96

преди 16 години

Снимала се и на 20 снима се и сега е какво по хубаво от това ...а дали е финансово закъсала това не знам ама се съмнявам....:)

95

ani

преди 16 години

Чалги не слушам и не гледам. В началото да, любопитство човешко:) После взех да ги бъркам тотално певачките, всичките са от един калъп, руси, дълги прави коси...Нали ти е ясно...Принципно си прав - голям бюст върви със шкембенце и т.н. Ама не винаги.Все ще се намери и някое изключение:)

94

преди 16 години

Забравих ориенталските чехлички тип малкия Мук :))) 'сичко последна мода

93

преди 16 години

И с изваден космат *** на показ и коланче ала Шакира :)))

92

преди 16 години

Мерси за поздравите, но къде ги тези жени с тънките талии, може би и дългите крака и хубав голям бюст. По улиците виждам точно крави с голямо виме грозно извадено на показ като малеби да се клати, по-надолу едра талия в два ката иголям корем, къси но за сметка на това едри, дебели крака. Така, че позволявам си да ти отправя на теб поздрави, понеже масовата визия е тая. Чалгата Преслава да не би да изглежда добре? Точно е дойка.

91

ani__

преди 16 години

Не само "тук" си падат по "дойки". И големият бюст не означава непременно "дойка". Говоря за естествен голям бюст на тънка талия, е повярвай ми страхотно изглежда.Така че имаш много поздрави от мен.

90

kiki

преди 16 години

След като Орнела е класика като жена , защо е необходимо да се снима гола ....????Да го е направила на 20г., а не сега ...създава се впечатление , че нещо финансово е закъсала или е позабравена и сега иска да напомни за себе си...както Лили Иванова и Катето Евро по нашите списания....пък и с тези компютри...всички са като нови и неупотребявани.....

89

преди 16 години

Уважавам звездите които са запазили достойнството си и не позират голи. Поне не си е показала органите които някои българки така обичат да показват .... акъл нямам ама виж пък каква съм жена ......

88

Om

преди 16 години

Специално в тялото, една поддържана и спортуваща жена на 50 години може да изглежда перфектно. Имам примери около себе си, затова го казвам. Познавам балерини и прочие спортистки, които на 50 и кусур години имат тела, за каквито много девойки мгат да си мечтаят. Не стоят така нещата обаче с лицето - за да изглеждаш млад лицом на 50, са нужни повечко кг., които пък развалят цялостната визия.

87

mariana

преди 16 години

Хей, 84 евтино се пише с В, не с Ф. Много си умен. Аман от умници. Научи българския!!!!

86

mimi

преди 16 години

86, научи се моля ти се как се пише еВтино, че ми писна от неграмотни.

85

ogledaltce

преди 16 години

Тук нали си падат по дойки, та е ясно защо някои имат такива реакции. Той на село си е свикнал крави да гледа, а не нещо финно и красиво. Жената си е супер, я скапаняците дето пишат тук да погледнат какви животни влачат, а на 52 ще бъдат отчайващи, а мъжете стават мехове още на 30. Ужасни хора брей.

84

zizi

преди 16 години

Красива е и сега. Обърнете внимание колко е стилна снимката - жената е гола, но не се вижда нищо неприлично. Също като българските снимки за еротични списания, където за художествена снимка изобщо не може да се говори, но за сметка на това има голямо разнообразие от ефтина порнография. Ефтина точно толкова, колкото са и бъргарските "звезди".

83

Barnaba Chekini

преди 16 години

Орнела е К Л А С И К А и като жена и като актриса има роли е най големите в киното така , че плювачите да си плуят това нищо няма да промени.......само това мога да кажа ..http://***.ornellamuti.it/

82

Ники

преди 16 години

Мисля, че е красива жена и без да се съблича.

81

LUDI4KATA

преди 16 години

Bez malko da povqrvam!!!

80

Ani

преди 16 години

Орнела Мути винаги си е била и все още е красива жена. Няма нищо лошо в това да позира - всички звезди го правят. :)

79

ncuxonama

преди 16 години

да пишем на какво?

78

ohhhh

преди 16 години

Дайте линк към тея снимки дееее....

77

Koko

преди 16 години

...