114

Анонимен

преди 4 години

Както винаги измъкват пари от бедните, в цяла Европа, хората масово се бръкват с 300-400? за нещо което не са на ясно доли е законно, дали върши работа и дали ще му избият парите.

113

Анонимен

преди 4 години

Мястото на тротинетките е в контейнерите за ***!

112

Анонимен

преди 4 години

В правовата Държава закона е този , който дава право или не дава право да караш ел. тротинетка. България е единствената Държава в Европа където всеки дава акъл какъв да е закона и как да стане. Хубав или лош щом е закон той трябва да се спазва, иначе става анархия.

111

zombay

преди 4 години

Ушевите да не са посмели да ми се оплакват че 30 годишния ми барутник им чупел някакви си плочки на 'тротоара' и пречел на някакви си майки с колички или че пък няма катализатор!

110

Анонимен

преди 4 години

До 117Ако не спреш и избягаш, то тогава изборът ти на превозни средство ще е най-малкият ти проблем.

109

от Лондон

преди 4 години

Те и в Лондон ел тротинетките официално са незаконни да ги караш на пътя, но ченгетета не ги глобявят нарочно(или не им се занимава), понеже дори и те знаят , че тази наредба си е чиста глупост. Да не говорим, че ще станат за смях, ако тръгнат да тичат подир някакви си тротинетки ( те не могат и да ги хванат, де) по цял ден, на фона на всичките други престъпления. Ел скутерите малко или много са превзели вече повечето европейски столижи и големи градове. Особено в по-топлите държави.

108

пропуск...

преди 4 години

Ако се движи велосипед по пътя трябва ли да е регистриран...

107

Хохохо

преди 4 години

ок, ами то и велосипедистите, каращи по улиците, са в нарушение, в такъв случай. За тях ще има ли глоба?

106

Хм

преди 4 години

Тротинетка не може, ама велосипед с двигател с вътрешно горене може,а ? Или велосипед с електрически двигател ? Май тепърва съда ще бъде задръстен от обжалвани наказателни постановления.

105

Анонимен

преди 4 години

Полуграмотната Тиква и крадливата му гербава шайка освен ,че натрупаха 40милиаерда евра държавен дълг ,взеха,че и фалираха държавата ,затова сега се чудят откъде да докопат и измъкнат по някой и друг лев от и без това голия и гладен българин,та гербавите допряха до това да изпратят копоите си в униформа да скубят и вземат парички от *** возещи се на тортонетки..Жалка и скапана (държава)

104

Анонимен

преди 4 години

"Защо трябва да я регистрира и защо трябва да и плаща данъци"Пропуснал си да добавиш "и защо трябва да спазва законите".

103

Анонимен

преди 4 години

Та те имаха две години неразбории с регистрацията на ЕК.коли ... за това не знам, как ще се справят.Бащата, като си взе Тесла, беле някакъв ужас ...

102

Анонимен

преди 4 години

До jnsНещо от рода на 3 лева пътен данък и 4 лева гражданска ... Това ще е. Или искаш, всички по-равно :)

101

Анонимен

преди 4 години

С такива диваци никой няма да дойде тук да прави бизнес.

100

jns

преди 4 години

До Абсурд Да,прав си!Но защо,след като аз плащам всичките тези неща,някой трябва да "минава метър"? ЗАЩО?Движи се по пътя,участва в движението.....Е,защо пък да не плаща?Само защото е екологично ли?Ми не,не съм съгласен!Законите са за всички!Щом караш по пътя,щом си участник в движението,значи си плащаш!!!!!

99

+++

преди 4 години

Тротинетките не са превозни средства, защото нямат поне едно седящо място, т.е. не може да се използват по улиците. От друга страна и на тротоарите очевидно не им е мястото, а велоалеите са само за велосипеди и нищо друго. Много ми е интересно как Lime с меморандум са ги узаконили в нарушение на закона.

98

Shark

преди 4 години

Обжалвайте. Защо не се заемат с каруците из градовете,а с тротинетките.

97

софиянец

преди 4 години

от 1 декември до 1 април в София е най-хубавото време за каране на тротинетки.......

96

Анонимен

преди 4 години

До Преял ГербавПреди месец глобиха влогър за това че е завел 1500 човека на планина.

95

Анонимен

преди 4 години

Тези глоби са незаконни. Трябва да се обжалват.