11

пушач

преди 4 години

За съжаление от 14 годишен съм пушач. Пуша значително повече, когато консумирам кафе или алкохол. Забраната за тютюневи изделия в заведения, значително намали броя изпушени цигари. Преди пушех по 2 кутии на ден, а сега има дни когато съм си в къщи и пуша по 1 - 2 цигари. Пробвах ел.цигари. Там проблема е, че на практика "цигарата" не свършва. Без да се усетиш си пафкаш цял ден и навсякъде.Повлия ми зле. Върнах се на конвенционални цигари. Смятам, че така се тровя по-малко.

10

Анонимен

преди 4 години

Аман от филантропи! 'Сичкото Мара втасала, та електронните цигари сег са им най-голямата беда.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"По скоро заребиха хората и сега ще ги изнудват с по високи цени !"Затова спрете цигарите! Спрете да плащате акцизи!

8

Сектант

преди 4 години

Моля да се чете - Не събираме никакви данъци и акцизи на тези продукти . В момента в който успеем да наложим регулации на този пазар , ще обявим , че това е безвредна алтернатива .

7

Анонимен

преди 4 години

А тука всеки трети пуши трева и всеки втори пуши цигари...

6

ха ха ха

преди 4 години

Това нищо не е.Сутринта по нова даваха,че капачките за буркани са опасни,и явно скоро ще ги забранят. Туршии само от лидъл,била и кауфленд.

5

Анонимен

преди 4 години

До 3 admin По скоро заребиха хората и сега ще ги изнудват с по високи цени !

4

Един от Северозапада

преди 4 години

Споко, ние ще внесем всичко, което са произвели и е залежало по скрадовете, демодирано или опасно.Доказали сме го-химията на Монсанто, сега -свинското месо и самолети от Виетнамската война но с нова електроника, та едни електронни цигари ли ще ни се опрат? Трябва да се докажем, като верни партньори, ако трябва-ще скъсаме отношения дори с Русия, само за да ни потупат по рамото! Полша-32 самолета ф35 да 6,5 милиарда, най нов модел, а ние 8 стари ф16 даза колко беше, даже платени предварително?

3

admin

преди 4 години

До odpoЛегализираха марихуаната. Продават си свободно алкохол оръжие и цигари, но ароматите на ел. цигарите са им проблема. Смешна работа.

2

Philip Morris

преди 4 години

Philip Morris иска голямо парче от баницата. Електронните цигари са 95 % по безопасни от нормалните. Милиони са преминали от нормални цигари на електронни без никакви проблеми. Няколко лапета решили да вземат Tetrahydocannabinol ( канабисови извлеци) чрез електронни цигари а те запушват алвеолите заради по големите молекули. Не може заради глупостта на няколко младежа да страдат всички!!

1

odpo

преди 4 години

В САЩ тютюневото лоби май е доста здраво се е заело да смачка конкуренцията...