65

Анонимен

преди 4 години

А бе вижте им мутрите готови да лочат от коритото и си направете сметка искаме ли отново червено началство!

64

Анонимен

преди 4 години

Трябват ли ни в София демонстрации и несигурност? Притрябвало ли ни е независимочервен кмет? Трябват ли ни Нинова,Паргов,Петков,Орешарски,Йончева,"спасителите,братята и другарите"руснаци!

63

Анонимен

преди 4 години

Хайде оди си вече да си гледаш внуците човек се лъже веднъж ,дваж ама 10 години вие да лапате народа да ви плаща глезотиите ...баста ! И благодари че те търпяхме да мънкаш толкова години и да си ппрехвърляте горещия картоф....много некадърници сте в Герб бе,как пък не видях един свестен ей тъй да ме накара да остана с отворена уста като говори умно...

62

Анонимен

преди 4 години

До ЧиновникАма нали се сещаш че затова и такава е работата ,всички кадърни строители избягаха на запад ,Англия е пълна с наши строители и там хората ги търсят и получават пари за които тук не могат и да мечтая а тука останаха ро ми те ,да си видял напоследък по обектите да работят българи ,никой не е ахмак да работи вие да лапате даже и ро ми те ! Герб е вече по пързалката ,вече нито Лъжите на вожда нито на неговите папагали от които си явно и ти не минават. Хората ви псуват навсякъде и ви прок

61

Анонимен

преди 4 години

Манолова предлага да заменим едни фирми с други,червени районни кметове и търгове изгодни за червеното братство! Е ние като софиянци какво печелим? Ние сме сини,не червени!

60

Чиновник

преди 4 години

До Анонимен 64Аз "службица" си имам, не ме мисли ти мене ;) И връзки не ползвам. Връзките са за такива като тебе, на които ителекта не ви стига, да научите някакъв занаят, който да ви носи нормални доходи и по цял ден се чудите кого да обинявате за това, че сте неудачници.

59

Чочо

преди 4 години

Дай боже повече такива честни почтени скромни умни и неподкупни управници като Фандъкова и пази боже от доказани манипулатори като Манолова.

58

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова пак ще е кмет,кой бяга от хубавото!? Манолова предлага напрежение,партийни борби,несигурност и съмнителни качества!

57

Чиновник

преди 4 години

До ВиготураРемонтите не ги прави Фандъкова, а такива като теб. Работите некачествено и все гледате да изклинчите от работа. После се чудите защо за ви ниски заплатите.

56

Дзъ

преди 4 години

Стига мрънка дееее... 10 години си по-ниска от тревата и все виновните наказваш..... ама стига вече - искам да се хванете за косите, да се ошамарите...малко раздвижване, че заспахме...то от толкова доброта и коректност направо ми падна кръвното

55

Анонимен

преди 4 години

Не съзря,а подчерта или наблегна! Заглавието подсказва за отношението на вестника към кметицата! Такова подменяне на думички е много плебейско!

54

Крадлъкова

преди 4 години

Нека каже за "умните" светофари - които повечето няма никаква логика да съществуват, а някои дори са опасни. Има места, където ако не успееш да пресечеш, оставаш да висиш като прани *** на острова межди платната и без никакъв бутон за активиране на светофара. На много места си свети зелено за пешеходците и без да се натискат бутони, т.е. за пореден път най-нагло и по безобразен начин са откраднати едни пари от бюджета.

53

Глобарката

преди 4 години

Ми да - за ремонта на НДК беше наложила 200 хил. лв. глоба на една от фирмите и след месец отпусна на същата фирма 400 хил. лв. без обществена поръчка...

52

Виготура

преди 4 години

Пъдпъдъкова, кога ще покажеш един завършен нормално проект, без да му се налага ремонт на ремонта на ремонта.

51

Кypбалай

преди 4 години

До HeinrichHimmlТи си много интересен случай за психиатрите. Ползваш фашистки ник, а имаш болшевишко самосъзнание.

50

Анонимен

преди 4 години

Понеже всички видяхме включително и аз на пешеходни пътеки тия какво показват по точно тоя държа да му кажа Костов пак си почнал с умнотиите е дано да ти върви виждаме защо отсвири вчера на пътека хора които са стъпили така лиги учиш а това ли видя в баща ми теб питам умнико с академията на науките твоята да ее жив и здрав да си

49

Абе....

преди 4 години

Какво става със Западен парк ???? Защо стои разоран????

48

Анонимен

преди 4 години

Понеже уж подпомагали средния бизнес пращаики си се смотани поставени клиенти които оронват престижа за да може да върви бизнеса на *** и голямото в град като Ловеч ония няма никога да видят това което има при нас а дотогава пращате всички те *** на тоя град

47

Анонимен

преди 4 години

Където е учила Манолова,оттам другарите и помагат! Видя се с провокациите им от вчера! Пробват да разделят народа не чрез партии,а чрез русофили и русофоби! Старата болшевишка школа!

46

Анонимен

преди 4 години

Манолова получи предизборна помощ от братушките с изложбата на девети!