30

Бобчо

преди 4 години

Каква ли истинската картинка? Познавам сума ти хора, дето пият като за последно, но ни един от тях не е стъпвал в магазин за алкохол да си купи бутилка с какво да е. Всички яко зареждат бидоните и после на казана.

29

АНТИ

преди 4 години

Те сядаха да пият,винаги двама, винаги.Двама истински алкаши,де ментета не ги плашат.Сутрин търсиха водата,винаги двама, винаги.С нея да гасят пожара,що отвътре ги изгаря.После почваха отново,винаги двама винаги.Алкохолни маратони,сякаш Дявола ги гони.Двама, двама,чак до мрак.После - пак !

28

ined

преди 4 години

Какво са ги сложили чехите и германците на второ и трето място ?! Те се напиват с бира ние с бира изтрезняваме.

27

Анонимен

преди 4 години

Българинът като се напие първо бие жената, после тъщата.Накрая който види.

26

бг

преди 4 години

Преди малко си купих на промоция 2 по 2 л. Загорка на 1,95 или общо 3,8 лв. за 4 литра Достатъчно количество да се опия приятно. Къде другаде в Европа можеш да се "направиш" за 2 евро ?

25

отдавна казано

преди 4 години

Пияна жена = весела къща.

24

Анонимен

преди 4 години

И половината алкохол в българия е изпит лятно време по морето от алкохолните туристи дошли с единствената цел да се дрогират и напиват безпаметно!

23

Шерлок

преди 4 години

Освен "промишлените" количества "домашен" алкохол, които къркаме, в сметките не влиза и продадения в търговската мрежа с уж редовен акцизен бандерол. Схемата е следната: Производител "Х" поръчва 10 мил. бандеролола от МФ. Паралелно печата 500 хил. фалшиви. После, заявява, че е продал само 500 хил. и връща за унищожаване на МФ останалите. С протокол се горят фалживите 500 хил. а реално останалите истински се лепят по бутилки, продават и изпиват от народонаселението...

22

Анонимен

преди 4 години

Това е трагедия, алкохолизъм и простотия ни заливат, при положение че се разделя и на непиещи показва трагедията на по голямата част от населението. Редовна употреба на алкохол е зависимост.Алкохолизма е страшен защото хората не разбират че имат проблем.Тотален упадък.

21

Василев

преди 4 години

Всеки който употребява алкохол, трябва да знае , че твърдия алкохол е наркотик, който е опасен колкото хероина!Нанася същите поражения както и наркотика, ако човек стане зависим!!!Ако пиете и се напиете веднъж в месеца, за да разтоварете напрежението няма лошо, но ако го правите повече от един път месечно, вие вече сте зависим алкохолик!Алкохола може и да е полезен, ако искате да се разтоварите, но трябва да го контролирате и не повече от един път месечно!Така няма да станете зависими!Хю!ЦРУ

20

Анонимен

преди 4 години

Аз вече заредих. След малко ще почна постепенно да подгрявам двигателя.

19

много се пие в Бг

преди 4 години

И много пийнали българи, бият жените си.

18

брях

преди 4 години

Тия изследователи за Русия и Украйна чували ли са,че има и такива на планетата Земя?

17

Анонимен

преди 4 години

Не е за хвалба ... Можеш да осъзнаеш нивото на една тълпа, по това как те третират, ако не пиеш алкохол. Дядо ми е алкохолик, следователно, аз отказвам да пия всички, освен ако не е вино под поднесено с различните курсове в ресторант. За съжаление, моите връстници и колеги винаги ми се подиграват за това, защото не обичам да се напия, да си вредя и да се излагам.Простаци!

16

Анонимен

преди 4 години

а туристите влизат ли в статистиката?

15

ДртПрч

преди 4 години

Проучването се базира на официалните данни за продажба на алкохол и броя на населението.Да, но у нас се пие повече домашен алкохол, който не влиза в сметките.Изводът - нация от алкохолици.

14

Жулвио Текилас

преди 4 години

Всеки ден пия 2 - 4 литра бира, жена ми половин - един литър вино.Концентрат си къркаме рядко. Децата още не пият, бабите и дядовците по здравословни причини рядко...и така се вързва стъкмистиката - двама от осем пиещи в семейство...

13

Анонимен

преди 4 години

Тия изследователи явно не са ходили до моето село, там един човек пие 5 литра за два месеца.

12

Анонимен

преди 4 години

Довечера около 7 часа ще наваксаме изоставането.

11

за Ласкин е много

преди 4 години

късноАко беше пил бира, щеше да е жив.