30

Анонимен

преди 4 години

Прочетете Историята и ще видите съвпадения едно към едно. Всички ламтят за власт и пари така е било така продължава. А някои от оФцете си мислят че нещо зависи от тях.. Да зависи да висите у въздуха. Ако всички бяхте като мен отдавна да сте се оттървали от селс, ките цър, вули.

29

Анонимен

преди 4 години

Тая власт и пари ви развали напълно.Ще си извадите очите за власт и пари.В същото време народа тъне в нищета.Ама да знаете в дупката два на два на един никой нищо не е завлекъл.

28

Тихомир Томов

преди 4 години

До Анонимен 21 Защо тогава не напусна властта преди време , а през 2009 г даже качи на трона Борисов !

27

аС

преди 4 години

***! Иначе , щяхте да направите нещо за България!

26

Тихомир Томов

преди 4 години

Жалко , че хората се излъгаха и направиха тия смешници и циркаджии милионери !

25

Варан

преди 4 години

Когато отивам в магазина за сирене за да го взема си го плащам,а мутрите ще се изръсят с над 2млрд.пари на данъкоплатците и няма да получат така желаните самолети,а чак след 2-3 години.Янките заповядват, Винету и войводата се навеждат ниско и изпълняват.Народът си трае, керванът си върви.Жалко за народа и Държавата.

24

404

преди 4 години

До СлънчарскиВолен не е далавераджия като двамата!Бих глаувал за него,но той не се интересува от властта в крадливия смисъл като тях!Просто си урежда живота,и си го живее!Просто нямаме управленци,това е проблема!Няма за кой да гласуваш!

23

Анонимен

преди 4 години

Каракачан е почти като американски военослужещ на фотото.

22

Знаещ

преди 4 години

Волен е долен, и от Атака е недоволен

21

Очевидец

преди 4 години

Волен завижда щото не можа да се добере до тлъстия кокал, за разлика от пълничкия войвода.

20

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм харесвал Сидеров,нито пък някоя "патриотична шайка",но Сидеров е прав за Каракачанов,че плати 2.2 млрд. за едни скици на самолети без дори да разбира от военна техника ! Янките така ни ***,че само лихвите на тези пари за 4-5 г. ще са достатъчни за цената им,но когато един народ по рождение е природно т'ъп,то той няма как да си избере умни,дипломатични и интелигентни политици-НЕКОМУНИСТИ ! България е в ръцете на комунисти от 09.09.1944 г до ден днешен затова и е мизерна и бедна

19

избирател

преди 4 години

Леле майкоооо.......От край време мъжете си мерим ония работи,тия си мерят З-а-д-н-и-ц-и-т-е!Те ще се изтрепят,на кой за-дника да е по близо до на Бойко ........,а ние чакаме държавата да спретнат!!!

18

"съединение&quo

преди 4 години

вий господа политици сте пълен резил като народа си,който ви избира,отивайте и вие на пазар в Одрин и на почивка в Гърция

17

Анонимен

преди 4 години

Много гадна коалиция беше тази на менте патриотите. Но от тях на-противен ми е Каракачанов,после скатаджията и накрая болния страхливец.Коракачанов най-спечели от коалицията с герб.

16

Анонимен

преди 4 години

Сидеров отдавна е изгубил доверие, имидж и всичко, но за Каракачанов е прав. Това е най-големия срам в българската политика, а на всичко отгоре го направиха министър на отбраната. Верно е, че набързо изхарчи парите за самолети, верно е, че МО стана агенция за недвижими имоти.

15

Помнещ

преди 4 години

До 11 - Браво пич! Едно време като българи, по повод и без повод все к........ е мерихме, а към жените всички бяхме, все видни дупеведи и цицомани. После пратихме в Парламента един, той май и сега е там, дето се изяви, като виден пишкомерец. И сега, и в резултат на поредната българска, нежна, демократична революция, Военен министър и Патриот номер 1 си мерят не "мъжкото достойнство", а задното "влагалище", дето ги бяха дали под наем на бившия сикаджия!

14

БЗНС МАФИЯ

преди 4 години

БЗНС МАФИЯ

13

Анонимен

преди 4 години

Волен е прав, с такова министерско д$***, никой ни бе посмял да ни нападне, и тия милиарди за хвърчилата са излишни

12

Слънчарски

преди 4 години

Волен скача само за да седне удобно на дръжката на лопатата. Всички, които продължават да гласуват за него, за да стой още в парламента, трябва да се вкарат в лудница.

11

Анонимен

преди 4 години

ИЗЯЖТЕ СЕ ЛАПАЧИ НА НАРОДНАТА ТРАПЕЗА ПОДДЪРЖАНА С ПОТ И СРИОМАШИЯ !