59

Анонимен

преди 4 години

Бял ли е Хари Кейн? - Бял е! Черен ли е Рахим Стърлинг? - Черен е!Факти, прости факти, очевидни, очевадни!

58

Анонимен

преди 4 години

Аре стига зяли . БГ-тата ги мързи да гледат и винаги някой за нещо им е виновен.

57

T

преди 4 години

Да обиждат българите и въобще хората от Източна Европа е ОК. Тези западняци-колониалисти са супер нагли лицемери.Колко пъти съм бил на опашка в туристически и други обекти, и да видя, че на мен ми дават по-кофти качество и/или по-малко количество от на хората от западните нации преди/след мен на опашката. Иначе те питат от коя държава си, уж за статистиката. Да беее... На това как му се вика?! ОК, не е расизъм, но с какво е по-различно - дискриминация отвсякъде.

56

Анонимен

преди 4 години

това ни е шанса за победа, била и служебна

55

Анонимен

преди 4 години

Българи присъствали на мача твърдят,че някой английски запалянковци са ни обиждали на джипси!Нашенец е заснел англичанин който в продължение на повече от минута се дере и вика ,,*** ***"!Не е лошо Перукан да се обърне към българи от Англия присъствали на мача и заснели подобни диващини,да ги пратят в в БФС!

54

Анонимен

преди 4 години

Викайте на воля, нямаме какво да губим даже служебна може да намажем, а и националния е свикнал да играе без публика. Най-много Перуци да плати глобата.

53

Анонимен

преди 4 години

Интересно ако почнем да викаме "Белите на ***" английските лицемерчета дали ще си тръгнат? И по-важното ФИФА дали ще ни накаже за расизъм?

52

Бърз виц

преди 4 години

В Африка им омръзнало да ги делят на бели и черни, затова решили всички да са зелени. След време обаче, един от градските автобуси се повредил в движение и шофьора помислил, помислил, па казал: хайде по-*** с мен ш, за да бутат. Та същата история. На бялото черно не можеш да кажеш и обратно. Стига сръдни. Дебелия си е дебел, тъпия си е тъпо, черния си е черен.

51

Спрете се

преди 4 години

Обвинявам всички *** в расизъм, защото ме наричат расист, което само по себе си е расистко. Защо само белите сме расисти и защо само черните са черни? Какъв е този нечовешки расизъм

50

Minuva42

преди 4 години

До Анонимен 38Защото са расисти

49

Georgia Guidestones

преди 4 години

КВИ ГЛОБИ? ЗАТВОР СИ ТРЯБВА. ПРОБВАЙ В АМЕРИКА ДА ПОКАЖЕШ, ЧЕ СИ НАЦИ. А, ТЕ ДОРИ ТАТУИРОВКИ СИ ПРАВЯТ С ПРЕЧУПЕНИ КРЪСТОВЕ.АМА, ТОЗИ СИМВОЛ Е ИНДИЙСКИ, ТОЕСТ - ..А.НСКИ мНОГО СА ЗЛЕ ГОРКИТЕ БАТКИ-АНАБОЛИ-НАЦИ-ГРОБАДЖИИ

48

Дирижабъл

преди 4 години

Аман вече с тези. Биха ни 4 на 0 последните два мача, ама искат още мръсно да ни направят. Июа множество записи как ни наричат джипсита, но уви от БФС и МВнР никой няма да си мръдне пръста.

47

Анонимен

преди 4 години

Това са глупости. Английските запалянковци защото стоят и пият чай и говорят само ласкави слова. Те бълват вякаква помия от устите си. Само ги погледнете как се държат. Изключително прости и арогантни. Дори хлапаците сипят всевъзможни обиди. И как точно тъпия стюард е дочул, че някой от бълграската агитка е сипел обиди на расова основа? Англичаните и бълграски ли взеха да разбират ? Другия път ще седна сред англичаните и ще рева, че българите са ***. Дали ще ги накажат или някой ще ме чуе ?

46

Georgia Guidestones

преди 4 години

Факт! Наци-Мутри-Гробаджии превзеха България. Повярваха си с тия пари от Германия.Само, че какво правим утре, когато цените на анаболите и химиите дето батките ги гълтат през ден се вдигнат? Където се обърнеш гледаш батки-трикрилни гардероби, зомбирани с химии. По телевизията, вече си имат собствени риалити, предавания и т.н. По улиците , масово бият жени, деца, мъже... В домовете бият жените, изнасилват, убиват жени... Дори вече стачкуват за прокурора и за техния суприйм лидер, който също е

45

До: 38

преди 4 години

По-точно към всички православни християни!

44

Марин

преди 4 години

Значи има шанс да бием с 3:0

43

Анонимен

преди 4 години

УЕФА да забрани нашитв фенове на всякъде. Без това никва не е вършат, поне да не плащаме глоби. Футбол няма, а тея *** от крайните крартали ходят само да избиват компекси. Абсолютно НЕ интересни в днешни дни.

42

Анонимен

преди 4 години

ИМА ЛИ ПИЯНИ АНГЛИЧАНИ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР ЩЕ НАПУСНЕ ТЕРЕНА

41

Minuva42

преди 4 години

Хората книги и учебници пишат за расизма в UK.Расизма в UK е толкова развит, че след Paki-bashing-a самите пакита сега са расисти срещу източно европейците.По английски извратен им е дори и расизма.

40

Коко

преди 4 години

Престанете да се правите на светци неможе да си преброите колоните по света седналите за расизъм да говорите ами запитайте се откъде идва черния цвят по кожата на белите англичани без да имам лоши чувства към чернокожи нанесохте и материални и териториални щети по целия свят седналите за толерантност да ревете лицемери