12

Анонимен

преди 4 години

Абре хаусе! Ако трябва да висиш по 5 часа с детето, че да научи нещата, или ис много калпав учител или детето има нужда от професионална помощ ... само казвам ...

11

Анонимен

преди 4 години

Ти утрепа рибата. Богат любовник, ще заведе любовницата си на кръчма, че тя да си кърми детето. Виж,може и да живееш в някое брутално село, ама ... моля ти се! Не приказвай такива глупости.

10

До 10

преди 4 години

То простотията по хората ходи. Наглоста да си кърми детето....... може и да сте образован, но нямате достатъчно възпитание явно.

9

House M.D.

преди 4 години

Всеки ден в кръчмата, в която работя, идват майки с детски колички. Една от тях даже имаше наглостта да кърми детето си в кръчмата. Толкова за кафето с приятелки и богатите любовници.От мен излезе високообразован човек. Не сме в социализма, но няма причини една майка да не отделя време за детето си, вместо да ходи по кръчми.

8

До 6

преди 4 години

Видях злоба в последната фраза. Не всички имат богат любовник и време за кафе. Хората работят. Събудете се, не сме в комунистическото време, в което сте роден. И като ви висяха на главата за да учите, какво се получи? ( от любопитсто питам)

7

House M.D.

преди 4 години

До 7: Къде видяхте злоба? Описал съм само факти. Ако имате възражения срещу фактите - посочете ги.

6

До но е 6

преди 4 години

Другарю,то от многото ви учене излиза взичката тая злоба явно

5

House M.D.

преди 4 години

Другарко Аз майка, родителите ми ме научиха да чета на 5-годишна възраст. От 1-ви до 8-ми клас висяха с мен до полунощ за да решавам задачи, да уча руски език /беше задължителен/ и да науча граматическите и пунктуалните правила на българския език. Двамата работеха, майка ми чистеше, готвеше, переше... И някакси намериха време и за учебния ми материал. А, забравих! Ако отделите време за детето си, няма да имате време за кафе с приятелки и за богатия си любовник.

4

Еха

преди 4 години

А тия майки от етноса които не могат да четат и пишат ,си представям как седят с часове да учат.Всеки да си върши работата,в училище да ги ограмотяват децата ,а в къщи да се възпитават.Заплатите на учителите са едни от най високите в тая държава,ваканции,празници..да си вършат работата,за да могат родителите с данъците да им ги осигуряват.

3

Аз майка

преди 4 години

Разбирасе! Натоварена програма, децата не смогват и..... , че аз работя 12 часа на ден, пера, чистя, готвя, гладя и т.н. Няма да отделя време за развлечение с детето ми а ще.... седнем да учим. Защо питам аз това дете ходи въобще на училище? Аз имам роля на родител, тоест възпитание, не съм учител.

2

House M.D.

преди 4 години

Какво означава "релация"?Като начало детето трябва да прочете "Капиталът", после "Философски тетрадки" и накрая "Дон Кихот".

1

МОН

преди 4 години

Първите четири години в училище са най-важните.Трябва да се създадат навици за учене и носене на отговорност.В края на началното училище децата трябва покриват 3 критерия: 1. да са грамотни и да могат да четат без затруднения2. да смятат адекватно за възрастта си3. да могат да разказватВ последно поне 80% от тях не покриват нито един от тези критерии. Но се правят мини-матури, на които се отчитат велики успехиОтговорността на родителите в първите 4 години е не по-малка от учителската.