292

Анонимен

преди 4 години

Носят - трънки! В бедна държава с необразовано и намаляващо население носят само облаги за управляващите.

291

Алекс2

преди 4 години

Ей Баце голем *** си ! Как можа да им вземеш държавната субсидия на другарите ! Няма да ти простят да знаеш ! Посегна на най святото на комундрелите-парите ! Ако им си удаде възможност ще те удавят в 1 капка вода !

290

Държавен служител

преди 4 години

Край Божурище е изграден околовръстен път.Моля,всички прооссститтутки да се преместят там и да заемат свободните работни места.Нека да всички бааллъци да станат шофьорчета за 500 лв бруто и да карат по пътя.Добре ,че е Тииквонку да отваря рабчее места!

289

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 299А вий ще си останете със отворените усти....Герб направо скъсаха всички предели на лакомията и наглостта. Много ли ви харесва бай Тошо 2 ?

288

Бръчков

преди 4 години

Асфалтът пълни партийната каса от рушвети за герберунгелите ! За качество не говорим ! Може ли 40 км. отсечка ограничение на скоростта 90 км.ч. по нова магистрала да има защото е пропаднал асфалта -любимият матриал на Тиквата !

287

ДЗИФТАР ЖАЛЪК

преди 4 години

мутро СИК-адйиска .............

286

Тъпи

преди 4 години

Пропуснал е да каже че има бум на инвестициите заради евтина работна ръка .

285

Анонимен

преди 4 години

Троловете на цецо мустака и иво прокопа бая са дрискали в тая тема. Заработват. Пак големи амбиции да бутат ГЕРБ и накрая пак ще останат с пръст в устата с 10 хиляди гласа.Вечните изборни неудачници.

284

Сп???нс !?

преди 4 години

"Магистралата за Сърбия" .. Вярно че от 8-9 месеца не съм минавал за Сърбия, но чак толкоз бърже да са я стъкнали , не ми се вярва.

283

някой

преди 4 години

И Хитлер много инвестира в "дороги"

282

Гост

преди 4 години

До РЕЗИЛЕ па Он не прави разлика между елипса, кръг и квадрат.

281

Гост

преди 4 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИА ти защо мислиш че си назначава негови хора в АПИ? Точно за да отиде там и пак да папка от асфалта.

280

Шоу

преди 4 години

Но не каза, че асфалта носи много пари в джобовете на ГЕРБ.

279

РЕЗИЛ

преди 4 години

А КРЪГОВАТА ЕЛИПСА, ВЪВ ВАРНА,ТЕЧАЩА И ПРЕД СВЛИЧАНЕ, КОЯТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА ЗА МИЛИОНИТЕ, КОИТО СА ПОХАРЧЕНИ ЗА НЕЯ??? ЧЕ ИЗЯДЕ ТРИБУНА НА ЕДИН СТАДИОН. И КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ? СПОРЕД БОКО КРЪГОВАТА ЕЛИПСА Е ПРЕКРАСНА. И КАК НЕ? ПРЕКРАСНО СЕ НАКРАДОХА И ОТ НЕЯ. КАК НЯМА ДА РЪСИ ГЛУПОСТИ ЗА "ИНВЕСТИЦИИ, ОТ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ САМО ТОЙ И НЯКОИ ДРУГИ. И ПАК КАКВИ - РАБОТНИ МЕСТА"?

278

Анонимен

преди 4 години

Новина: Датски инвеститор иска да ни строи пътищаКоментиращи: Не искаме инвеститори и пътищаАйде връщай се отгоре да си четеш другите новини

277

Ала_Бала

преди 4 години

Европейската централна банка започна отново да бълва т.н. "количествени облекчения" т.е. - печатане на Евро и направи оше по отрицателни лихвите с презумцията да даде някакакъв стимул за икономиката на Евро зоната.Икономиката на Германия е отрицателен растез за трети, което е равно на рецесия. Този сикаджия говори поредните си глупотевини. Бойко, тази есен си заминаваш в политическото небитие, не с преврат, а с обилновенно гласуване. Тежко за тези, които те наследят!

276

Анонимен

преди 4 години

Винету,ти си луд.

275

Анонимен

преди 4 години

Също като "асфалта" на пътя към Своге! Що за наглост са подобни изказвания от устата на хлевоустия от Банкя. Инвестиция в смърт, а работни места???

274

ДА ПОВЪРНЕШ ПРОСТО

преди 4 години

НА БОКО МУ НОСИ КУПИЩА ПАРИ. ЛИЧНО НА НЕГО. КЪДЕ ГИ ИНВЕСТИЦИИТЕ ЗАРАДИ ТЕЧАЩИТЕ, МАКАРОНЕНИ МАГИСТРАЛИ. И ЗА КАКВИ РАБОТНИ МЕСТА ИДЕ РЕЧ? ОТ АСФАЛТА ИМАМ ПРЕДВИД. ВСЕОБЩА ТАЙНА Е , ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО, *** И РИБАТА СА ЛЕГАЛНИЯ БИЗНЕС НА МАФИЯТА. ВИЖТЕ КОЙ ПЕЧЕЛИ КОНЦЕСИИТЕ ЗА ***, ЗАЩО ЦЕНАТА НА РИБАТА Е ТОЛКОВА НЕОПРАВДАНО ВИСОКА, А ЛЮБИМОТО СТРОИТЕЛСТВО НА ПРЕМИЕРИНА ЛИЧНО НА НЕГО ЧРЕЗ ПРИБЛИЖЕНИ ДО ГЕРБ ФИРМИ, ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ МУ И ПАРТИЙНИТЕ КАСИ, КОЕТО СИ Е ЧИСТА КРАЖБА ОТ НАРОДА..

273

М, да ...

преди 4 години

276 Да инвестираш НЕ в образование,НЕ в икономика, НЕ в здравоопазване,а в третокачествен асфалт?279 Тъжната реалност е, че българинът се продава не по-малко от малцинствата.------------------По тъжно тъжно е даже! По селата може да се наема някой за работа / колко работа ще свърши е др. въпрос/ срещу чаша алкохол! Алкохола е вид разменна единица вместо парите! То е и 1на доза за наркомана! БГ е не само бедна, но и болна!