47

РУССКИИ ОККУПАНТ

преди 4 години

Такаааа, да си дойдаем на думата. Така нареченият "бизнес" вместо да инвестира в човеши ресурс посредством обучение и подобаващи работни заплати, реши да инвестира в имоти, яхти, коли и любовници. В следствие на това ниската покупателна способност довежда до логичнят спад Г Ъ З глава затрива !

46

Истинате е друга

преди 4 години

Икономическите показатели в цифри говорят точно обратното - износа ни се повишава постоянно!И това са частни компании продаващи на Запад - печелят много яко!Тези търсят причини да не вдигат заплати на работниците си!

45

До 46

преди 4 години

Бъркаш понятията.Около 63% от хората са на брутна заплата под 600 лева, вкл. и на държавна служба.Около 80% са с брутна заплата под 1000 лева, вкл. и тези на държавна служба.Около 94% от хората са под 2000 лева заплата, вкл. и тези на държавна служба.Около 1,4% от хората са с брутна заплата над 5000 лева и между тях почти няма хора на държавна служба.

44

Анонимен

преди 4 години

Ами продавайте си продукцията бе, кой ви е крив че сте некадърни, пак Държавата ли е виновна ?!Или народа ?

43

Анонимен

преди 4 години

Никаква криза няма, паникьори гнили!

42

Анонимен

преди 4 години

80% от народа работи за минималната заплата. Останалите 20% са лежачите на държавната софра и в чужди фирми в които що годе заплатите са до 1700 лв бруто. След отдръжките им остават пари да си платят тока водата и уравниловките за парното които тази година са за над 200 лв за месец.и малко за ядене. После пляскат с ръце па се прегърнат очи тъмнеят глава се люшка а слънцето пече ли пече.

41

Социация на кстофона

преди 4 години

Българи , напускайте тази корумпирана и престъпна кoчина пълна с дебели прасета .От 15г съм в Бългия и никога няма да се върна в кoчинaтa c мизерията на тази Tъпa cмpaдливa и болна държава.! Живота не е за да се пилее в служба на отрепацикато крадливата политическа класа в БГ

40

Анонимен

преди 4 години

Ей криб, как така спад ! Нали казахте , че сте готови за завода на фолксваген ?

39

inatut

преди 4 години

Напротив напротив. Прочети малко икономикса и ще видиш доста неща

38

Както казваше ....

преди 4 години

Ще се сетите.... но сега да си дойдем на думата.Искахте ли ? --- искахте.Дадоха ли ви? --- дадоха ви.Че да си дойдем на думата.Едно е да искашДруго е да ти се даде.Трето и четвърто е да можеш да си го купиш.

37

Анонимен

преди 4 години

Кризите са характерна черта на капитализма - четете класиците.

36

До 38 inatut

преди 4 години

Не си наясно с основите на икономиката. Това, което пишеш се отнася само когато има свръхпроизводство, а такова в България няма още от Освобождението от турско робство. Примерно преди 1944 година са наложили ограничение на закупуването на големи жилища в София, както и на преселението на провинциалисти в София, което е вид спестяване, а тогава никакъв социализъм не е имало, а си е бил див капитализъм.

35

Анонимен

преди 4 години

Тази криза, измислена или истинска ще е повод за мутрите от ГЕРБ да обяснят защо заплатите и пенсиите няма да се повишават. Вместо 1000 лева минимална заплата за 2020 година, както поискаха от Подкрепа или 610 лева, както досега обещаваха ГЕРБ, минималната заплата ще си остане същата - 560 лева или най-много 570-580 лева. Колко много банани и тоалетна хартия обаче може да се купят с 560 лева заплата.

34

inatut

преди 4 години

Дори самата мисъл че ще дойдат комунистите кара хората да потребяват по малко, а да спестяват повече и от там да идва криза в потреблението.. само мисълта за жив комунист води веднага до икономическа криза.. за ужас на маркс и енгелс..

33

Анонимен

преди 4 години

Уж криза, но след всяка криза, мафията на демократите управляваща в България след 1989 година, все повече забогатява.

32

Анонимен

преди 4 години

Така е при истинският капитазлизъм - криза, после пак криза. Нали за кризи подрипвахте и ревяхте като мага рета по площадите или беше за банани?

31

Анонимен

преди 4 години

В България има демокрация и пазарна икономика от 1990 година, но има и криза след криза. Сега при управлението на мутродемократите това е втора криза.

30

Анонимен

преди 4 години

Крадливите демократи станаха бизнесмените днес.Ето ви резултата !!!

29

Анонимен

преди 4 години

В същото време банки, брокери, и имотни агенции, строителни фирмо, агитират хората да задлъжняват и теглят кредити, на фона на безумните цени на жилищата!!!

28

Анонимен

преди 4 години

В България няма никаква индустрия!