13

Анонимен

преди 5 години

ЕС като всяко едно изкуствено създадено ГМО ще си иде. То не може да бъде репродуциращосе. Идеята за Европейски Съюз като цяло е хубава, но не и по тоя начин по който се прилага.Така че и без американски експерти ще се стигне до разпад.

12

...

преди 5 години

Значи краварите признаха косово тая кървяща и гноясваща рана на балканите, ама не признаха крим! Епа що!? И тоя разбирач на крави и той като го чета гледам бая разбира, ама само и единствено от кравешка тор само! Гато краваря и кравите му признаят крим и други тогава ке ми дават акъл за косово и балканите! Колкото до разпада на ЕС това би било най-голямата загуба за европа! Ще е стотици пъти по-голяма от първа и втора и трета световни войни! Печеливши ше са само русия и сащ!

11

Анонимен

преди 5 години

Новата американска мечта - да се разпадне ЕС.

10

А на България

преди 5 години

кога ще й върнат територийте населени с българи - Македония, Беломорска Тракия, Северна Добруджа, Тансилвания, Влашко, Молдова, Косово, Прищина, немалка част от Албания и две трети от Украйна(Крим също е български)???

9

Анонимен

преди 5 години

Според Копли, Косово никога няма да се върне към Сърбия, Косово може да се обедини с Албания и международната общност трябва да го признае ... а защо се пънете толкова за Крим и за него да не важи същото?Врете си гагата навсякъде, за да тормозите и държите в подчинение колкото се може повече страни. Що си не седнете да д-то и не си гледате само вашата си страна?Кой ви е упълномощил да тероризирате света?Излаз на море за Сърбия, а защо ние нямаме на Бяло море излаз?

8

Анонимен

преди 5 години

От статията става ясно ясно, че отново се изострят отношенията между Англия и Германия, което преди време доведе до две световни войни. Да видим сега до какво ще доведе. Вече е почнала конфронтацията за Балканите. Първата световна война започна в Босна, сега може да започне в Косово.

7

Анонимен

преди 5 години

Най-лошите врагове винаги го играят "приятели"! Янките избиха инките и оттогава не са спирали да създават гробища по света от УЖ загриженост.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Спокойно, и САЩ са към разпад. Разбира се, няма да стане за година - Римската Империя се е гърчила в страшни мъки 200 години преди да се разпадне.

5

Анонимен

преди 5 години

ТАЯ ДЪРЖАВА САЩ ЩО НЕ Я ЗАКРИЕМ

4

Ф.С.В.

преди 5 години

САЩ почват да ровят едни болни теми - за да създадът НОВА КОНФРОНТАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ- КАКТО СЕ КАЗВА- ПРОДадохме им оръжие за милиарди- сега е време и да се самоизбият малко!

3

анон

преди 5 години

Да се обърнат към Великобритания? Че Великобритания умре. Не може да брекзити 20 години. Квото беше, беше

2

Рогокопитов

преди 5 години

Не може да не се бъркат навсякъде хамериканците: "... САЩ, трябва да се включи активно, за да покаже своята сила и престиж на Балканит..." Нерде престиж, нерде сила... Пък и интелект де. Свръх, супер, ултра спасителите на света...

1

Анонимен

преди 5 години

По добре да им дадат един американски щат, с излаз на океана. Тогава всички ще са доволни.