106

Анонимен

преди 4 години

До Анонименняма да има успех, защото при тази система е невъзможно

105

Анонимен

преди 4 години

uspeh Bulgaria v otkrivatelstvoto!

104

Анонимен

преди 4 години

Политиката на "иновационни хъбове" е неефективна и напомня политиката на ТКЗС.

103

Анонимен

преди 4 години

ТОТАЛИТАРИЗЪМ Е ТОВА ПРИ КОЕТО ЕДИН МИСЛИ И ИЗОБРЕТЯВА А ДРУГ ИЗДИГА СВОИТЕ ПРОТЕЖЕТА ЗА ДА МУ ДАВАТ ПАРИ КОЛКОТО ТЕ ПРЕЦЕНЯТ.

102

iceblast88

преди 4 години

Абе Свинетзила ханъм да не е умряла? Нещо в последно време я няма по телевизията и Разбойко не я тика никъде? Той за това ли е толкова тъжен? Няма я вярната му Свинетзила и няма с какво да прави дупки по новите пътища с които да се обеснява за нуждата от по високи цени на свинетките и няма повече проекти за кражба на пари от асфалт и повече лентички за рязане? Затова ли е толкова посърнал горкия? Да не получи пак някои сърцетуп поради липсата на обичаната му Свинетзила?

101

iceblast88

преди 4 години

на бял кон и ще яхне българския данъкоплатец отново и ще си развява простотията. Каква радост, нали я уреди, сега остана и Свинетзила да натика някъде където да няма значение дали следващото правителство е негово или не. И без това в България вече няма пари за крадене, а и европроектите свършват. Затова е време Разбойко да си дава зор само за Евроизборите, където е голямата пара! Тук вече всичко се оглозга до кокал! Европата му е майката, там всичкото младежко БКП (ГРОБ) да се нареди на позиция!

100

Анонимен

преди 4 години

На Марая Гейбриел няма нещо което да й дадат и да не го може. Киберсигурност,Блокчейн,Образование,Говорене и нищоказване,също така и външната политика я умее според Борисов, нищо че французите казаха че аматьорка не им трябва на тази длъжностабе универсална жена мечта

99

Alf

преди 4 години

Тая става за ресор динозавър само

98

iceblast88

преди 4 години

Няма значение на какво е комисар - важното е, че Разбойко уреди Мария на заплатополучателна позиция където грам не и дреме какво говорим за нея, а, че ще си взема по едни 12к евро на месец без да си е мръднала пръстчето и като благодарност ще превежда част от тия пари на Разбойко, ако пък им го роди акъла ще завъртят и някое европроектче за цоцане преди Разбойко да сдаде властта и да остави следващите да му сърбат попарата. Когато те се издънят в предварително заготвената схема той ще се върне

97

Анонимен

преди 4 години

Стават за всичко вааа.....нашите....имат "ITcard" сертификат за компютърни умения. Получава се след успешно преминаване на тест, състоящ се от свободно избираеми модули, които покриват най-често използваните офис приложения, използвани в ежедневната работа - текстови редактори, таблици, презентации, а също познания за ползване на интернет, включително браузъри, и управление на електронна поща.

96

Анонимен

преди 4 години

Марийчето.....Габриел....... Стават за всичко , тея нашите.....специалисти по всичко !!!.....като вицето Марияна Николова дето вече ще отговаря и за киберсигурността....яко!!!

95

Мария Гаргамел

преди 4 години

БЛАГОДАРЯ ВИ БА.ЛЪЦИ ЧЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА МЕН!

94

Анонимен

преди 4 години

Няма сектор с много пари/мечтата на агент Буда/няма завод на Фолксфаген,няма инвестиции,а само брътвежи на шайката за пред ония 80%,които не вдяват от нищо,но се захласват по големите приказки и празните обещания.

93

ЕРЕКТУМ+

преди 4 години

ТОЗИ РЕСОР Е ИЗМИСЛЕН, ЩОТО Е ИМАЛО ПРАЗНИ ПОЛЕТА В СПИСЪКА, КОГАТО СА МИСЛИЛИ ДРУГИТЕ РЕСОРИ.

92

Анонимен

преди 4 години

Аууууу,Баце пак е разочарован.Явно не е успял да очарова фон ***,щом му пробутаха какво да е.

91

Анонимен

преди 4 години

Тази за мандат нищо не направи, абсолютно нищо ... но заплатката ?12000 всеки месец върви.БГ затъва, докато още хвърлят хубави думи които си остават само думи.Дела трябва, стига само думи.

90

Анонимен

преди 4 години

Е нашият ресор не е самостоятелен, а е част от икономиката /иновациите/ и заетостта /младежта/. Нищо особено не са ни дали...

89

Анонимен

преди 4 години

Мара Ресорната!

88

Анонимен

преди 4 години

Не ни дадоха зам.председателско място.

87

ПроСоТо

преди 4 години

боко да стиска ключа от прангите,защото не се знае кога ще превъртят ония и ще му ги наденат!