126

рубладжийски партии

преди 4 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев,Кънчо Стойчев,Кольо Колев,Жив.Георгиев,Вал.Велева,Борисл. Цеков,П.Блъсков,Т.Буруджиева,П.Волгин,Ив.Гарелов,К.Кеворкян,М.Пиргова, Пър.Симеонов,Шаренкова,братя Чукови,Иво Христов

125

Анонимен

преди 4 години

Сталин е най-голямия русофоб, защото е избил повече руснаци от Хитлер, а за русофилите бил "освжбодител" !Защо ?Ами защото им дал власти да колят и бесят българи, като него.Бог да пази България от империята на злото и предателите на Татковината ни !

124

Питам

преди 4 години

Кой очаква Мария Захарова и реакцията на Кремъл ?Реакцията щяла да бъде рязка и остра.Това променя ли по някакъв начин истината ?

123

леле-мале

преди 4 години

Аууу, ама и такава ос ли имало?Признаха си вече!А търканията са нормални и разбираеми - като във всяко добро семейство, не може без търкания.

122

до XXX

преди 4 години

типично по комунистически да завъртиш темата, че да не стане ясно... става въпрос, че е охранявана от хората вътре страната да не вземе някой да види как живеят в "гнилия капитализъм"когато навън имаха цветни телевизори с дистанционно, тук при нас в разцвета на комунизЪма се пазиха всички вестници, защото тоалетната хартия беше дефицит. е за това охраняваха границите... успях да го обясня като за най-бавноразвиващи

121

Анонимен

преди 4 години

В България никой не те спира да ходиш където си искаш, така че в свободна България - да, пускат. Колкото до САЩ, политиката им е свързана с процента на отказаните визи, който трябва да бъде под определен процент, за да бъде премахната визата към съответната държава. Има защо да има визи за нас... хората не искат всякаква *** и руски шпиони с български паспорти в страната им

120

Хахахааааа.

преди 4 години

ВИЗИ ЗА САЩ...??!!!АМИ ЗА КОМУНИСТИ--ПОЛУЧОВ ЕЦИ..... ВИЗИ НЯМА И ДА ИМА!!!Пробвай за Сибир, мой човек!!Ти си само за там.

119

ХХХ

преди 4 години

Границите се били охранявали тогава с автомати ..............ами с тояги ли да се охраняват ?

118

Зозо

преди 4 години

Тези руснаци са много некадърни атентатори. Тровят ама не ги убиват. Може би целта им е точно такава-да гледат как жертвите им страдат, но не предават Богу дух. Представяте ли си как Гебрев се гърчил и пъшкал в тоалетната след отравянето му със стомашно-чревна инфекция, а ушанките са го подслушвали чрез монтирани в казанчето бръмбари и са се хилили. Това си е чист съдизъм!

117

<><>

преди 4 години

Тук има един болен мозък ....заклет фен на хАмериканците ....обзалагам се че е обратен ....те двете вървят ръка за ръка .....дай им да се дънят еднополово , да приветстват Меркел и да се кланят и подчиняват на империята на злото САЩ ! Повръща ми се от ткива *** твари които вярват на това което им се каже ! Послушни миряни :)

116

Анонимен

преди 4 години

Впрочем пускат ли свободно да пътуваме за САЩ при демокрацията и американското партньорство, какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

115

Анонимен

преди 4 години

Когато границите на България се охраняваха пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

114

Анонимен

преди 4 години

"Със САЩ....ние се изнасяме!" изнасяй се, щом искаш :) иначе как да се изнесеш от един конц. лагер ограден с тел и автомати с цел не някой да не влезе, а някой ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ!

113

КуКлус

преди 4 години

С Русия ....изнасяхме царевица! Със САЩ....ние се изнасяме!

112

Анонимен

преди 4 години

"защото имахме БОЛЛЛ"затова имахме всекидневен режим на тока и водата, както имахме бол. А и това "БОЛ", дето го имахме не ставаше за нищо освен за *** и вторични, нямаше как с нашето соц производство да сме конкурентоспособни на свободния пазар.

111

ХХХ

преди 4 години

Малко прибърваме ! Трябва да действаме по спокойно докато пристигнат 8-те изтребителя и тогава може да нападнем Русия ! А до тоя МРАЗЯ РУСИЯ ще му кажа че тогава изнасяхме защото имахме БОЛЛЛ сега внасяме заради САЩ защото трябва да храним чужди страни ! п.с. Домати от Турция , картофи от Испания ...износ-млади и кадърни хора !

110

26 годишен

преди 4 години

Всичко с времето си... Сегашния ЕС е като някогашния СССР, преди младите са били доволни, защото са били млади и са ходили насам натам в Русия и другите комунистически държави, но вече са стари и тажът за миналите времена... Сега ние сме млади и ходим насам натам из Европа. Само с една лична карта!

109

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ Е ГРОБНИЦА ЗА СВОБОДНИТЕ НАРОДИ И ЗАТВОР ЗА СВОБОДНИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ.ВСЕКИ КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ, Е НЕГОДНИК, ПРЕДАТЕЛ ИЛИ МЕРАКЛИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА РОБСКИ ТРУД, ЗА БЕЗ ПАРИ, КАТО НАШИТЕ "КОМУНИСТИЧЕСКИ КАПИТАЛИСТИ" ОТ ***-20!

108

Мразя Русия

преди 4 години

.... И ЩЕЯ МРАЗЯ ВИНАГИ!ЗАРАДИ ТИЯ ТАТАРИ-АЗИАТСКИ МУТРИ, 50-Г.ЖИВЯХМЕ ВЪВ ВЕЧЕН ДЕФИЦИТ И НЕДОИМЪК, ЗА ДА ХРАНИМЕ ТИЯ РУСКИ ПР. АС.ЕТА,ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ИЗНАСЯШЕЗА СИВ И РУСИЯ.ВЗЕХА НИ ВСИЧКО И НИ НАПРАВИХА СОЦ-РОБИ НА ТРУДА.МРАЗЯ ГИ!!!!!

107

А сега де

преди 4 години

Надявам се нашите братя американци да ни изпращат петрол от Тексас, естествено на американска цена(литър бензин е 1,50лв в Щатите).След този "шпионски" скандал, оюаквам рязко поскъпване на горивата в БГ.