9

Анонимен

преди 4 години

До 9 По скоро цяло Мексико ще се съгласи да бъде щат на САЩ,без право на глас,от колкото южните американски щатите ,да станат мексикански !

8

Активист на БКП

преди 4 години

Абе то и Вашингтон да приеме,че Тексас и още 5 южни щата са Мексико ,ама не ще да приеме ,щото много нафта...

7

Не е Русия

преди 4 години

Част от О краина е литовска, татарска, полска, австроунгарска и немска.Окраина няма ли намерение да връща територии на Русия, Полша, Германия, Австрия, Унгария и Монголия като приемник на татарите.Демокрация е, да не се спотайват като зайци.Ако са истински демократи да връщат подареното.

6

Ф.С.В.

преди 4 години

Какви моряци са тези украинци- точно военни са и са търсели конфронтация с военните кораби на Русия-плаващи с влекач в забранена зона- Всичките тези хора на клиповете слизайки от самолета стискаха ръката на Зеленски и си казваха ранга- лейтенант старши лейтенант- и т н -

5

World Wide War

преди 4 години

След като на НАТО и САЩ им се размина Ирак, Югославия, Ирак 2 и други простотии в Северна Африка, вече са се досетили, че по-нататъшна подобна външна политика неминуемо ще доведе до глобален конфликт и то не само с Русия, ами и с Китай. А украинците могат да се задоволят с това, че не им се случи нещо подобно на Чечения или Грузия, а само Крим. Освен това Киев е бил столица на първата руска държава.

4

Ясно

преди 4 години

Този артист Президент ако искаше мир и разбирателство до сега щеше да спре гражданската воина в Донбас,а не само да приказва глупости.

3

Това е

преди 4 години

САЩ ще се бие с Русия до последния Украйнец.

2

Фактът

преди 4 години

Тя го е приела щом до сега не е превзела Киев!

1

Хм,

преди 4 години

чуждестранна държава...детски педиатър!