36

Ушев

преди 4 години

Местя го в другият крачол.

35

Анонимен

преди 4 години

Не купувайте братя

34

V

преди 4 години

На снимката на статията има две знамена .От ляво е на Британия ,а от дясно на знамето има нарисувана крепост ,а под не е нарисуван ключа за владеене на света .Знаете ли чие е знамето ??? Ако знаете няма да се притеснявате толкова за англичаните ;) Спете спокойно те са си оправили държавата .Ние сме простите дето вярваме в светлото бъдище на ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ

33

Прокълнати

преди 4 години

България в който и съюз да членува - той се разпада.

32

Бай Ганю

преди 4 години

Миналата седмица я четохме тая "новина", Преди две три седмици пак ... То че народа *** да ама и вие сте същите *** дето за нищо не ставате . И изобщо не е вярно че британците се запасяват. Хич не им пука за Брекзит и това че количките им са препълнени е защото те така си пазаруват по принцип. Ама за гладния и беден *** като види пълна количка си мисли че някой се запасява. Разбира се навсякъде има *** които поради малоумието си вършат всякакви простотий.

31

Ари Голдберг

преди 4 години

така е, без Марая Гейбриъл и Баронеса Урсула, наследниците на Британската Империя, 5-та икономика на планетата и Първа Ядрена сила в Европа, са неспособни да оцелеят!!

30

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Без Европейският Съюз на Съветски Социалистически Републики Живот няма - Брюксел е Пътят и Истина и Живота!

29

V

преди 4 години

Няма да са плашити .Който има пари ще има всичко ;) Този свят е така направен че коката не мой да спрат в похода й към парите ,та хапчетата и храните ли ???

28

Жалко

преди 4 години

Докато политиците се налудуват.Обикновените хора страдат.Няма лоши народи, има лоши политици.

27

Анонимен

преди 4 години

Умно ...

26

11

преди 4 години

Тия почнаха да се дърпат - не щат да видят кон боб яде ли.

25

Анонимен

преди 4 години

Ориз и боб - купувайте, купувайте! Днеска има, утре няма! Мухлясалата американска царевица ще закъснее.

24

Анонимен

преди 4 години

Не друго е вероятно вижда как работи но не го оценява интересно мие кои обожател му дава тънки идеи за тая работа мога да позная некакъв бизнес е спретнал да се докаже чее тои е тои не знам чиие от ученик не съществува за мен от умнотия и реши да се мине да се пробва що не какво съм ти направил или да се докажеш че може да командващ и да унижаваш кои си ти теб и тия около теб питам а

23

Анонимен

преди 4 години

Очаква ги Лукановата зима! Ще им дадем плана "Ран-Ът", който ще ги информира какво ги очаква. Преходът е тежък, но за сметка на това - дълъг.

22

Анонимен

преди 4 години

Оня понеже бе преди време такъв умник със сина му сега се копира с другия данее да ги женим

21

Анонимен

преди 4 години

Или го съчетахте с другия това а да вие сладко и наздраве пак запяхте песента за луната и земята

20

Анонимен

преди 4 години

Да нее като оня де след петия път господа на море и балкан забележете пети път ревна че боли нещо дефакто почна се с болестите кръстник да попитам а де си като по бира цяло лято по морето оня ден на шести да не си на зор бил последно е сега ще те боли ми то тия две жени ще те уморят без време

19

Анонимен

преди 4 години

Всяка една Статия тука крадена/копирана от Дойче веле или от сайта на БТА , глупави са обаче теа дето коментират тука

18

V

преди 4 години

А кое е знамето до британското знаете ли ? В кой е ключа за владеене на света :)

17

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости.Храна има,опашки няма.Интереса клати феса- ако има търсене-ще има и предложения..Да дойде в Бг-турски домати бол,супа от умрели кокошки ще се намери,алергията ще мине - има бабешки мазила.Само да реши.Но-няма,да не е луд.А и един профессор от Швеция предлага да се помисли за консумация на месо от човешки трупове.Така че глад не се очаква..