36

по 9-ти септември

преди 4 години

Родителите ми като имаха пари за две къщи продаваха ти ги заедно с квартиранти!Във всяка стая живееше семейство с обща кухня! По комунистичеси с рашение на ГНС

35

Гoшу

преди 4 години

Объркали сте се. Децата са просто участници във "Фермата"

34

Друг

преди 4 години

До ЕдинПрез живота си не съм виждал германец да нанася побой на деца!Точно обратното - те се очудватна нас българите как бием децата си!По германски към децата си се отнасят така, че те да се почувстват сами виновни!При беда не му се помага на детето за да не повтаря втори път.

33

юбералес

преди 4 години

Трудът те прави свободен. Свободен от лоши помисли. Занаятът те прави финансово независим - тоест свободен във всяка точка на света.

32

selsumat@gmail

преди 4 години

имате ли нужда от 2% помощ, за да правите бизнес, купувайте вкъщи, купувайте кола и да плащате личните си сметки, свържете се с selsumat***gmail

31

greg matto

преди 4 години

получете 2% съдействие за правене на бизнес, купуване на дом, покупка на кола и за плащане на медицински сметки, свържете се с selsumat***gmail

30

Анонимен

преди 4 години

Ууууу айд ебре! Едно време от 7 годишни бяхме на полето през пролетта, летото и есента! Никой не умря.

29

Анонимен

преди 4 години

На село тоалетните са на края на двора. Тревожното е, че сме на края на ЕС и ставаме естествена тоалетна. Нека се усвояват еврпейски пари, но не и за центрове за малолетни престъпници, затвори, за хора с увреждания, психиатрични клиники, старчески домове и т.н. Да не събираме непотребните хора от цяла Европа.

28

бригадирско движение

преди 4 години

До Сата НАТОНекадърните студенти завършваха ВУЗ по параграф АКТИВНИ КОМСОМОЛЦИ по бригадиГовори се, че са им подарявали по едно Жигули на командира и коменданта -студенти

27

Анонимен

преди 4 години

Тази статия ако се разпечата и разлепи във всяко училище, ще е добра идея...

26

Анонимен

преди 4 години

Глупости- няма по- голям скандал от инвестицията на фолксваген при султана от милиард и нещо евро. Там експлоатацията на работниците е ограмна, няма европейски правила нито нищо- само едни безочливи и безпринципни печалби в държава купуваща руски ракети.... жалка работа и срам.

25

до Авторката

преди 4 години

А ако няма бутони на компа копирай и постави , ще останеш без работа................хаха

24

до Авторката

преди 4 години

Не стига че копираш чужд Текст ами и и триеш коментара като те хванат , да не си мислиш че в България всички са балами както се вижда особенно на Избори

23

123456

преди 4 години

И с нашите деца ще се случи това, ако не спрем опитите за прокарване на ИК и Стратегията за децата ! На 07.09 имаше протести в цяла България, но демократичните ни ТВ ги " смотаха" в между другите новини!

22

Край

преди 4 години

И що пишете такива работи сега. Таман в Брюксел да решат каква добре платена работа да дадат на г-жа Габриел. Хакерите ли да командва, образованието ли, агрокъщите за тъщи или екопътеките до никъде.

21

Анонимен

преди 4 години

Много добре. Само така ще разберат какво е нормален живот,ще им излезе през носа и пот желанието да убиват,изнасилват и крадат,ако знаят,какво ги чака-че и по-зле,в някой мъжки затвор.Глезенето разрушава,трудът изгражда.

20

От навън

преди 4 години

Понеже, по стечение на обстоятелствата, работя с немски деца и младежи-- голяма част от написаното горе, не отговаря на истината...! Такива лигльовци и лъжци, манипулатири, не сте виждали... Особено тези с,, миграционсхинтергрунд"- с родители чужденци... Бъдещето на Германия за съжаление не изглежда розово!

19

БПФ

преди 4 години

Ами с малолетните престъпници така трябва да се процедира. Селяните така живеят цял живот без да са престъпници. Ние като бяхме младежи - работехме здраво по бригадите - без да се оплакваме и без да сме престъпници. Това трябва да се въведе и у нас - защото - колко млади диваци, основно от хъхpeщ произход вилнеят безнаказано, щото били "дечица" и преминават към все по-тежки престъпления? Проверете колко убийства са извършени от непълнолетни, дори от малолетни ромове !!!

18

Край

преди 4 години

Като прочетеш 19 се чудиш как е оцелял. Били го, гладувал и работил непосилно.По-добре да не беше оцелял.

17

Анонимен

преди 4 години

В Румъния все още има села и хората работят,какво направи ГЕРБ с нашите села обезлюди ги за 10 години въобще фалира БГ