14

Анонимен

преди 4 години

Понеже много добре познавам манталитета на макетата,ако искаме ,да не се горят десетки бг знамена,най-добре е да не вдигаме скандал пред австралийците!На австралийците им е все тая,а изродиtе,като усетят ,че сме се много обидили,ще палят всеки ден бг знамена!

13

Ф.С.В.

преди 4 години

По разпореждане на вицепремиера Екатерина Захариева временно управляващият посолството на България в Австралия Петър Николаев е поискал среща в Министерството на външните работи и търговията,-- А моето мнение е че ТОЙ е пойскал среща самос Министерство на Търговията и ги е попитал тактично-- От къде е купено БГ знамето?? - понеже никой не знае в Австралия че съществува такава държава !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Според мен ,австралийците трябва да бъдат посъветвани да отнемат един, два паспорта и със сигурност ще пресекат всякакви такива прояви в бъдеще.Или поне ще ги намалят до минимум.

11

Анонимен

преди 4 години

Българи няма много в Австралия, но гърци има можеха да ги респектират.

10

ШибиРиби

преди 4 години

Занимават народа с алабала... Австралия е свободна държава. Всеки може да излезе с парче плат и да со подпали. Пък то и българското знаме едно знаме само да го завъртиш на обратно и вече е друго . АхаКонсула да го уволнят щото и без друго само пие и пуши.

9

Как кой ТИКВАТА

преди 4 години

Обединителя на НАТО за Западните балкани

8

Анонимен

преди 4 години

Мръсни австралийци, ще носите отговорност пред Бойко! Санкции и ако не помогне Бойко да праща Ф16 и ще ги смажем!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Австралийски македонски фашисти! Австралия за австралийците!!! Вън белите окупанти!!!

6

Анонимен

преди 4 години

В Австралия може въобще да не са чували за тези балкански държави.

5

Анонимен

преди 4 години

Гърците им го набучиха знамето. Тези сами не знаят какви са. Лъжите, с които са заредени от сръбската пропаганда вече се изпаряват. Криза в идентичността.

4

Анонимен

преди 4 години

Много правилно.Това доста ще ограничи такива истъпления. Премълчаванетно ще доведе до чувство за безнаказаност и повторения на такива прояви.Гарантирам ви ,че плъховеде доста дълго няма да се показват.

3

Анонимен

преди 4 години

Северна Македония и Австралийските власти, които са позволили протеста. България,Гърция и Албания да си поделят тази територия и да се приключва.

2

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам в Австралия ,да е наказуемо изгарянето на чуждо знаме,особенно на българско и албанско!Вместо ,да вдигаме врява нашите ,да пратят трима-четирима от спец.частите ,да издирят и "посъветват "най-дейните подпалвачи!

1

Анонимен

преди 4 години

Захариева ако не е ходила на екскурзия до Австралия да заминава веднага. И да не се притеснява , колокото иска да си харчи народни пари. Бай *** ще плати.