турция... ..последващите събития объркаха нещата и посоката на конфликтите...

17

Историк

преди 5 години

Е Путин нали обяви вече няколко пъти войната в Сирия за приключила, а Лавров чак сега е разбрал!Освен това Лавров едва сега нарича войната в Сирия Война !...след някоя и друга година ще признаят, че и в Украйна водят необявена Война.В същност от съществуването си Русия е в перманентна Война - 2/3 от времето в активни бойни действия и 1/3 в подготовка за тях.за справка: виж ИСТОРИЯ НА РУСИЯ

16

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

... - а сега да се готви за въстанието на Навални...

15

Пич

преди 5 години

До ЗаядливецАуууу, чувствата ли ти нараниха, извинение ли искаш?

14

Пич

преди 5 години

Опитите на ушанките да крепят поредния сатрап, който избива народа си (включително деца и жени с газ) са показателни до къде може да стигне в морално отношение режима на Путин. Много им се иска с убийства и репресии да заглушат стремежа на сирийците към свобода и демокрация. Принзавам им, че този път подходиха професионално. Свалям шапка на сирийците, ние не може да направим един протест, да не говорим за нещо повече. Горд и свободолюбив народ, не плюнки като българите.